raver shop

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
label

#1 raver shop

Post by label »

pozz dragi forumasi zanima me gdje bi u Sarajevu mogao naci raver shop ili neku radnju gdje prodaju one led t-shirts ili one "party" maice, shutter shades, neon glow bands i neon narukvice i tako to?

:music: :music: :music: :music: :music: :-) :-) :-)
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#2 Re: raver shop

Post by 1946 »

label wrote:pozz dragi forumasi zanima me gdje bi u Sarajevu mogao naci raver shop ili neku radnju gdje prodaju one led t-shirts ili one "party" maice, shutter shades, neon glow bands i neon narukvice i tako to?

"Party majice" sam vidio gore na Mejtašu, u Čekaluši, tačno preko puta italijanske ambasade (ili šta je već ono :) ).
Cholina_Lokica

#3 Re: raver shop

Post by Cholina_Lokica »

shutter shades imaju u beziztanu... a vjerujem i na svim ostalim pijacama :D
Vernes_AMG

#4 Re: raver shop

Post by Vernes_AMG »

label wrote:pozz dragi forumasi zanima me gdje bi u Sarajevu mogao naci raver shop ili neku radnju gdje prodaju one led t-shirts ili one "party" maice, shutter shades, neon glow bands i neon narukvice i tako to?

"party" majcu imam , furka bila 2-3 partija , poslije isfurala , platio sam je 35€ u Budvi , malo drugacija od ovih sto se ovdje prodaju jer je imala tzv. "čičak" LED , znaci mozes odlijepiti , skinuti kabal i bez problema oprati , majca je stvarno kvalitetna ( NIKE ) . A vjeruj mi , osjecaces se nekako glupo kad je kupis , svi gledaju u tebe , ti pleses , a svi oko tebe te cudno gledaju :mrgreen:
felichi

#5 Re: raver shop

Post by felichi »

nije vezano ali ako neko zna gdje se mogu uzeti arctic slusalice u sa?
Post Reply