RAZGOVORI O SEKSU...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

O seksu razgovaram...

samo sa osobom/osobama s kojim tu aktivnost i upraznjavam
23
22%
sa najblizim prijateljima/prijateljicama
16
15%
sa malo sirim krugom raje
3
3%
s bilo kim u cijem drustvu se osjecam ugodno
19
18%
sa roditeljima/bracom/sestrama
0
No votes
samo na forumu
5
5%
sa ljudima iz vise gore navedenih kategorija
20
19%
ni s kim, o tome se ne razgovara
2
2%
samo cetvrtkom
18
17%

Total votes: 106

Maltene_Svi

#126 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by Maltene_Svi »

pa manje vise vecina se udaljila od teme, a sto se tice razgovora sa inim ljudima ili bilo kim o sexu...

pa zasto da ne, zar je bolje il ljepse pricati kako su neki tamo poginuli ili se isjekli medjusobno ili jos popularnija sarajevska tema, ko je koga sinoc i gdje prebio, izbusio i sl...

zasto onda ne razgovarati o sexu sa istim ili suprotnim polom, to mi izgleda mnogo zdravije i normalnije, nego ovo prvo.

sto se zena tice, hmmm mogu samo rec drago mi je pa nisam zensko u BiH :D da ne ponavljam sve sto su do sada napisali o tome kako ko razmislja musko zensko i sl.
zenicaone

#127 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by zenicaone »

Maltene_Svi wrote:pa manje vise vecina se udaljila od teme, a sto se tice razgovora sa inim ljudima ili bilo kim o sexu...

pa zasto da ne, zar je bolje il ljepse pricati kako su neki tamo poginuli ili se isjekli medjusobno ili jos popularnija sarajevska tema, ko je koga sinoc i gdje prebio, izbusio i sl...

zasto onda ne razgovarati o sexu sa istim ili suprotnim polom, to mi izgleda mnogo zdravije i normalnije, nego ovo prvo.

sto se zena tice, hmmm mogu samo rec drago mi je pa nisam zensko u BiH :D da ne ponavljam sve sto su do sada napisali o tome kako ko razmislja musko zensko i sl.
a sto ovo mora bit oposite od price o sexu - znaci ako necemo pricati o sexu automatski moramo o ubijanju itd pricat - jesil ti stvarno ogranicen na te dvje teme il ima neka veza koju ne uvidjam . :oops:
Maltene_Svi

#128 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by Maltene_Svi »

eto upravo si dokazao ono sto sam i govorio :)

nas narod ne moze jednostavno da bude pozitivan cim sam pruzio priliku da napravis takvo poredjenje to si ucinio.

doduse nisi rekao da mene treba rokunit il nesto slicno, ali sam tvoj komentar na moj post sve govori, daj samo da je nesreca necija :)

a moj primjer bio je banalna glupost tek tako da uporedim sa necim sto mi se gadi vise slusati... :D
zenicaone

#129 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by zenicaone »

Maltene_Svi wrote:eto upravo si dokazao ono sto sam i govorio :)

nas narod ne moze jednostavno da bude pozitivan cim sam pruzio priliku da napravis takvo poredjenje to si ucinio.

doduse nisi rekao da mene treba rokunit il nesto slicno, ali sam tvoj komentar na moj post sve govori, daj samo da je nesreca necija :)

a moj primjer bio je banalna glupost tek tako da uporedim sa necim sto mi se gadi vise slusati... :D
dobro gandi - samo dok te vidim u gradu ima da te srokam medju oci :D :D :D :D :D :D
Miniking19

#130 Re: RAZGOVORI O SEKSU...

Post by Miniking19 »

Eleonora wrote:
test01 wrote:Zanima me gdje je g-tacka kod muskih i koliko vama treba da svrsite dirajuci svoju G-tacku?
Fala za odgovor.
To je prostata...moras preko guze doci do nje....probaj... :)
Jarane, bas je spica kad ti zena gura prste u guzicu da ti dodje do prostate, da ti dadne stimulans... HEM sto izgubis
nevinost (ipak si dobio u guzu kako god okrenes), HEM si dozivio najvece zadovoljstvo...
pa kus boljeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply