navodno muskarci nonstop pricaju o seksu (da, ali uglavnom u muskom drustvu), navodno zene vrlo rijetko pricaju o istom (opet, izgleda najcesce u istospolnom drustvu)...s kim vi najcesce razgovarate o seksu? u bilo kom obliku - zezancije, teoretske diskusije do razgovara o intimi...ili je ovo zadnje nesto o cemu se radije suti? vjerujem da kao i obicno ima velikih varijacija medju forumasima, pa da vas cujem...
RAZGOVORI O SEKSU...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 RAZGOVORI O SEKSU...
Da ne bismo stalno skretali sa zadate teme koju je test01 postavio, a posto se ovo pitanje svako malo provlacilo kroz mnoge argumente evo da osposobimo poseban kutak samo za ovaj dijalog...
navodno muskarci nonstop pricaju o seksu (da, ali uglavnom u muskom drustvu), navodno zene vrlo rijetko pricaju o istom (opet, izgleda najcesce u istospolnom drustvu)...s kim vi najcesce razgovarate o seksu? u bilo kom obliku - zezancije, teoretske diskusije do razgovara o intimi...ili je ovo zadnje nesto o cemu se radije suti? vjerujem da kao i obicno ima velikih varijacija medju forumasima, pa da vas cujem...
-
zemo_online
#2 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
Pa smatram da zene nisu spremne da pricaju o sexu sa muskarcima.
Izuzetak su bracni parovi ili ljubavnici,zaljubljeni isl.
Zenama je to neugodno.
Zenama je to neugodno.
- SaraLe
#3 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
Mozda nam nije neugodno, mozda nam je nezanimljivotest01 wrote:Pa smatram da zene nisu spremne da pricaju o sexu sa muskarcima.Izuzetak su bracni parovi ili ljubavnici,zaljubljeni isl.
Zenama je to neugodno.
A vecina vas (cast izuzecima) nema pojma ni gdje se nalazi vasa tzv- g-tacka (bez googleta
-
Shoshana
#4 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
O seksu - uopsteno - razgovaram sa svakim ko o tome zeli razgovarati, bez obzira na spol, srodstvo ili starost. O mom vlastitom seksualnom zivotu razgovaram iskljucivo sa svojim partnerom.
-
zemo_online
#5 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
kakva tacka, SaraLe,pa to samo zene imaju.
- SaraLe
#6 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
E jebiga sad, pa jos kazes da necemo pricati sa vama o sexu, to bi bilo vise "ucenje" nego pricanjetest01 wrote:kakva tacka, SaraLe,pa to samo zene imaju.
- Eleonora
#7 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
Volim pricati o seksu ozbiljno, neozbiljno, intimno, perverzno, ... zavisi od sagovornik.
-
zemo_online
#8 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
U razgovoru zene mogu da kazu sta god hoce i nema problema, dok muski treba da biraju rijeci kako ne bi ispali sexisti,kako ne bi uvrijedili doticnu,da doticna ne zovne muza i eto ti problem.
Naravno,ima zena,mislim na mladje, s kojima se moze slobodnije razgovarati.
- Eleonora
#9 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
Ako su partneri bliski i poznaju se dobro, trebaju oboje da se izrazavaju kako hoce, tj.otvoreno, sexisticki...test01 wrote:U razgovoru zene mogu da kazu sta god hoce i nema problema, dok muski treba da biraju rijeci kako ne bi ispali sexisti,kako ne bi uvrijedili doticnu,da doticna ne zovne muza i eto ti problem.
A zar nije stvar obrnuta, ako zena ''ne bira rijeci'', i sve kaze otvoreno, muski nesvjesno formiraju malo losija misljenja o doticnoj.
Zasto mislis da se s mladjima moze slobodnije razgovarati ?
-
zemo_online
#10 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
znam za zensku,ali musku,fakat ne znam. gdje ti je to?SaraLe wrote:E jebiga sad, pa jos kazes da necemo pricati sa vama o sexu, to bi bilo vise "ucenje" nego pricanjetest01 wrote:kakva tacka, SaraLe,pa to samo zene imaju.
- burek_in_space
#11 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
Anais,miniras mi ordinaciju!
Ovo je otvoreno bacanje rukavice u lice,pa u skladu s tim dr.burek od sutra lijechi obuchen samo u kupace gacice,speedo.

Ovo je otvoreno bacanje rukavice u lice,pa u skladu s tim dr.burek od sutra lijechi obuchen samo u kupace gacice,speedo.
- anais_nin
#12 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
pa ne mogu ja tebi nikad biti konkurencijaburek_in_space wrote:Anais,miniras mi ordinaciju!![]()
Ovo je otvoreno bacanje rukavice u lice,pa u skladu s tim dr.burek od sutra lijechi obuchen samo u kupace gacice,speedo.![]()
nego hocemo li malo razgovarati?
