AVAZ Business Towers
-
endevu
#1 AVAZ Business Towers
Zdravo da li je neko u vlasnistvu fotki Avaz Business Towers? Iako sam bio ljetos u Sarajevu i vidio ih uzivo, bilo bi super ako bi neko mogao postaviti par lijepih fotki na forum. Hvala puno!
-
tataratira
vlasnik manje-vise nece to dugo biti u njegovom vlasnistvu
mozda propadne a mozda se odluci i na neku gradjevinu tipa Bosmal
kako god zgrada ce ostati u Sarajervu da ga uljepsava ko god bio vlasnik
kao i sa proslom koja je bila i ostala izuzetno ruzna, ovo je napredak
prije ej i arhitektonski i medisku zagadjivao grad, sad je bar estetika zadovoljena ako vec ne moze etika
prije ej i arhitektonski i medisku zagadjivao grad, sad je bar estetika zadovoljena ako vec ne moze etika
- DiplomataSaSela
Ma klasika,vazno je da lijepo i da se gradi...a vlasnici nisu vjecni,mjenjace se ne briniklasika wrote:samo bih dodao " i sto nema drugog vlasnika ..."Jeff wrote:Fuj je to sto Beograd moze takvo sto samo sanjati.
Avaz Tower je izvanredan. Steta sto nije visi i na boljem mjestu.
-
klasika
DiplomataSaSela wrote:Ma klasika,vazno je da lijepo i da se gradi...a vlasnici nisu vjecni,mjenjace se ne brini
Generalno se slazem s tobom ... ali bih licno ipak vise volio da je neko drugi vlasnik istog ... naravno neko ko nije lopov, probisvijet, kriminalac ...
-
margareta
mijenjat ce se vlasnici ali po bAbovu principu sinu kljuc u rukeklasika wrote:DiplomataSaSela wrote:Ma klasika,vazno je da lijepo i da se gradi...a vlasnici nisu vjecni,mjenjace se ne brini
Generalno se slazem s tobom ... ali bih licno ipak vise volio da je neko drugi vlasnik istog ... naravno neko ko nije lopov, probisvijet, kriminalac ...
- DiplomataSaSela
Ma neka oni potrose pare na nesto sto ce na kraju ipak ostati gradu...vidis ima koristi od svakogklasika wrote:DiplomataSaSela wrote:Ma klasika,vazno je da lijepo i da se gradi...a vlasnici nisu vjecni,mjenjace se ne brini
-
Qwert
Na osnovu cega ovakav zakljucak?klasika wrote:DiplomataSaSela wrote:Ma klasika,vazno je da lijepo i da se gradi...a vlasnici nisu vjecni,mjenjace se ne brini
-
Jeff
Opet ja moram uletiti.Qwert wrote:Na osnovu cega ovakav zakljucak?klasika wrote:DiplomataSaSela wrote:Ma klasika,vazno je da lijepo i da se gradi...a vlasnici nisu vjecni,mjenjace se ne brini
Zato sto nije Srbin ili Hrvat.
Barem znamo tko je vlasnik. Znate li vi tko je vlasnik drugih medija u Sarajevu? Ah da znam ja tko je vlasnik Oslobodjenja. Vlasnik je kriminalac iz Slovenije koji je pokusao jednim kriminalnim potezom drpiti 40% Federalne privrede i naravno on nije kriminalac?
Barem ovaj Avaz "kriminalac" je nesto stvorio. Stvorio je dvije najljepse zgrade u Sarajevu.
Sta je stvorio Siemens koji obrne preko ddodijeljenim poslovima drzavne administracije u BiH 60 miliona Eura svake godine u BiH, a ima manje od stotinu zaposlenih? Sta su stvorile one silne pumpe svjezeg kesa iz BiH ka EU i HR koje mi zovemo banke u BiH? Jeste Alpe Adria kupila od Avaza staru zgradicu, dok u Zagrebu pravi stakleni dvorac velicine kao Bosmal po prostoru? Raiffeisen se nije udostojila napraviti svoju zgradu nego je iznajmila prostor?
