razlike u vezi...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ravena

#1 razlike u vezi...

Post by ravena »

U ranim (najranijim :D) dvadesetim sam godinama i zaljubljena sam u znatno starijeg muskarca s kojim sam u vezi! :Dakucnem: Cvjetaju ruze (bar za sad) :D traje vec vise od godinu dana i ja sam svakim danom sve zaljubljenija. Osjecaj leptirica u stomaku jos nije prosao (happy me)
On je u 40im godinama.. (Da bi odmah zaobisli tvrdnje o interesu i td napomenucu da on, ne da nema love, nego je u minusu, meni fkt to ne smeta, niti ima vau auto. eto to cisto da ne skacete do pogresnih zakljucaka :D)
Mene je interesovalo kako bi okolina gledala na to, s obzirom da je stariji dovoljno da mi mozee otac biti?
respo

#2 Re: razlike u vezi...

Post by respo »

ravena ako ti je stalo do tudjeg misljenja izadji s mladjim recimo sa mnom i niko ti nece nista reci :)
amphora

#3 Re: razlike u vezi...

Post by amphora »

ravena wrote: Mene je interesovalo kako bi okolina gledala na to, s obzirom da je stariji dovoljno da mi mozee otac biti?
Sudeći po temama "Normalno" i "pomoć frendici", okolina bi te i psihijatru poslala.
ravena

#4 Re: razlike u vezi...

Post by ravena »

respo wrote:ravena ako ti je stalo do tudjeg misljenja izadji s mladjim recimo sa mnom i niko ti nece nista reci :)
Tudje misljenje ne moze uticati na mene u negativnom smislu.. Ovo je puka radoznalost ..:)
U mojim ocima mi smo u istim godinama :D :D :D

Oa ocekivala sam tako nesto.. i onako mi drugarice kazu da nisam normalna, zbog toga..
kixa

#5 Re: razlike u vezi...

Post by kixa »

Okolina ko okolina.Ne metu ispred svojih vrata,komsijina su uvijek zanimljivija :D Ako je tebi fino s njim i ako si punoljetna ne osvrci se na komentare okoline.Mahala pricala i pricat ce :wink:
Ghost_Rider_XXX

#6 Re: razlike u vezi...

Post by Ghost_Rider_XXX »

Koga briga s kim si ti u vezi, neće komšija spavat s njim nego ti.
Meni samo nije jasno šta će on s djetetom.
Pitanja

#7 Re: razlike u vezi...

Post by Pitanja »

Meni je bilo 23 njemu 38, nakon sest mjeseci vjencali, sad vec 15 godina u braku s dvoje djece, i danas sam zaljubljena ko i tad, nemora biti praksa ali ni prepreka kao i sve ostalo, visina , tezina , grad iz kog si...
kixa

#8 Re: razlike u vezi...

Post by kixa »

Ghost_Rider_XXX wrote:Koga briga s kim si ti u vezi, neće komšija spavat s njim nego ti.
Meni samo nije jasno šta će on s djetetom.
ljuljuskat ga :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#9 Re: razlike u vezi...

Post by ladyblue18 »

Cim se povede prica o necemu u roku par sati-dan izleti nova tema sa tom problematikom. :D
I uvijek ovdje, pored toliko foruma drugih koje imate u svojim drzavama eto vi bas ovdje dodjete da trazite savjete. :mrgreen:
Ipak se izgleda uspjelo sa rebrandingom, regionalna pokrivenost, fazoni. :D

Haj haj, samo vi nastavite. :D
Joker88

#10 Re: razlike u vezi...

Post by Joker88 »

ravena wrote:U ranim (najranijim :D) dvadesetim sam godinama i zaljubljena sam u znatno starijeg muskarca s kojim sam u vezi! :Dakucnem: Cvjetaju ruze (bar za sad) :D traje vec vise od godinu dana i ja sam svakim danom sve zaljubljenija. Osjecaj leptirica u stomaku jos nije prosao (happy me)
On je u 40im godinama.. (Da bi odmah zaobisli tvrdnje o interesu i td napomenucu da on, ne da nema love, nego je u minusu, meni fkt to ne smeta, niti ima vau auto. eto to cisto da ne skacete do pogresnih zakljucaka :D)
Mene je interesovalo kako bi okolina gledala na to, s obzirom da je stariji dovoljno da mi mozee otac biti?
Mene zanima kako ste se upoznali i kako uopce da dodje do toga da mladja osoba zavrsi sa nekim dosta starijim :D
mostarka_90

#11 Re: razlike u vezi...

Post by mostarka_90 »

respo wrote:ravena ako ti je stalo do tudjeg misljenja izadji s mladjim recimo sa mnom i niko ti nece nista reci :)
a jest ovaj respo zavodnik :mrgreen: :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#12 Re: razlike u vezi...

Post by plain vanilla »

ladyblue18 wrote:Cim se povede prica o necemu u roku par sati-dan izleti nova tema sa tom problematikom. :D
I uvijek ovdje, pored toliko foruma drugih koje imate u svojim drzavama eto vi bas ovdje dodjete da trazite savjete. :mrgreen:

znaci, sad respo puca na cijeli region :lol:
legenda reala

#13 Re: razlike u vezi...

Post by legenda reala »

Ma velika je razlika vala :-)
Sad je još on u snazi, a za koju godinu ništa od njega a ti u najboljim godinama :mrgreen:
respo

#14 Re: razlike u vezi...

