Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zamolio bih sve za neki mastoviti prijedlog kako, gdje i na koji nacin uciniti izlaske u ovom gradu mastovitijim i interesantijim.
Naime, u ozbiljnoj sam vezi sa djevojkom i kroz pricu smo skontali da nam je svakodnevnica i izlasci vec neko vrijeme monotoni, tj sve se zavrsava ili na izlasku po kaficima ili kino( DVD kuci) ili jednostavno ostajanje kuci, eventualno neka vecera isl..
Interesuje me sta se sve moze raditi u ovom gradu sto bi razbilo neku monotoniju...
Hvala unaprijed na konstruktivnim prijedlozima
a i monotoniju ces najbolje razbiti dobrim tefericom u vlastitoj reziji.ja npr. cesto organizujem privatni dernek uz kotlic i sljivovicu,al' nema te vi toga tamo...
Malo kreativnosti i mastovitosti, i jedna cak obicna vecera, gledanje filma doma, ispijanje tople cokolade, zajednicko tusiranje, itd, mogu se ucinti veoma romanticnim i zanimljivim.. Neko putovanje, izlet, setnja, moze biti zanimljivo, drugacije, nezaboravno..
Uostalom, sve dok ste zajedno, zar vam moze biti monotono i dosadno?
meni nikad nije bilo bitno gdje sam, vec s kim sam - kakvo drustvo, takvo i raspolozenje nocni zivot u SA meni vec odavno dosadio, vazda se motaju jedne te iste face po gradu
nego vi kupite mountain-bike i na Bjelasnicu, kad prevalis jedno 80km uzbrdno nizbrdo, nece ti garant pasti na um da trazis nocni provod
freak_with_a_laptop wrote:nego vi kupite mountain-bike i na Bjelasnicu, kad prevalis jedno 80km uzbrdno nizbrdo, nece ti garant pasti na um da trazis nocni provod
Kad sam spominjao Bjelašnicu, nisam baš mislio na vozanje koje ti spominješ
Ali je efekt isti: noćni provod mu ne bi padao na pamet
freak_with_a_laptop wrote:nego vi kupite mountain-bike i na Bjelasnicu, kad prevalis jedno 80km uzbrdno nizbrdo, nece ti garant pasti na um da trazis nocni provod
Kad sam spominjao Bjelašnicu, nisam baš mislio na vozanje koje ti spominješ
Ali je efekt isti: noćni provod mu ne bi padao na pamet
vidi njega, on bi jos da mi nacrta
ma skontala sam ja tebe - nego ... ne voljem ja kad zulja a to, da mozes 80km uporedit sa svojim 'borbenim vjestinama' - ma daaj, sta se falis
Uz već dva puta ponovljeni prijedlog (razdvojeni izlasci), evo još nekoliko: Termalna rivijera s vremena na vrijeme, šetnja do Kozije ćuprije ili Vrela Bosne, izleti (Bjelašnisa, Barice...) sa opcionim roštiljanjem, ako volite sport neki ili neki drugi vid rekreacije, sedmični termin ne bi bio loš, ako se proširi krug na više ljudi i opcija je više... paintball, kuglanje na Zetri... ovo onako na prvu
pa malo pozoriste, malo filharmonija, koncerti, malo bezveze u neki restorancic izvan grada, izleti, setnje po planinama, vikendi izvan grada, bla bla bla :D
freak_with_a_laptop wrote:meni nikad nije bilo bitno gdje sam, vec s kim sam - kakvo drustvo, takvo i raspolozenje nocni zivot u SA meni vec odavno dosadio, vazda se motaju jedne te iste face po gradu
nego vi kupite mountain-bike i na Bjelasnicu, kad prevalis jedno 80km uzbrdno nizbrdo, nece ti garant pasti na um da trazis nocni provod