ne znam text, znam samo naslovJimmy_The_Saint wrote:pa reci gde je zapelooooo
i skontala sam da ceca pjeva
joj jimmy, zamisli da sretnem gocu trzan, SECI ME GDE SAM NAJTANJA ako joj zvaku ne slozim
ne znam text, znam samo naslovJimmy_The_Saint wrote:pa reci gde je zapelooooo
manijak1 wrote:Vidiš Mircerko ti si čas protiv izjednačavanja i podvlačenja svega u isti koša odjednom si za
![]()
iste radnje.....što se tiče Cece
i kako ti kažeš ćirilice
sve je to bumerang
bio i ostao
Mislis... Emira Krstilicu.Naravno izuzimam Nemanju Kuskuricu, on i nije nikad bio raja.
pa eto ko su ti ljudi ?ako se ne varam pod cirilica smatramo turbofolk koji niko ne slusa a objekti uvijek dupke puni
za tebe cu je dovuci u Samsonite kUferu da se ne ugruha previsemanijak1 wrote:
pa eto ko su ti ljudi ?ako se ne varam pod cirilica smatramo turbofolk koji niko ne slusa a objekti uvijek dupke puniMožda su komšije sa poljana
i neki novi ljudi ?
Njihova stvar i njihov problem
![]()
kao i za one koji to organiziraju .....
Grbavica
najljepši vako nako .
Čuj na moj račun ......hoću ako mi snimiš Breskvu , da me budisvakog narednog jutra
![]()
... zagriz`o na mamac...e, sta zensko moze uciniti,radi Breskve ode Bosna.
Tako je bilo u sva vremena, ljudi su ginuli zbog lijepih ženaHelem wrote:e, sta zensko moze uciniti,radi Breskve ode Bosna.
Jimmy "SILO NECISTA"!!!Jimmy_The_Saint wrote:Sećaš li se leeepi gromeee moooj, nekada je tlo pod nama pucalo,
srce je u srcu kucaaalooo, pa reci gde je zaapelooooOooooo
Sećaš li se leeepiii groomeee moooj, pila sam ti kišu sa ramenaaaa,ž
još sam tvoja munja oganj tvoj, udari opet, grome mooooooooooj.
a majicu ne zaboravi i opegat, da se lijepo vidimIRCerka wrote:ne volim da lazem.manijak1 wrote:Ne moraš .....samo napravi anketu slučajnog uzorka ko je napravio sranje na Balkanu
![]()
......cire da si s BN-a da se vratiš
![]()
odakle si pošla
DOSTA majica je oprana i spremna za put. Mene nije strah. Plus imam (po nekim forumashima) cetnicko ime tako mi nije problem
a ako bude belaj, sjednem na trotUar, napisem na papir ZELIM DA SE VRATIM U BOSNU POMOZITE i eto para za shopping
dugacki, ja sam onda pravo sretna sto znam preko 20 ljudi koji su ti tvoji izuzeci...
PS Zasto mi burno reagujemo kad neki srbijanac kaze da su svi muslimani isti i da su sve to dzihadlije? Jebo generalizacije....
jebo pricu o ratu, ja pricam o mom trodnevnom putovanju u BG, ali nijedna tema ne moze bez price o Bogu i ratu. A ja budala pitam za upute kuda kako sta...danas wrote:
PS zato sto su oni valjda poklali nas po bosni, a ne mi njih po srbiji