Beograd

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Jimmy_The_Saint wrote:pa reci gde je zapelooooo :lol:
ne znam text, znam samo naslov :D
i skontala sam da ceca pjeva :D

joj jimmy, zamisli da sretnem gocu trzan, SECI ME GDE SAM NAJTANJA ako joj zvaku ne slozim :D
manijak1

Post by manijak1 »

Vidiš Mircerko ti si čas protiv izjednačavanja i podvlačenja svega u isti koš :D a odjednom si za :oops: :D iste radnje.....što se tiče Cece :oops: i kako ti kažeš ćirilice :D sve je to bumerang :D bio i ostao :oops:
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Sećaš li se leeepi gromeee moooj, nekada je tlo pod nama pucalo,
srce je u srcu kucaaalooo, pa reci gde je zaapelooooOooooo

Sećaš li se leeepiii groomeee moooj, pila sam ti kišu sa ramenaaaa,ž
još sam tvoja munja oganj tvoj, udari opet, grome mooooooooooj.

Znaš kad je Goca tipa terala na sud za klevetu, šef nekog tabloida, a frajer kaže: "Ma to je bila jedna satira i ne razumem zašto se ona ljuti. Ako ona prepoznaje sebe u ličnosti koju smo mi nazvali Droca Pržan, to je njena stvar!" :D :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

manijak1 wrote:Vidiš Mircerko ti si čas protiv izjednačavanja i podvlačenja svega u isti koš :D a odjednom si za :oops: :D iste radnje.....što se tiče Cece :oops: i kako ti kažeš ćirilice :D sve je to bumerang :D bio i ostao :oops:

ako se ne varam pod cirilica smatramo turbofolk koji niko ne slusa a objekti uvijek dupke puni. o tome ja pricam. jer vecina prica "svi su oni cetnici" a onda se nogama u guzicu udaraju da sto prije stignu u Aquu dok Jana, Stoja, Jeca, Viki, Ceca i ostale ne zapjevaju...

ja jesam protiv generalizacije, bila i ostala. Ali necu ja sad uciti nekoga da generalizacija ne valja. Ja iznesem svoje misljenje i kazem JEBO GENRALIZACIJU i dam kontra primjer i tacka. No hard feelings.
Nego, mani se suplje i smajlica, hoces mi dat makar cenera da kafu popijem na tvoj racun? :D
Ljubitelj Zabara

Post by Ljubitelj Zabara »

Naravno izuzimam Nemanju Kuskuricu, on i nije nikad bio raja.
Mislis... Emira Krstilicu. :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops:
ako se ne varam pod cirilica smatramo turbofolk koji niko ne slusa a objekti uvijek dupke puni
pa eto ko su ti ljudi ? :D Možda su komšije sa poljana :D i neki novi ljudi ? :D Njihova stvar i njihov problem :D :D kao i za one koji to organiziraju ..... :D Grbavica :D najljepši vako nako .
Čuj na moj račun ......hoću ako mi snimiš Breskvu , da me budi :D svakog narednog jutra :oops: :D
Jimmy_The_Saint

U Loqui sam bio samo jednom. Al' volim sve od ćerilice. TU se često zamjenjuju teze. Ono, ako su četnici vozili kamione, jel' sad mi ne bi trebali voziti kamione? Isto i sa turbofolkom.

Da poređenje bude potpuno, ZASTAVA kamione, recimo :lol:
Helem

Post by Helem »

e, sta zensko moze uciniti,radi Breskve ode Bosna.
Ljubitelj Zabara

:oops:
Emir Krstilica vitez od Kostunica :D
Last edited by Ljubitelj Zabara on 31/10/2006 12:04, edited 1 time in total.
Helem

Post by Helem »

Jebo Bosnu raja, zivio Beograd!!!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

manijak1 wrote::oops:
ako se ne varam pod cirilica smatramo turbofolk koji niko ne slusa a objekti uvijek dupke puni
pa eto ko su ti ljudi ? :D Možda su komšije sa poljana :D i neki novi ljudi ? :D Njihova stvar i njihov problem :D :D kao i za one koji to organiziraju ..... :D Grbavica :D najljepši vako nako .
Čuj na moj račun ......hoću ako mi snimiš Breskvu , da me budi :D svakog narednog jutra :oops: :D
za tebe cu je dovuci u Samsonite kUferu da se ne ugruha previse :D

Jimmy, nije to zamjena teza vec:

Ceca je cetnikusa! i onda IDEMO U NACHTWERK SLUSATI CECU.

