Razbijanje Monotonije

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

peanuth

Post by peanuth »

e vako, ja i moja bivsa smo svaki drugi/treci vikend isli po nekim gradovima i njih obilazili. sta ja znam bec, paris itd. i mogu rec to je bilo super :D

a u medjuvremenu,nadji drugu :D ili se malo svadjajte.zdravo je to :D a od monotonije ni traga ni glasa
_sa_

Post by _sa_ »

ako jedno od vas ima auto mozete vikendom cisto na rucak do mostara, planine, malo dalje od grada.
radnim danima svirke, pozorista, izlozbe, terme na ilidzi, moze se uvijek nesto naci...
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

Hmmm.. kao da ja tu vidim neku zasicenost? Pa niste valjda 7 godina zajedno (kazu da obicno tad ozbiljne krize pocnu pucati) :-)
Inace, pridruzujem se svim prijedlozima, pogotovo ovim vezanim za putovanja- zene to uvijek popravi :D znaci, privremena promjena mjesta boravka+ druzenje sa drugim parovima ili nekim zanimljivim pojedincima.. i svakako raznovrsnost u sexu (slobodno sve predlozi :D ) i naravno davanje slobode jedno drugom... znaci, niste vezani pupcanom vrpcom, ona ima svoje hobije, ti svoje zanimacije, odvojena drustva.. pa se i vise pozelite ;)
A svakako je ovaj tvoj korak- raspitivanje na forumu- vrijedan pohvale ;)
jOFLA

Post by jOFLA »

.
Post Reply