Molim info: gdje se knjiga moze kupiti i koliko kosta (orijentaciono)?
Hvala
nemoj obracati paznju na glupe komentare...Radiodjeva wrote:Trazim ovu knjigu koju bih htjela kupiti kako bih je poklonila meni jako dragoj osobi. Cula sam da je jako dobra. Autor je Muhammed Isa Davud.
Hvala
Naravno procitaj je i sama prosudi. Meni se nije svidjala zbog nekih stvari kojih ja smatram nebulozama i jeftinom reklamom. Jedna od njih je bermudski trougao u kojem ustvari statisticki ne nestaje veci procenat brodova, aviona itd nego u drugim dijelovima svijeta. Neke druge stvari su bile o David Copperfield-u (madzionicaru) itd.Radiodjeva wrote: Arminovski, hvala na komentaru, ali ipak je citam da sama prosudim kakva je. A prijatelj mi je malo prerastao bajke tako da ce mu se svidjeti ova
Mogu ih ja napisati O ISLAMU jedno 5 komada... Da li æe¹ vjerovati u njih? De proèitaj ¹ta si napisao/la svega ti...Radiodjeva wrote:ko se vjeruje u Allaha dz.s. vjeruje i u knjige o islamu....
vidi... zena je lijepo pitala gdje moze naci tu i tu knjigu. ukljucilo se forumasa, neko iz zezanja, neko da joj pomogne da je nadje.Arminovski wrote:Naravno procitaj je i sama prosudi. Meni se nije svidjala zbog nekih stvari kojih ja smatram nebulozama i jeftinom reklamom. Jedna od njih je bermudski trougao u kojem ustvari statisticki ne nestaje veci procenat brodova, aviona itd nego u drugim dijelovima svijeta. Neke druge stvari su bile o David Copperfield-u (madzionicaru) itd.Radiodjeva wrote: Arminovski, hvala na komentaru, ali ipak je citam da sama prosudim kakva je. A prijatelj mi je malo prerastao bajke tako da ce mu se svidjeti ova
Ja nisam prerastao bajke ali znam razliku izmedju njih i ozbiljne literature. Zato i volim Gospodara prstenova a ne ovo sto se predstavlja ozbiljnim a ustvari to nije
Za one koji su zainteresirani da zavire sta to tamo ima citava knjiga moze se procitati na http://www.islambih.net ("setajuca stranica".Ko je procitao ista sa nje zna o cemu pricam
)
sto rekla @zena:"zemljo"Radiodjeva wrote:ko se vjeruje u Allaha dz.s. vjeruje i u knjige o islamu....
Pokreni temu o tome pa ce se ljudi ukljuciti koliko ko i sta zna i ima ponuditi...ziggy wrote:Iskreno mislim da je knjiga zanimljiva,ali o tome koliko je vjerodostojna moze reci neko ko zna vise o ovim stvarima,tj. nevidljivom svijetu.
Meni nije jasno na koji nacin je razgovarano sa tim dzinom.Da li je to bilo prilikom lijecenja nekog oboljelog od sihra ili nekako drugacije?
Imam je i ja...i sumnjam da je skupa...nije to neka sad debela knjiga da bude wow cijena...raspitala bih se za cijenu, ali garant ću zaboraviti dok dođem kućiRadiodjeva wrote:Trazim ovu knjigu koju bih htjela kupiti kako bih je poklonila meni jako dragoj osobi. Cula sam da je jako dobra. Autor je Muhammed Isa Davud.
Hvala
nemoj se zahmetit' nadjena je i kupljenasicky wrote:Imam je i ja...i sumnjam da je skupa...nije to neka sad debela knjiga da bude wow cijena...raspitala bih se za cijenu, ali garant ću zaboraviti dok dođem kućiRadiodjeva wrote:Trazim ovu knjigu koju bih htjela kupiti kako bih je poklonila meni jako dragoj osobi. Cula sam da je jako dobra. Autor je Muhammed Isa Davud.
Hvala![]()
A fakat je zanimljiva....priznaću da sam se ismijala u jednom dijeluo prisustvu džina u kući
ma znam ja o čemu pričaš...ali ako se sjećaš detalja kad je opisivao prisustvo neke porodice džina baš u njegovoj kući...pa kao položaj njihov na plafonu, imena i to..KOGOD KADGOD wrote:nemoj se zahmetit' nadjena je i kupljenasicky wrote:Imam je i ja...i sumnjam da je skupa...nije to neka sad debela knjiga da bude wow cijena...raspitala bih se za cijenu, ali garant ću zaboraviti dok dođem kućiRadiodjeva wrote:Trazim ovu knjigu koju bih htjela kupiti kako bih je poklonila meni jako dragoj osobi. Cula sam da je jako dobra. Autor je Muhammed Isa Davud.
Hvala![]()
A fakat je zanimljiva....priznaću da sam se ismijala u jednom dijeluo prisustvu džina u kući
a da znas malo dublje o prisustvu dzinna - ne bi se smijala...
jeste da ima ono o wc soljama i kojesta tako, ali to nije duboko i ocigledno ('ajnul) znanje nego nagadjanje
Hahahaa.Radiodjeva wrote:Potpuno si u pravu KOGOD... Nisam nikoga pitala sta misli o knjizi. Jos uvijek je citam tako da ne zelim nista komentarisati prije nego je procitam. Uporedo citam ''Snagom vjere do savrsenstva duse'' koja mi je jako dobra. Svidja mi se nacin pisanja... Ko zeli neka je procita...