Ratko Mladić u Haagu!

Post Reply
BHCluster

#951 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by BHCluster »

A ovako srvi falsificiraju dokaze... i to je naravno ta istina i pravda o kojoj oni govore???
SmokingMan

#952 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by SmokingMan »

BHCluster wrote:Osim nihove odbrane moramo se boriti i protiv nasih...
Ima naših kojima je izgleda stalo da se izjednači šteta u žrtvama na obje strane,zna se kome takvi glupi bošnjaci odgovaraju.Nije ovo jedini primjer pokušaja negiranja događaja na Markalama,stvari koje su se očigledno dogodile na oči svijeta,tj,Srebrenički genocid,mogao bih poprimiti drugačiji smjer,zaista Gebels iz Beograda sa svojom hobotnicom i bandom plaćenika iz RS-a nikada ne miruje,niti spava,to su pokvarenjaci kakvi dugo nisu viđeni među ljudima,uopšte..
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#953 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by PipiDugaDevetka »

z1xter wrote:
BHCluster wrote:Osim nihove odbrane moramo se boriti i protiv nasih...
http://www.youtube.com/watch?v=N4lIHYFDNYE
Ima naših kojima je izgleda stalo da se izjednači šteta u žrtvama na obje strane,zna se kome takvi glupi bošnjaci odgovaraju.Nije ovo jedini primjer pokušaja negiranja događaja na Markalama,stvari koje su se očigledno dogodile na oči svijeta,tj,Srebrenički genocid,mogao bih poprimiti drugačiji smjer,zaista Gebels iz Beograda sa svojom hobotnicom i bandom plaćenika iz RS-a nikada ne miruje,niti spava,to su pokvarenjaci kakvi dugo nisu viđeni među ljudima,uopšte..
Ali Berko Z. govori o imenima iz FBiH kao što su Enver Mujezinović-savjetnik, siva eminencija, ministar Trhulj, dirktor Pezo,...

I ove godine predati prijedlog za dodjelu Šestoaprilske nagrade Berki Zečeviću za sve što je učinio i čini za BiH.
PravoslavnaCrkva

#954 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by PravoslavnaCrkva »

PipiDugaDevetka wrote: Ali Berko Z. govori o imenima iz FBiH kao što su Enver Mujezinović-savjetnik, siva eminencija, ministar Trhulj, dirktor Pezo,...

I ove godine predati prijedlog za dodjelu Šestoaprilske nagrade Berki Zečeviću za sve što je učinio i čini za BiH.
http://www.bosniangenocide.wordpress.com
Svaka cast Berki i ostalim BH patriotama. Berko Zecevic se je javno izjasnio po nacionalnosti Bosnjak.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#955 Re: Ratko Mladić u Haagu!

PravoslavnaCrkva wrote:
PipiDugaDevetka wrote: Ali Berko Z. govori o imenima iz FBiH kao što su Enver Mujezinović-savjetnik, siva eminencija, ministar Trhulj, dirktor Pezo,...

http://www.bosniangenocide.wordpress.com
Svaka cast Berki i ostalim BH patriotama. Berko Zecevic se je javno izjasnio po nacionalnosti Bosnjak.
Al' Berko zna znanje. Jel' mu to neka mana što je Bošnjak?
PipiDugaDevetka

#956 Re: Ratko Mladić u Haagu!

http://www.icty.org/sid/10915/sq
Ovo je smiješno. R.M. diriguje Sudu jer mu je trebalo vremena da doručkuje, pa će na prvoj pauzi ući u sudnicu.
Bahati Ratko Mladić neće u sudnicu dok ne dovrši doručak
udrch

#957 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by udrch »

gledam danas i sRatko prizdravio..mogao bi i on doživjeti presudu..
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#958 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by JoseMujica »

udrch wrote:gledam danas i sRatko prizdravio..mogao bi i on doživjeti presudu..
inšala....izdrži Ratko do kraja suđenja!
mO k3

#959 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by mO k3 »

JoseMujica wrote:
udrch wrote:gledam danas i sRatko prizdravio..mogao bi i on doživjeti presudu..
inšala....izdrži Ratko do kraja suđenja!
Insalah!!! :) :thumbup:
Maverick78

#960 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Maverick78 »

Pridruzujem se zeljama :thumbup:

Jedino steta sto na izvrsenje kazne ne salju u Iran, Avganistan... :(
Chisum

#961 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Chisum »

Sto su ti pelene s aloa verom.... naviklo se govedo usrano, pa lakse ide.