Post by respo »

plain vanilla wrote:
ladyblue18 wrote:Cim se povede prica o necemu u roku par sati-dan izleti nova tema sa tom problematikom. :D

znaci, sad respo puca na cijeli region :lol:
a i sire meni je domet veci od regiona :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#15 Re: razlike u vezi...

Post by plain vanilla »

legenda reala wrote:Ma velika je razlika vala :-)
Sad je još on u snazi, a za koju godinu ništa od njega a ti u najboljim godinama :mrgreen:
ma hajde ba, kao da su godine neka garancija potentnosti
ocaj

#16 Re: razlike u vezi...

Post by ocaj »

ma respo stari zavodnik... :P
Not My Idea

#17 Re: razlike u vezi...

Post by Not My Idea »

:lol: A majke mi, taman sam mislila napisat ozbiljan odgovor kad lejdi uleti s ovim ...
HardCore

#18 Re: razlike u vezi...

Post by HardCore »

to je tvoj izbor, ja sam u srednjoj imao jaranicu koja je bila u vezi s neki starijim covjkom, moze joj bit otac sigurno, taj covjek je imao zenu i djecu, koja su cini mi se starija od nje, naravnom ja sam prvi bjezao od nje a i ostali su, ne treba se s budalama petljat :)
ladyblue18

#19 Re: razlike u vezi...

Post by ladyblue18 »

Not My Idea wrote::lol: A majke mi, taman sam mislila napisat ozbiljan odgovor kad lejdi uleti s ovim ...
:kravata:

I, sta bi, nidje pokretacice...a? :zoka: :? :mrgreen:
Mračajski proto

#20 Re: razlike u vezi...

Post by Mračajski proto »

Jesi l' mu dala? :mrgreen:
ravena

#21 Re: razlike u vezi...

Post by ravena »

Prije svega, otkud to da nisam iz Bosne :D ;D

Upoznali smo, sudbina je takva bila, slucajno i to je bila ljubav nba prvi pogled <3 :D
Ja znam da je u ocima drugih ta razlika velika, ali meni apsolutno ne smeta. jako nam je divno i nasa veza apsolutno nije zasnovana na fizickoj privlacnosti samo.. on me jako cijeni i postuje, too je bezbroj puta dokazao za ovo vrijeme..
Razumijem da neki ljudi tako nesto ne mogu shvatiti, medjutim meni nije potrebno prihvatanje od strane nepoznatih ljudi. U stvari vazno mi je samo da moja majka to prihvati, ma valjda hoce nekad, kad joj kazem! I ona je zaljubljena nekad bila, je l' de :D :D
Ja naravno jesam punoljetna odavno, eto cisto me interesovalo kakvi bi bili komentar ljudi :D

Jaooo, jednom prilikom se omaklo, posto in jedno ni drugo nismo pristalice cmakanja i td u javnosti, poljubili smo se negdje gdje je bilo masu ljudi, neka djeca su nas izmedju ostalih vidjela i ovaj jedan djecak koji je predvodio cijelu hordu se ukocio i povikao: "heeeej vidite starac se ljubi sa maloljetnicom" :D ahahahahahah :D meni fkt nije smetao, ne znam nemu, nisam ga pitala!
ladyblue18

#22 Re: razlike u vezi...

Post by ladyblue18 »

Rekla mi jedna pticica. 8-)
golem69

#23 Re: razlike u vezi...

Post by golem69 »

svaki dan 2-3 takve teme izlete :D
mrtva kokoš

#24 Re: razlike u vezi...

Post by mrtva kokoš »

Image

onaj, ja uletio samo da predlozim avatar, nadam se da ti se dja !! :mrgreen:
Not My Idea

#25 Re: razlike u vezi...

Post by Not My Idea »

ravena wrote:Prije svega, otkud to da nisam iz Bosne :D ;D

Upoznali smo, sudbina je takva bila, slucajno i to je bila ljubav nba prvi pogled <3 :D
Ja znam da je u ocima drugih ta razlika velika, ali meni apsolutno ne smeta. jako nam je divno i nasa veza apsolutno nije zasnovana na fizickoj privlacnosti samo.. on me jako cijeni i postuje, too je bezbroj puta dokazao za ovo vrijeme..
Razumijem da neki ljudi tako nesto ne mogu shvatiti, medjutim meni nije potrebno prihvatanje od strane nepoznatih ljudi. U stvari vazno mi je samo da moja majka to prihvati, ma valjda hoce nekad, kad joj kazem! I ona je zaljubljena nekad bila, je l' de :D :D
Ja naravno jesam punoljetna odavno, eto cisto me interesovalo kakvi bi bili komentar ljudi :D

Jaooo, jednom prilikom se omaklo, posto in jedno ni drugo nismo pristalice cmakanja i td u javnosti, poljubili smo se negdje gdje je bilo masu ljudi, neka djeca su nas izmedju ostalih vidjela i ovaj jedan djecak koji je predvodio cijelu hordu se ukocio i povikao: "heeeej vidite starac se ljubi sa maloljetnicom" :D ahahahahahah :D meni fkt nije smetao, ne znam nemu, nisam ga pitala!
de ba :lol:

lejdi, haj priznaj da ti ovo pishesh :D
Locked