Nisam nikada u 2. mjesecu skijao na Jahorini pa me zanima iz vašeg iskustva kakve su staze? Je li bude snijega dovoljno i je li bude dobar za skijanje?
Planiram krajem mjeseca na par dana otići pa da znam da li da planiram ili ne

Pa il' planiraj il' nemojmr.president wrote: ↑06/02/2021 21:32 Pozz svima!
Nisam nikada u 2. mjesecu skijao na Jahorini pa me zanima iz vašeg iskustva kakve su staze? Je li bude snijega dovoljno i je li bude dobar za skijanje?
Planiram krajem mjeseca na par dana otići pa da znam da li da planiram ili ne![]()
Je li bude raje da skija u toku dana, ne djeluje mi baš da je neka gužva tamo?petunija wrote: ↑21/02/2021 19:59 I meni se čini![]()
Ova sedmica je bila posebna, jer je vrijeme bilo prelijepo, svaki dan, izuzev juče kad se naoblačilo i kad sam se ponadala novim padavinama.
Ono što mi se najviše sviđa na RP je što tamo nema bordera (danas viđoh jednu - pa me podsjeti), naime pojave se na nivou statističke greške. Na noćnom ih nekad bude, ali kad je dnevno baš rijetko, to me posebno raduje jer nema mnogo mjesta gdje su na stazi samo skijaši
![]()
Obzirom na današnje stanje staze, mislim da je naredna sedmica posljednja u sezoni, ako ne bude još padavina, tako da preporučujem svima kojima vrijeme dopusti da svakako odu i iskoriste.![]()
bog te čuo