ravna gora u banja luci!
-
aris_angelis
To su uglavnom penzionisani cetnici

- JBT
Ma da. Sve partizani.
A na svakoj slici http://www.rcp - brcko.com
Kad covjek konta o nacinu nastanka RS-a, onda je svaki zagovornik RS-a cetnik. U sjeni.
Kad covjek konta o nacinu nastanka RS-a, onda je svaki zagovornik RS-a cetnik. U sjeni.
-
mali_crni
Te sam slike nasao na jednom drugom forumu, onda je taj koji ih je postavio na taj forum uzeo sa rcp-brcko sajta ali to nema veze, slike su autenticne i iz Banjaluke, ali ja nikako da vidim jednog "cetnika", koliko ja znam "cetnici" imaju brade, sajkace i slicno, a od ovih sa protesta u BL niko nema nista od navedenog, te smatram da je naslov topica pogresan.JBT wrote:Ma da. Sve partizani.
-
Toozla
...bukve rastu i na ravnoj gori...mali_crni wrote:Te sam slike nasao na jednom drugom forumu, onda je taj koji ih je postavio na taj forum uzeo sa rcp-brcko sajta ali to nema veze, slike su autenticne i iz Banjaluke, ali ja nikako da vidim jednog "cetnika", koliko ja znam "cetnici" imaju brade, sajkace i slicno, a od ovih sa protesta u BL niko nema nista od navedenog, te smatram da je naslov topica pogresan.
ps- jel' ti ovo maticni forum (http://www.rcp - brcko.com)...
-
aris_angelis
Znaci Vojo Vojka Seselj nije cetnik mada se trudi
Nema bradu
cosav
Nema bradu
cosav
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
mali_crni wrote: ......... slike su autenticne i iz Banjaluke, ali ja nikako da vidim jednog "cetnika", koliko ja znam "cetnici" imaju brade, sajkace i slicno, a od ovih sa protesta u BL niko nema nista od navedenog, te smatram da je naslov topica pogresan.
-
oblak
#70 Re: ravna gora u banja luci!
bosniaque wrote:oblak wrote:bosniaque wrote: hajmo sada da cujemo nase zemljake poput nenady-a i ostalih sta oni kaze na ovo, ako je zaista vecina gradjana manjeg bh-entiteta za jedinstvenu bosnu i hercegovinu zasto ne organizuju protiv-demose za jedinstvenu bosnu i hercegovinu ili radije po forumima solite pamet ljudima o vasoj multietnicnosti!
ako je zaista vecina gradjana manjeg bh-entiteta za jedinstvenu bosnu i hercegovinu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovaj nije dobar!!!![]()
![]()
![]()
Vecina gradjana Republike Srpske nije za bih uopste!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mene nema na slikama
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da ti nije zao sto si propustio tako vazan skup!
боже мили, будале!!! ко каже да сам пропустио!!!'????
-
bosniaque
ne kriju se vise po shumadijama nazalost ima nekoliko godina pripitomili se pa mogu cak i medju neke narode da se mjesaju!gavrilo wrote:'ajd' ti prvi uzmi jedan pojas s dinamitom, odes u sumu i isprobas kako to funkcionise... da budes spremanCarl_Cox wrote:nebi bilo lose da i mi u BIH uvedemio bombase samoubice na ovakvim mjestima bi dopbro fercerali!!!
- JBT
"je l' ona sa ljiljanima il' ova nova"
-Eto, sta ti mislis koja?
Ili je mozda ne smatras drzavnom zastavom?
(pazi, ako zastavu RS-a smatras drzavnom, onda si u zabludi. Zastava Rs-a je u principu nesluzbena i nigdje se ne pika van granica BiH jer je RS entitet a ne drzava ili republika (nemoj da te zbuni ono "republika" u nazivu))
-Eto, sta ti mislis koja?
Ili je mozda ne smatras drzavnom zastavom?
(pazi, ako zastavu RS-a smatras drzavnom, onda si u zabludi. Zastava Rs-a je u principu nesluzbena i nigdje se ne pika van granica BiH jer je RS entitet a ne drzava ili republika (nemoj da te zbuni ono "republika" u nazivu))