More bit da je to slucajno

Ako je to ljubav, kako mnogi na ovom forumu tvrde- zasto se onda ne desavaju slucajevi da mlada koka padne na lika koji nema para?!

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
Vjeruj mi da padnuamrino wrote:Znate sta je meni najintrigantnije kod tih "slucajeva" ?!
More bit da je to slucajnoali NIKAD NIKO od tih staronja- u koje se doticne dame "zaljube" nije bez love, ili moci, ili slave...
Ako je to ljubav, kako mnogi na ovom forumu tvrde- zasto se onda ne desavaju slucajevi da mlada koka padne na lika koji nema para?!
josh jadnije..padanje na izglednebojeplavo wrote:Pa ako izgleda kao Brad ili George, mozda i ne biblack wrote:breskva wrote:Pogledajmo stvari iz ovog ugla...
Brad Pitt Age 44
George Clooney age 46
Pa sad recite zene, jel velika razlika![]()
meni nikako, a jedan je od mene na + 18 a drugi na +16
nista mi nebi falilo..
pa stvar je u tome sto su to brad i george
a da ti se prislepa neki obican lik sa toliko godina garant bi rekla da je star za tebe..kao i vecina cura
![]()
moja se mama zaljubila u takvog. zajedno su napravili zivot: ona po prvi put, on po drugi ...amrino wrote:Znate sta je meni najintrigantnije kod tih "slucajeva" ?!
More bit da je to slucajnoali NIKAD NIKO od tih staronja- u koje se doticne dame "zaljube" nije bez love, ili moci, ili slave...
Naravno da se desavaamrino wrote:Znate sta je meni najintrigantnije kod tih "slucajeva" ?!
Ako je to ljubav, kako mnogi na ovom forumu tvrde- zasto se onda ne desavaju slucajevi da mlada koka padne na lika koji nema para?! :oops:
Moze biti- ja takve slucajeve jos nisam vidjela...zena21 wrote:Naravno da se desavaamrino wrote:Znate sta je meni najintrigantnije kod tih "slucajeva" ?!
Ako je to ljubav, kako mnogi na ovom forumu tvrde- zasto se onda ne desavaju slucajevi da mlada koka padne na lika koji nema para?! :oops:
Srce ne biraamrino wrote:Moze biti- ja takve slucajeve jos nisam vidjela...zena21 wrote:Naravno da se desavaamrino wrote:Znate sta je meni najintrigantnije kod tih "slucajeva" ?!
Bilo kako bilo- ja to ne razumijem...mom srcu nikada ne bi palo na pamet da se dovede u situaciju u kojoj se moze zaljubiti u tatinog ili maminog vrsnjaka...oduvijek sam prema toliko starijim osobama imala odgovarajuci odnos- persiranje i stovanje u svakom smislu- nikada nisam mogla da se potpuno opustim ...tako sam odgojena ...valjda je do toga...
Mada covjek od 45 godina koji se zaljubi u curu od 23 mi je time nezreliji od nje...
Mister sta se ti mjesas?Harrys wrote:Zhaba wrote:otprilike Mister znas tacno da sam u dijaspori rodjena i odraslaamrino wrote: od prilike, otprilike ili do prilike?!sta se kurcic c c c
a ako smijem reci vala i do prilike
Zhabice,kome ti to pises.
ma jah... a vamo sve neka ljubav ...Isabell wrote:Jedino sto mogu reci je :
Hvala ne bih te stare guzonje. Preferiram u izboru ljude mojih godina, sposobne za aktivan sex.
e vidiš stari, slažem se bar 99% ako ne i svih 100 sa tvojim postom, al onda to meni nameće novo pitanje... zašto je i u ovo današnje doba nekakvog kao procvata liberalizma sa svih strana još uvijek društveno prihvatljivija kombinacija stariji-mlađa od mlađi-starija? Govorim o decenijskim razlikama, ne o ovim "standardnim generacijskim" do +5,6Stari wrote:Ne bih sad da ispadne da sam ja taj kontras koji mora svima protivurjeciti tek tako da se diskusija razvija...jer nisam taj tip ....ali moram se donekle kritcki osvrnuti ovom (po meni) ipak mrvicu pretjeranom liberalizmu u pogledu razlike u godinama a u vezi musko-zenskih odnosa.
Sto je neko vec ranije primjetio ...moguce je svasta na ovom svijetu ...ali je li to za preporuciti kao opsteprihvatljivo ....je ipak malcice diskutabilno.
Ja mislim da kombinacija ...u kojoj je muskic ...pa recimo i znatno mladji od svoje ljubavne partnerice nekako logicnija kao moguca (s tim da se jedno drugom svidjaju naravski) ... dochim ...kod obrnutog slucaja, gdje je zenskic znatno mladji od svog partnera eh tu bi se moralo spomenuti i nekolicina konkretnih smetnji koje realno mogu postojati ....uprkos tome da se jedno drugom svidjaju. Nadam se da se nesto zrelija muska citalacka populacija na ovim valnim duzinama nece osjetiti prozvanom i uvrijedjenom .... i muskarcima isitce roktrajanja...izuzeci naravno postoje...no oni samo potvrdjuju pravilo.
Kod zena je drugo ...ne treba naime smetnuti s uma da one i u poznim godinama tjelesno i teoretski mogu ispunjavati sve uslove ... za ostvarenje spolnih fantazija mladjih muskih partnera....ma kako odvaljene te fantazije u tom slucaju mogle biti u ocima okruzenja...
Eto ..ja toliko.
ne mora znaciti...iskreno moje iskustvo je da su mladji boljiamrino wrote:Mnoge mi kazu...stariji muskarci su zanimljiviji, sexipilniji, iskusniji, ozbiljniji...a ja njima kazem...pa i ovaj moj ce ostarit za jedno 20- tak godina pa ce biti takav....
Ljubav - sex hm hm , ma sve ti se to negdje na jednoj liniji sastaje ili rastaje. Ovisno kako gledas. Ali je cinjenica da nema ni ljubavi bez sexa tako da pare ne mogu bas nesto promijeniti.Sarafcina wrote:ma jah... a vamo sve neka ljubav ...Isabell wrote:Jedino sto mogu reci je :
Hvala ne bih te stare guzonje. Preferiram u izboru ljude mojih godina, sposobne za aktivan sex.
jes ljubav al u mjesecu limburgu...il je taki
ili je money ...
nema kod vas zena trece opcije