Itd. hajd, odo googlat BG, pa se citamo.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Helem wrote:Jebo Bosnu raja, zivio Beograd!!!
a sad ti vrsis zamjenu teza :D

Heleme, skidam te s liste za vareniku!
Ljubitelj Zabara

e, sta zensko moze uciniti,radi Breskve ode Bosna.
... zagriz`o na mamac...
Kazem ti ja da Manijaci nisu nikakvi navijaci. :D
Jimmy_The_Saint

Đe li je taj NACHTWERK, krst mu ljubim :lol:
Helem

Post by Helem »

a choche....
Helem

Post by Helem »

voli li ko pihtije ????
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Jimmy_The_Saint wrote:Đe li je taj NACHTWERK, krst mu ljubim :lol:
mislim da je Bechu, gdje se svi beche Image
Jimmy_The_Saint

Helem wrote:e, sta zensko moze uciniti,radi Breskve ode Bosna.
Tako je bilo u sva vremena, ljudi su ginuli zbog lijepih žena :D

A u nas i zbog baba k'o Biljana Plavšić što je :lol:

Nego, Helembeže, što si sebi to napravio, sjediš u Ameriki i za Bosnu se sikiraš? Ja da se tol'ko za Bosnu sikiram k'o ti, vala bi sjedio u njoj taman na hljebu i vodi bio. K'o što, u neku ruku, i sjedim.
manijak1

Post by manijak1 »

Helem belem ....li su pihtije smrznuto onečišćeno pače ? :D :D
Nije da sam zagrizo već sam obnevidio :D zbog nje.
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

Jimmy_The_Saint wrote:Sećaš li se leeepi gromeee moooj, nekada je tlo pod nama pucalo,
srce je u srcu kucaaalooo, pa reci gde je zaapelooooOooooo

Sećaš li se leeepiii groomeee moooj, pila sam ti kišu sa ramenaaaa,ž
još sam tvoja munja oganj tvoj, udari opet, grome mooooooooooj.
Jimmy "SILO NECISTA"!!! :-) :lol: :lol: :D :D
Jimmy_The_Saint

:evil: :twisted: :evil:
Helem

Post by Helem »

Nego, Helembeže, što si sebi to napravio, sjediš u Ameriki i za Bosnu se sikiraš? Ja da se tol'ko za Bosnu sikiram k'o ti, vala bi sjedio u njoj taman na hljebu i vodi bio. K'o što, u neku ruku, i sjedim...

e vidis ja sam uteko iz Bosne da ne bih izgubio glavu onako bezveze, nisam valjda tolko glup da ostanem,,pobjeglli taxsisti,seljaci,zanatlije, vlasnici kafica,politicari, izmakeli se komunisti..ja se borio i skontao....vidi ovog sranja, pa za ovu Bosnu se niko ne bori, pola gradova u Bosni se nije borilo, na frontovima su bili ruzni,seljaci i gladni, te nesto malo pedera......
u toku rata gradovi puni raje, kafici rade, roka se konjak, raja se prci po podrumima....
nidje intelektualaca da ih svijecom trazis....Bosnu brane izbjeglice iz Bosanske Krajine a domaci jedva cekaju da ovo sve prodje i da Srbi pobjede....
I jos poginuti u takvoj furtutmi,,,na frontu, malo malo pa povlacenje, kopas rovove heftu a ono povlacenje..jebo ti takav rat....
Velim ja sam sebi :"De ti skontaj da pobjegnes gdje, da vidis sta rade oni sto su se izmakeli, oni sto ce ovo sve prezivjeti i da cujes sta ce isti ti pricati poslije rata, kako je bilo?"
I kakve ce knjige pisati? I Istoriju.....
Doduse za geografiju se nisam nadao da ce ispasti ovako grbava. mislio sam da ce Bosna biti ravna.....