Neka, neka, nek malo ojaca, pa onda opet kakav udar... i tako u krug. Neka nam se jos mnogo jutara usran probudi. Ne bi valjalo da balegar prerano krepa dok ga kakva boleshtina bas onako izmrcvari i naizvrat ne okrene.
breuer

#962 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by breuer »

Chisum wrote:Sto su ti pelene s aloa verom.... naviklo se govedo usrano, pa lakse ide.

Neka, neka, nek malo ojaca, pa onda opet kakav udar... i tako u krug. Neka nam se jos mnogo jutara usran probudi. Ne bi valjalo da balegar prerano krepa dok ga kakva boleshtina bas onako izmrcvari i naizvrat ne okrene.
ja se samo bojim da ne umru, Ratko i Radovan...toliko se bojim da mi nije ni do kakve zajebancije na stanje usranog generala...

želim mu dug zivot, samo da ga osude da imamo pravne dokaze o nastanku manjeg entiteta kao i kakvu takvu satisfakciju direktnim i indirektnim zrtvama njihove maloumne torture...
Chisum

#963 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Chisum »

breuer wrote:
Chisum wrote:Sto su ti pelene s aloa verom.... naviklo se govedo usrano, pa lakse ide.

ja se samo bojim da ne umru, Ratko i Radovan...toliko se bojim da mi nije ni do kakve zajebancije na stanje usranog generala...

želim mu dug zivot, samo da ga osude da imamo pravne dokaze o nastanku manjeg entiteta kao i kakvu takvu satisfakciju direktnim i indirektnim zrtvama njihove maloumne torture...

Potpuno se slazem.

Ali, ovo usrano govedo mi se toliko gadi, da jednostavno ne mogu da mu pozelim dug zivot ukoliko ga ne upotpuni i kakva uzasna, duga i teska bolest koja nece mrcvariti samo njega, takvog usranog i odurnog, nego i njegove najblize - za sve one godine ljubavi i podrske. Jeb'o im pas mater svima.
ellaxaz

#964 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by ellaxaz »

Meron: Kraj suđenja Mladiću u julu 2016. godine

http://www.klix.ba/vijesti/bih/meron-kr ... /121206002
mO k3

#965 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by mO k3 »

ellaxaz wrote:Meron: Kraj suđenja Mladiću u julu 2016. godine

http://www.klix.ba/vijesti/bih/meron-kr ... /121206002
Pa sta cemu toliko suditi ?? Ovi ppci iz aga hoce samo da odapne
CungaLunga

#966 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by CungaLunga »

Znaju u Hagu koliko je vazno osuditi sratka prije nego sto crkne, a ipak im treba tri godine. Covjek moze fakultet zavrsiti za tri godine a ovi sudci...svaka im cast, nadam se da se nece previse zamarati, haska gospoda.
PipiDugaDevetka

#967 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Čini se da je SLOBODAN MILOŠEVIĆ ŽIV I SLOBODAN ČOVJEK. Njegova navodna smrt je samo IGRANKA velikih razmjera.
Nemam dokaze za ovo, samo priča i čitanje po forumima.
mO k3

#968 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by mO k3 »

PipiDugaDevetka wrote:Čini se da je SLOBODAN MILOŠEVIĆ ŽIV I SLOBODAN ČOVJEK. Njegova navodna smrt je samo IGRANKA velikih razmjera.
Radila je jedna srbijanka sa mnom i rece mi da sloba nije mrtav ,niko ga nije mrtvog vidio ..
PipiDugaDevetka