- anais_nin
#13 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
Eleonora wrote:Volim pricati o seksu ozbiljno, neozbiljno, intimno, perverzno, ... zavisi od sagovornika
-
zemo_online
#14 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
Eleonora wrote:Ako su partneri bliski i poznaju se dobro, trebaju oboje da se izrazavaju kako hoce, tj.otvoreno, sexisticki...test01 wrote:U razgovoru zene mogu da kazu sta god hoce i nema problema, dok muski treba da biraju rijeci kako ne bi ispali sexisti,kako ne bi uvrijedili doticnu,da doticna ne zovne muza i eto ti problem.
A zar nije stvar obrnuta, ako zena ''ne bira rijeci'', i sve kaze otvoreno, muski nesvjesno formiraju malo losija misljenja o doticnoj.![]()
Kazem mladje zato sto ih podrazumjevam dok na starije bas i ne obracam paznju.
-Nego @Eleonora,ko ti je ta na slici,avataru?
- burek_in_space
#15 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
Ko je vidio hajra samo od priche?!anais_nin wrote:
nego hocemo li malo razgovarati?ti i ja naraFno
![]()
-
budalica
#16 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
Otkud ti sve te silne predrasude o zenama? Znas li ti zapravo ijednu zenu? Je l' zivis sam na pustom ostrvu?test01 wrote:Pa smatram da zene nisu spremne da pricaju o sexu sa muskarcima.Izuzetak su bracni parovi ili ljubavnici,zaljubljeni isl.
Zenama je to neugodno.
Iskljuci comp, izadji napolje, upoznaj koju zenu i ope' ne mozes tako donositi sud o nama
- bez_ideje
#17 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
Sa svima izuzev roditelja i bilo koga ko ih poznaje ili postoji mogucnost da ih poznaje ili upozna
Da mi je neugodno?
nije nikad bilo, prvo kontam da nije do mene,mozda bi trebalo da se unezgodim.....a onda skontam koji ce mi to k.......pa sta na umu to na drumu
a zna ljudima oko mene biti neugodno ponekad,do cega li je to ?
Da mi je neugodno?
a zna ljudima oko mene biti neugodno ponekad,do cega li je to ?
- SaraLe
#18 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
Mlad si, naucicestest01 wrote:znam za zensku,ali musku,fakat ne znam. gdje ti je to?SaraLe wrote:E jebiga sad, pa jos kazes da necemo pricati sa vama o sexu, to bi bilo vise "ucenje" nego pricanjetest01 wrote:kakva tacka, SaraLe,pa to samo zene imaju.
Bolje da ti ne govorim, jer bi se prepao
-
zemo_online
#19 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
Tacno je to da ako zena slobodnije prica da bi mogla da bude na losem glasu. Mozda su i zato zene suzdrzanije.
- Eleonora
#20 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
Cuj ne obracas paznju na starije, ccccctest01 wrote:Eleonora wrote:Ako su partneri bliski i poznaju se dobro, trebaju oboje da se izrazavaju kako hoce, tj.otvoreno, sexisticki...test01 wrote:U razgovoru zene mogu da kazu sta god hoce i nema problema, dok muski treba da biraju rijeci kako ne bi ispali sexisti,kako ne bi uvrijedili doticnu,da doticna ne zovne muza i eto ti problem.
A zar nije stvar obrnuta, ako zena ''ne bira rijeci'', i sve kaze otvoreno, muski nesvjesno formiraju malo losija misljenja o doticnoj.![]()
Kazem mladje zato sto ih podrazumjevam dok na starije bas i ne obracam paznju.
-Nego @Eleonora,ko ti je ta na slici,avataru?
Frida Kahlo....
-
zemo_online
#21 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
Zanima me gdje je g-tacka kod muskih i koliko vama treba da svrsite dirajuci svoju G-tacku?
Fala za odgovor.
Fala za odgovor.
- anais_nin
#22 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
test01 wrote:Tacno je to da ako zena slobodnije prica da bi mogla da bude na losem glasu. Mozda su i zato zene suzdrzanije.
- Layne
#23 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
E hajmo sad sve ispočetkaanais_nin wrote:test01 wrote:Tacno je to da ako zena slobodnije prica da bi mogla da bude na losem glasu. Mozda su i zato zene suzdrzanije.![]()
![]()
![]()
bez komentara
- Eleonora
#24 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
To je prostata...moras preko guze doci do nje....probaj...test01 wrote:Zanima me gdje je g-tacka kod muskih i koliko vama treba da svrsite dirajuci svoju G-tacku?
Fala za odgovor.
- Eleonora
#25 Re: RAZGOVORI O SEKSU...
Da, jesu na losem glasu, zbog muskaraca poput tebeanais_nin wrote:test01 wrote:Tacno je to da ako zena slobodnije prica da bi mogla da bude na losem glasu. Mozda su i zato zene suzdrzanije.![]()
![]()
![]()
bez komentara