ratni dokumentarac& video spot

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
gonzos

#1 ratni dokumentarac& video spot

Post by gonzos »

Pozdrav,
evo trazio sam na youtube-u i googlao ali nisam uspio pronaci ratni spot Kemala Montena mislim da se pjesma zove -Pismo prijatelju- (ako pitas kako mi je/ da ti roknu samo dvije..). U spotu se pojavljuje i Avdo Sidran.Da li neko ima kakav link?

Da, jos sam trazio ( al' nisam nasao) neke ratne dokumentarce koje je u BiH snimao izvjesni Majkl ( sad ne znam jel bas Michael ili Mike...)a prezime se izgovara fonetski Hirš (nisam siguran). Uglavnom on je Amer koji je tu snimao filmove (dokumentarne) u ratu i na kraju sage se ozeni Bosankom. E , bilo kakav link vezano za ovo dobro bi mi dosao.
Vares City

#2 Re: ratni dokumentarac& video spot

Post by Vares City »

gonzos wrote:Pozdrav,
evo trazio sam na youtube-u i googlao ali nisam uspio pronaci ratni spot Kemala Montena mislim da se pjesma zove -Pismo prijatelju- (ako pitas kako mi je/ da ti roknu samo dvije..). U spotu se pojavljuje i Avdo Sidran.Da li neko ima kakav link?

Da, jos sam trazio ( al' nisam nasao) neke ratne dokumentarce koje je u BiH snimao izvjesni Majkl ( sad ne znam jel bas Michael ili Mike...)a prezime se izgovara fonetski Hirš (nisam siguran). Uglavnom on je Amer koji je tu snimao filmove (dokumentarne) u ratu i na kraju sage se ozeni Bosankom. E , bilo kakav link vezano za ovo dobro bi mi dosao.
Nije mi bas drago sto ovo pisem,...
Gledao samtaj spot,tada kad' je bilo aktuelno,volio sam Kemu sve do momenta kad on ode u Beograd i u otprilike slicnoj odjeci pjeva neke ljubavne na PINK-u :x
Zgadili su mi se on i jos neki,..."Nedime dragi,sta nam rade,..." :run:
A o tom Mike-u,jest eno ga u Sarajevu,skoro je bila neka reportazana temu Bjelasnica,o nekoj azdaji,...neko selo na Bjelasnici,on u kadru,diskusija sa nekim dedom,..
Mike njemu govori da je to bio DRAGON,a dedo njemu:Ma kakav bolan dragon,To ti je bila AZDAHA!!!
Ne bih ti mogao nake linkove,nemaaa
gonzos

#3 Re: ratni dokumentarac& video spot

Post by gonzos »

Sto se tice morala, uvijek je do nekog drugog, a ne do nas.....no, kako vidim haman je ovo sto trazim zaobislo internet. :sad:
Post Reply