Poslije silnih muka, uspijem ja da pobjegnem iz Bosne...
I da se nadjem medju onima sto bjeze...
A bolje da nisam bjezo, bolje da sam u Bosni tada osto...
U Njemackoj pricam ja nekima ratne price kada ce mi jedan :"E jebo te rat, na sto sam ja spao da slusam ovog Ibrahimbega, ja sam bio tjelohranitelj Alije Izetbegovica". Pa se nasmija grohotom....

"E jebo ti Njemacku sto je poprimala takve", rekoh mu.

ali i to je OK, Bosna je rasadnik budala kao sto znamo....

Stigli mi u Izrael i u Izraelu nas doceka delegacija Jevreja, prijem u kibutzu, svira i limena glazba, dobar docek....
Grupa od 23 familije, svi lijepo obuceni kao turisti, djeca sredjena, vucemo torbe a muskarci stati pa pogledati, kravi bi rep iscupali, sve uhranjeno,sito a bilo je i pijanih....

Poslije par dana sekretar kibutza, Dodig kaze meni ovako:"Zasto ste vi muskarci napustili Bosnu, mi smo ocekivali da ce u Izrael doci samo zene i djeca i stariji ljudi kao izbjeglice, zasto se niste borili i zasto sada kada ste smjestili svoje porodice, zasto ne idete nazad u Bosnu da je branite"......

Nisam rekao Dodiku ali eto sada kazem, nasmijao sam se, vidis nisam ja bio toliko gluo da ostanem u Bosni, kada mogu ovi, a sto ne bih i ja....

Uostalom da sam ostao u Bosni, ko bi ovako fajn sve ovo pisao a u Americi imam sasvim dobre uslove da se borim za Bosnu.....
Svako na svoj nacin a ja na helemovski, bezbeli ..i smatram da borba nije uzaludna a i da jeste, neka je.....

Halalim.....
danas

Post by danas »

mIRCerka wrote:
manijak1 wrote::oops: Ne moraš .....samo napravi anketu slučajnog uzorka ko je napravio sranje na Balkanu :D :D ......cire da si s BN-a da se vratiš :D :D odakle si pošla :D
ne volim da lazem.
DOSTA majica je oprana i spremna za put. Mene nije strah. Plus imam (po nekim forumashima) cetnicko ime tako mi nije problem :D

a ako bude belaj, sjednem na trotUar, napisem na papir ZELIM DA SE VRATIM U BOSNU POMOZITE i eto para za shopping :D

dugacki, ja sam onda pravo sretna sto znam preko 20 ljudi koji su ti tvoji izuzeci...

PS Zasto mi burno reagujemo kad neki srbijanac kaze da su svi muslimani isti i da su sve to dzihadlije? Jebo generalizacije....
a majicu ne zaboravi i opegat, da se lijepo vidi :D ime ti je nako-vako, ne zovu se po beogradu ko ti :D a marketinski potez ti je odlican, upalice sigurno :D

PS zato sto su oni valjda poklali nas po bosni, a ne mi njih po srbiji :oops:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

danas wrote:
PS zato sto su oni valjda poklali nas po bosni, a ne mi njih po srbiji :oops:
jebo pricu o ratu, ja pricam o mom trodnevnom putovanju u BG, ali nijedna tema ne moze bez price o Bogu i ratu. A ja budala pitam za upute kuda kako sta...
:D Nosim i DOSTA cirilicnu traku :D da se slikUvam u Cvjecari :D
Helem

Post by Helem »

Helem belem ....li su pihtije smrznuto onečišćeno pače ..

za tebe mozda jesu,krmece nogice, papci, njuskica, sunjka, usi, malo cekinja sto se nisu dobro opurile vrelom vodom, repic....
Locked