Pozdrav,
evo trazio sam na youtube-u i googlao ali nisam uspio pronaci ratni spot Kemala Montena mislim da se pjesma zove -Pismo prijatelju- (ako pitas kako mi je/ da ti roknu samo dvije..). U spotu se pojavljuje i Avdo Sidran.Da li neko ima kakav link?
Da, jos sam trazio ( al' nisam nasao) neke ratne dokumentarce koje je u BiH snimao izvjesni Majkl ( sad ne znam jel bas Michael ili Mike...)a prezime se izgovara fonetski Hirš (nisam siguran). Uglavnom on je Amer koji je tu snimao filmove (dokumentarne) u ratu i na kraju sage se ozeni Bosankom. E , bilo kakav link vezano za ovo dobro bi mi dosao.
ratni dokumentarac& video spot
-
gonzos
- Vares City
#2 Re: ratni dokumentarac& video spot
Nije mi bas drago sto ovo pisem,...gonzos wrote:Pozdrav,
evo trazio sam na youtube-u i googlao ali nisam uspio pronaci ratni spot Kemala Montena mislim da se pjesma zove -Pismo prijatelju- (ako pitas kako mi je/ da ti roknu samo dvije..). U spotu se pojavljuje i Avdo Sidran.Da li neko ima kakav link?
Da, jos sam trazio ( al' nisam nasao) neke ratne dokumentarce koje je u BiH snimao izvjesni Majkl ( sad ne znam jel bas Michael ili Mike...)a prezime se izgovara fonetski Hirš (nisam siguran). Uglavnom on je Amer koji je tu snimao filmove (dokumentarne) u ratu i na kraju sage se ozeni Bosankom. E , bilo kakav link vezano za ovo dobro bi mi dosao.
Gledao samtaj spot,tada kad' je bilo aktuelno,volio sam Kemu sve do momenta kad on ode u Beograd i u otprilike slicnoj odjeci pjeva neke ljubavne na PINK-u
Zgadili su mi se on i jos neki,..."Nedime dragi,sta nam rade,..."
A o tom Mike-u,jest eno ga u Sarajevu,skoro je bila neka reportazana temu Bjelasnica,o nekoj azdaji,...neko selo na Bjelasnici,on u kadru,diskusija sa nekim dedom,..
Mike njemu govori da je to bio DRAGON,a dedo njemu:Ma kakav bolan dragon,To ti je bila AZDAHA!!!
Ne bih ti mogao nake linkove,nemaaa
-
gonzos
#3 Re: ratni dokumentarac& video spot
Sto se tice morala, uvijek je do nekog drugog, a ne do nas.....no, kako vidim haman je ovo sto trazim zaobislo internet.