Raz*ebaše i Nišićku visoravan

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Ludzak

#76 Re: Raz*ebaše i Nišićku visoravan

Post by Ludzak »

Cijela država je cirkus. Političari su klovnovi, a narod dresirane životinje.
Gojeni H

#77 Re: Raz*ebaše i Nišićku visoravan

Post by Gojeni H »

Ovakav jedan projekat tesko da moze unistiti okolis na nacin na koji to moze npr. cementara.
Ali, naravno da anti-svega-muslimanskog ne bi godilo da ljudi kazu da ce izgraditi cementaru i zaposliti 700 ljudi, jer bi isti anit-svega tada optuzili Arape da truju nas narod.

Elem, u ovom dijelu nase zemlje sam ratovao. Na nasoj strani imaju 3 sela sa 50-100 kuca svako.
Posla nema, kao ni znacajne perspektive. Mozda narod tamo okrzne koje radno mjesto, mozda uspiju napraviti koji stand.

Uglavnom, :thumbup: za investiciju.
dječak sa šibicama

#78 Re: Raz*ebaše i Nišićku visoravan

Post by dječak sa šibicama »

Da ne bude i ovo ko "bosanski Dubai" u Trnovu, Buroj ubleha

http://de.po.ba/clanak/158686/pogledajt ... e-u-trnovu

Image
Logovan

#79 Re: Raz*ebaše i Nišićku visoravan

Post by Logovan »

Auuu gledaj šta se sve izgradi u Trnovu, pravo brzo grade. :oops:
r_faruk

#80 Re: Raz*ebaše i Nišićku visoravan

Post by r_faruk »

saale wrote:Ja ovdje osvjestenih zelenih patriota u p.M

sta ste vi uradili za ovu zemlju,,posadili jedno drvo,,da niste izvrsili poribnjavanje rjeka,,izasli kao volenteri i cistili ulice?

samo znate srati,,

zar nije ljepo sad na Trebevicu sto se napravio onaj zabavni park

I jebo vas vasa dvolicnost,,koje od vas bio KAD u Varesu,,TAMO NEMA NISTA DIVLJI ZAPAD,,JA BIH DAO I SUME KOJE IMAMO I KOJE MI ISJEKOSMO DO MILA BOGA,POTOKE I RJEKE KOJE SMO ZAGADILI SMECEM,,MA SVE BIH DAO DJABE I KINEZU I RUSU I ARAPU,JEL LJUDI BI SIGURNO BOLJE BRINULI O OVOJ JEBENOJ ZEMLJI OD NAS SAMIH!
u varesu ima duhova..... bio ja prosle godine i vidio.... salu na stranu, tuzan "grad"
walk_M-A-N

#81 Re: Raz*ebaše i Nišićku visoravan

Post by walk_M-A-N »

Rasprava jedan protiv svih..koliko sam shvatio, samo je postavljač teme u ovoj mogućoj izgradnji vidio problem, i niko više.
Za razliku recimo od Burdž Dubai Trnovo, gdje je trebala biti vodozaštitna zona i gdje je to stvarno problem.

Dobro je ovo uopće prodano, a još bolje će biti ako se napravi, pa neka ide ko želi. Kako ovi branitelji Sda razmišljaju, kao ovaj gore, moglo im se i džaba dati, nakon što im se sve iskrči i pripremi.

A naslov teme treba promijeniti. Ne znam gdje je ali ispada da uopće nije Nišićka.
Recimo „Novi zabavni sadržaji za narod koji voli uživanje, umjesto prljavih ili dosadnih fabrika u kojima ionako slabo ko želi raditi“ :)
Post Reply