Sta je napravio Merkator osim onog rugla od zgrade? Jeste vidjeli kakav je shoping centar napravio u Beogradu? Nema sta oni znaju graditi sa ukusom kad hoce i onda ima nepada na pamet graditi ruglo koje su izgradili u Sarajevu.
-
Prenj
Dosao nam paranoik i na ovu temu.Jeff wrote:Opet ja moram uletiti.Qwert wrote:Na osnovu cega ovakav zakljucak?klasika wrote:
Barem znamo tko je vlasnik. Znate li vi tko je vlasnik drugih medija u Sarajevu? Ah da znam ja tko je vlasnik Oslobodjenja. Vlasnik je kriminalac iz Slovenije koji je pokusao jednim kriminalnim potezom drpiti 40% Federalne privrede i naravno on nije kriminalac?
Ovaj forum je puno ljepse mjesto kada su Sting (Lloyd, Jeff), Mason, Grbavica, u_Prolazu2, "na putu"
-
Jeff
A ti to mene pokusavas navuci na ban sa prozivanjem i etiketiranjem?Prenj wrote: Dosao nam paranoik i na ovu temu.
Ovaj forum je puno ljepse mjesto kada su Sting (Lloyd, Jeff), Mason, Grbavica, u_Prolazu2, "na putu"
Hoces da ti otvorim jednu temu gdje ces znati unaprijed gdje cu postati tako da ti skratim muke i da se ne lomis i ne trazis gdje sam postao?
Da nisi ti onaj iz Dana koji trazi inspiraciju po ovom forumu? Vidim cesto si ih reklamirao pardon citirao ovdje?
Hajde budi ljubazan pa se udalji u skokovima od Jeffa. Sto se tice Lloyda i Stinga to su bivsi nickovi i ne moras traziti nove postove jer ih nece biti.
-
zoka
Sjecam se '98 imao sam goste i organizovali smo im tour oko sarajeva Unis-Turs je bila kuca i vodic nas je doveo do srusene zgrade oslobodjenja i rekao.
Sve ce se obnoviti u sarajevu osim ove zgrade, ona ce ostati kao sjecanje na agresiju i napad na istinu... i eto vidite nikad ne reci nikad.
Meni je drago da je obnovljena ova zgrada i zelim da se obnovi sve
Sve ce se obnoviti u sarajevu osim ove zgrade, ona ce ostati kao sjecanje na agresiju i napad na istinu... i eto vidite nikad ne reci nikad.
Meni je drago da je obnovljena ova zgrada i zelim da se obnovi sve
-
Stitch__
tataratira wrote:vlasnik manje-vise nece to dugo biti u njegovom vlasnistvu
-
Stitch__
a-amargareta wrote:mijenjat ce se vlasnici ali po bAbovu principu sinu kljuc u rukeklasika wrote:DiplomataSaSela wrote:Ma klasika,vazno je da lijepo i da se gradi...a vlasnici nisu vjecni,mjenjace se ne brini
Generalno se slazem s tobom ... ali bih licno ipak vise volio da je neko drugi vlasnik istog ... naravno neko ko nije lopov, probisvijet, kriminalac ...![]()
eka krepu dushmani
-
Prenj
Drago mi je sto je na ulazu u grad nikla nova lijepa zgrada.
Nije mi drago, sto je ta zgrada nikla na rusevinama i od cetnika i od domacih nacionalista srusenog "Oslobodjenja" (prvi su ga rusili eksplozivom, drugi na sve preostale nacine) i sto je vrlo jasan simbol principa na kojima pociva poslijeratna BiH, a to su kriminal i korupcija.
Nije mi drago, sto je ta zgrada nikla na rusevinama i od cetnika i od domacih nacionalista srusenog "Oslobodjenja" (prvi su ga rusili eksplozivom, drugi na sve preostale nacine) i sto je vrlo jasan simbol principa na kojima pociva poslijeratna BiH, a to su kriminal i korupcija.
-
reaktor
da ti pravo kazem, nije lose ni kada si ti "na putu", dosadan si praaaavvoooPrenj wrote:Dosao nam paranoik i na ovu temu.Jeff wrote:Opet ja moram uletiti.Qwert wrote: Na osnovu cega ovakav zakljucak?