just one of the guys...uvala_borova wrote:a taj debil je nekakav guy 100%![]()
Razgovor za posao
Moderator: anex
- Skyfox
#101 Re: Razgovor za posao
- Neelix
#102 Re: Razgovor za posao
sjedim tako s likom na razgovoru, i sad pricamo o jednoj oblasti koja je indirektno vezana za posao za koji sam konkurisao (javne nabavke)...covjek direktor firme, a zapanjujuce je koliko neznanja pokazuje iz te oblasti
i ja ga sve ispravljam
ocito nisam trebao 
-
Abacija
#103 Re: Razgovor za posao
Mozda se on to namjerno pravio neznalicom da vidi koliko ti znas.Neelix wrote:sjedim tako s likom na razgovoru, i sad pricamo o jednoj oblasti koja je indirektno vezana za posao za koji sam konkurisao (javne nabavke)...covjek direktor firme, a zapanjujuce je koliko neznanja pokazuje iz te oblastii ja ga sve ispravljam
ocito nisam trebao
-
BigGaZgutio
#104 Re: Razgovor za posao
Sto nepita budalu mozes li sa naftom racunati, posto imas jarana koji radi na pumpi oni najbolje odvadeSkyfox wrote:@profi25
shlepo ti se ba![]()
salim se vecina ih postavlja x pitanja neka su naizgled nebulozna, ali imaju smisla onome koji ih postavlja. Ja sam jednom pola sata racunao kako da sa buradima od 10 i 7 litara odvadim 2 litra vode mislim hello
-
leo karan
#105 Re: Razgovor za posao
medju najtezim pitanjima je svakako: koliku platu ocekujete, bolje da mi da burad da preljevam nego to da me pita
mislim, sta tu odgovoriti?
i sta mislim o prekovremenim satima? sve najgore:)
ili zasto smatrate da bi vi bili dobar rukovodilac? hm, dobar za podredjene ili nadredjene
o kako bih volio odradit 50ak razgovora u svojstvu ispitivaca, sve bi mi se samo kazalo
jel bilo sta u posljednje vrijeme, ima li kakvih iskustava?
mislim, sta tu odgovoriti?
i sta mislim o prekovremenim satima? sve najgore:)
ili zasto smatrate da bi vi bili dobar rukovodilac? hm, dobar za podredjene ili nadredjene
o kako bih volio odradit 50ak razgovora u svojstvu ispitivaca, sve bi mi se samo kazalo
jel bilo sta u posljednje vrijeme, ima li kakvih iskustava?
- kriticarka_nikova
#106 Re: Razgovor za posao
Ono sto definitivno prolazi je samouvjerenost i simpaticnost, sve ostalo su lovacke price...