#969 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Ženski Dr.Med wrote:
PipiDugaDevetka wrote:Čini se da je SLOBODAN MILOŠEVIĆ ŽIV I SLOBODAN ČOVJEK. Njegova navodna smrt je samo IGRANKA velikih razmjera.
Radila je jedna srbijanka sa mnom i rece mi da sloba nije mrtav ,niko ga nije mrtvog vidio ..
Tako nekako, nešto slično sam ja pročitao na srbijanskom četničkom forumu uz niz tekstova iz holandije (prevod) o njegovoj navodnoj nedužnosti. Eto, SVI SU IM KRIVI DRUGI, A ONI, VELIKOSRBI, NEDUŽNI.
PipiDugaDevetka

#970 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Rock Flock wrote:Sa Slobom je sumnjivo skroz . Bio je zdrav ko dren , puco od snage dan prije smrti . Svi smo ga gledali u Hagu , raspolozen za svadju i drzanje politickih govora . Pravi Srbin nema sta . Rekli su da nije slusao doktore i uzeo vise lijekova nego sto treba . Kao prvo on nije narkoman koji koristi takve tablete takve snage da bi predoziranje u kombinaciji sa alkholom ili drogom izazvalo smrt kao sto je bilo slucajeva masa i more . On je koristi tablete za visoki pritisak , beta blokatore i slicne aspirine koje moze i dijete piti .Dalje u ustanovi kao sto Hag , haski zatvor , osudjenik , onaj ko je tamo dobija tablete uvijek u isto doba dana na tanjuru sa casom vode . Dvije plave i jedna bijela , popije u prisustvu cuvara i gotovo . Tako je u Zenici a da ne bude u Hagu . Slobo je maknut , ili je ubijen ili sakriven . njegova smrt je identicna smrti Mate Bobana . Preko noci , Mate umro u mostaru od teske bolesti . Milsim nije lako ni slagati kada je sve tako ocigledno . Tu nema diskusije . Evropa je dozvolila genocid i podsticala fasiste u Bosni da ubijaju bh muslimane . Sada to treba amortizirati , oprati ...
Niko ga mrtvog nije vidio! Meni dovoljno da sumnjam u istinitost njegove smrti.
VELIKA NEKA IGRANKA!?
PipiDugaDevetka

#971 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Rock Flock wrote: U tom slucaju drzava Bosna i Hercegovina ima pravo na ekshumaciju i obdukciju . 100 % ima pravo . Garant !
Ne znam, nisam pravne struke,...
DonVito

#972 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by DonVito »

Maverick78 wrote:Pridruzujem se zeljama :thumbup:

Jedino steta sto na izvrsenje kazne ne salju u Iran, Avganistan... :(
:thumbup:
Perdita_Durango

#973 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Perdita_Durango »

Smijurija od sudjenja.
PipiDugaDevetka

#974 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Perdita_Durango wrote: Smijurija od sudjenja.
Svoj ti pos'o gledaj, a suđenje je kvalitetno, samo da sRatko IZDRŽI do kraja suđenja. Sve mi je ljepši i rumeniji, k'o da se oporavio od 2 x MU.

U interesu srpskog naroda je da ga osude za genocid i tako bude imenovan krivac za zločin genocida, a ne da čitav jedan narod ostane genocidan.

Kasnije, uvijek taj narod može reći da su pojedinci genocidisali i izvršavali sudski utvrđen genocid.
Perdita_Durango

#975 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Perdita_Durango »

PipiDugaDevetka wrote:
Perdita_Durango wrote: Smijurija od sudjenja.
Svoj ti pos'o gledaj, a suđenje je kvalitetno, samo da sRatko IZDRŽI do kraja suđenja. Sve mi je ljepši i rumeniji, k'o da se oporavio od 2 x MU.

U interesu srpskog naroda je da ga osude za genocid i tako bude imenovan krivac za zločin genocida, a ne da čitav jedan narod ostane genocidan.

Kasnije, uvijek taj narod može reći da su pojedinci genocidisali i izvršavali sudski utvrđen genocid.
A ne kao svejedno nece ostati , kako kazes , genocidan narod.
Post Reply