Svakodnevno se nerviramo zbog kojekavih dundjer majstora, neprofesionalaca i drugih duduka na ciju smo milost i nemilost osudjeni svaki put kad nam zatreba bilo kakava usluga koju nemozemo sami zavrsiti. Po meni, nema puno nacina da se borimo protiv javasluka, osim ako ne pocnemo iskoristavati pravo koje nam ovaj inace nesretni kapitalizam nudi, a to je da biramo kome cemo ostaviti pare. Ako se jos malo i organizujemo, a forum je dobro mjesto za to, takve odluke bi mogle poceti znacajno uticati na zaradu ovog ili onog "majstora". Postoji vec tema na forumu o najneusluznijim ljudima, to,
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =1&t=81162, a mislim da ne bi bilo lose da se posluzimo ovom sto sad otvaram kako bismo preporucili ljude koji su usluzni i znaju raditi svoj posao. Znam da se nikad ne bi trebalo preporucivati bilo sta

ali eto, forum je, anonimni smo i tako to. Na ovo me ponukala cinjenica da sam, u momentu kad sam se trebao odluciti na servisera plinskog bojlera, na kraju morao zaroviti po forumu. Za pocetak, ja cu preporuciti
elektricara Muhameda
ciji se kontakti nalaze na facebooku pod Elektricar Muhamed Sarajevo. Mlad momak, strucan, precizan, brz i jeftin. Do njega sam takodjer dosao preporukom. Meni je popravio TA pec i plafonjere, a drugarici bojler i svi smo zadovoljni
Nadam se da ce tema biti nekome od koristi