Razgovor za posao iskustva<<<<

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Semiramida

#26 Re: Razgovor za posao iskustva<<<<

Post by Semiramida »

Hehehahah, ovaj me Orbico pošteno nasmija. :-D

BTW, i nas su kao studente tamo navukli, lafo neka stipendija, nešto.
Helem, odemo tamo, uvale nam test - stroga ekonomija, procenti i tomu slično, iako po struci niti po bilo čemu veze nismo o tome imali, al' eto. Poslije toga smo popričali s nekim Sales ili Account Managerom, Bugarin nekakav i naravno - ništa od stipendija nije ni bilo. Valjda su se na studentima štelili za ove "pripravnike". :-)

* * *

BTW, da ne budemo previše offtopic - samouvjerenost je najbitnija na razgovoru za posao. Ne treba se stidjeti reći - ne znam sve raditi, ali brzo učim i mogu to savladati. Eto, to je moj savjet. Ako imaš problema s tremom, nije strašno popiti pola apaurina.
Chischo

#27 Re: Razgovor za posao iskustva<<<<

Post by Chischo »

Ma ja nemam problema sa samouvjerensocu, imam jedino problema sto mi je kako vrijeme prolazi sve kraci fitilj za drkadzije i kojekakve vise-nize menadzere, hr menadzere, supljoglave trebice (sto su se kurvale sa masnim gazdama sa stomacinama da bi se docepale radnog mjesta - pa onda glume nesto na intervjuu, neku elitu) i slicne uhljupe na intervjuima.
I njihova kretenska pitanja sa kojekakvih kurseva po hotelima gdje su po noci sirile noge samo da bi im guzica puta vidila. Zasto mislis da bi tebe trebali izabrati? Zato sto sam ti ... mater, eto zasto.
Bojim se odlezacu nekog.
fallout1

#28 Re: Razgovor za posao iskustva<<<<

Post by fallout1 »

Ma ja nemam problema sa samouvjerensocu, imam jedino problema sto mi je kako vrijeme prolazi sve kraci fitilj za drkadzije i kojekakve vise-nize menadzere, hr menadzere, supljoglave trebice (sto su se kurvale sa masnim gazdama sa stomacinama da bi se docepale radnog mjesta - pa onda glume nesto na intervjuu, neku elitu) i slicne uhljupe na intervjuima.
I njihova kretenska pitanja sa kojekakvih kurseva po hotelima gdje su po noci sirile noge samo da bi im guzica puta vidila. Zasto mislis da bi tebe trebali izabrati? Zato sto sam ti ... mater, eto zasto.
Bojim se odlezacu nekog
potpis...i meni je sve kraci fitilj sa ljudima na razgovoru, debilna pitanja postavljaju, zadnji razgovor na kojem sam isao , bio je u konkurencisjkom vijecu, gdje su me nakn 3 minute ispitivanja pitali, koji sam fax zavrsio :? umjesto da imaju moj CV ispred nosa... tako da mi ije doslo da ih sve posaljem u pm
Post Reply