Ratko Mladić u Haagu!

Post Reply
muha_sa

#501 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by muha_sa »

sinuhe wrote:BiH ima podrsku svijeta(zapada). Nazalost sve vise se moze primijeti odbojnost Bosnjaka prema zapadu cemu doprinose i ljevica i islamisti.
-kakve to ima veze sa temom :?
mO k3

#502 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by mO k3 »

sinuhe wrote:BiH ima podrsku svijeta(zapada). Nazalost sve vise se moze primijeti odbojnost Bosnjaka prema zapadu cemu doprinose i ljevica i islamisti.
a dze to??
sinuhe

#503 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by sinuhe »

muha_sa wrote:
-kakve to ima veze sa temom :?
Ne znam. pitaj Chmolju.
BiH-x

#504 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by BiH-x »

Vratio se Hajdar Pasa :lol:
hadzinicasa

#505 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by hadzinicasa »

Chmoljo wrote:
PasoDzigera007 wrote: Nisam mislio u praksi da se taj dio islamizira ili radikalizuje,nego da politicari sa takvim stavom izadju,da bi Evropska zajednica ili ukinula ili smanjila ovlasti tvorevine,a upravo si u poslijednjoj recenici i potvrdio ono o cemu ja pricam.
i daješ im izgovor za nove "krstaške" pohode :-) :-) :-)

koga uopšte briga kakvo je stanje na terenu, uvijek je bila bitna prezentacija. trojica bradonja sa harfovima oko glave i trojica bradonja sa kokardama na glavi, gospodo nemaju isti učinak. za to ne treba tražiti krivce u "glupim zapadnjacima" (dok se mi gušimo u inteligenciji jelte) nego nečemu što se odigralo prije haman deset godina, septembar, i sve ono što je pratilo... bez ulaženja u neke razloge pro et contra svega toga.

kakvi crni islamisti i radikali, bože me oprosti, znaš li bolan šta i ko nama treba?

treba nam Edin Džeko, treba nam Danis, treba nam Jasmila, pa i onaj kloc, Hari sa svojom Lejlom. treba nam Ivica Osim.

treba nam i taj spomenik Papi.. što da ne.

treba nam prijatelja iz drugih zemalja... pa kad ih uvedem u harem Begove džamije, da se istope od ljepote, ko i uvijek. da se iznenade kada vide turbe i Husrevbegovog prijatelja, Dubrovčanina. da ih odvedem kod Bibana, opet da se istope od ljepote. nije ovo patetika drug, ovako se dobijaju advokati u inostranstvu i među običnim narodom.

treba nam reklama. marketing, bolan sve danas prodaje. i čarape, i pastu za zube, i seks, i države, i vlade, i... tuđe kosti... sve...

jer eto, Srbija je na reklamiranju Mladića poboljšala svoj status u Evropi. a gledano ljudski, moralno, pa i pravno... teško licemjerje i bezobrazluk... umotaj izmet u sjajni papir i uvalićeš ga već nekome...
vala ga ti k'o Suljagić... začiniš u zadnjoj riječi (predzadnjeg paragrafa).
aferim.
karanana

#506 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by karanana »

bakire i komsho, drugi put kad odete gdjegod molim vas pustite brade (bakir je to vec odradio), obucite kakve nanulice i prekrijte se kakvim carsafom i turbanom. da zajebemo evropu.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#507 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Chmoljo »

hadzinicasa wrote:

aferim.
a to nije tako? :)
hadzinicasa

#508 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by hadzinicasa »

Chmoljo wrote:
hadzinicasa wrote:

aferim.
a to nije tako? :)
zaboravih dodati i Dežulovića i Lukića a ponekad Imamovića čije me zadnje rečenice izbiju dah, kao da me neko šakom u stomak udario.

a svaka na mjestu. (zato i rekoh, aferim)
simpozijum delirijum

#509 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by simpozijum delirijum »

cyprus wrote:
VerticalHairFactor wrote:Nema jače potpore đeneralu od one koja dolazi od tebi sličnih, simpozijum.
Prvo si uvrijedio Bošnjake nazivajući ih Muslimanima, praveći se nevješt, pa si neargumentirano ustvrdio da su ti "Muslimani" počinili masovna zlodjela, kojima se ponose, ne navodeći ni jedan primjer za te masovne pokolje, a potom si kao proživio Sarajevo i njegovih 14ak hiljada mrtvih građana - o ranjenim neću govoriti. I kao mi moramo dokazivati da nismo "islamski fanatici", i sve to u temi koja konkretno govori o Mladiću u Hagu,optuženom za genocid i plansko istrebljenje tih istih "Muslimana" pod istim izgovorom za kojeg mi moramo "civiliziranom Zapadu" dokazati da ne stoji.
Pa jel' se to ovdje neko treba pravdati Mladićevim istomišljenicima i samom Mladiću? Je li na toa aludiraš na ovoj temi?
Jesi li pogledao u oči i jednoj od srebreničkih majki?! Reci im da dokažu "civiliziranom Zapadu" da nisu fanatici. Njima idi pa reci.
Ti nisi trol, ti si provokator i to bez imalo skrupula i pijeteta prema žrtvama genocida.
:-) :-) :-)
ne treba se pravdati nikome , ali isto tako suocimo se sa realnoscu, ja samo prezentiram linkove kako nazovimo ih "zapadnjaci " reagiraju na hapsenje Ratka Mladica
i da postoji ani-islamska histerija na zapadu
zato kazem da se mora reagirati mudro i diplomatski , jer nazalost bez obzira na sve dokaze , i mnogi ugledni komentatori na zapadu negiraju zlocine nad BiH gradjanima

usput receno bio sam u humanitarnom misiji u Srebrenici 2002 po najvecoj mecavi i bez zastite bilo EUROFORA ili lokalnih vlasti i podijelili smo tri kamiona pomoci
vidjeo sam lica najjhrabrijih povratnika i vidjeo sam lica Srebrenickih majki
zato smo i bili tamo da pomognemo , koliko god se moze
izbjegavam prepucavanje na ovoj temi
:bih:
muha_sa

#510 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by muha_sa »

Chmoljo

#511 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Chmoljo »

hadzinicasa wrote:
zaboravih dodati i Dežulovića i Lukića a ponekad Imamovića čije me zadnje rečenice izbiju dah, kao da me neko šakom u stomak udario.

ih, pretjera ga ti, ali hvala u svakom slučaju :)
hadzinicasa

#512 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by hadzinicasa »

Chmoljo wrote:
hadzinicasa wrote:

ih, pretjera ga ti, ali hvala u svakom slučaju :)
ja nisam govorila o stilu nego u punch-line :D ne furaj se.
Chmoljo

#513 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Chmoljo »

:mrgreen:
Nadzornik

#514 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Nadzornik »

Ratko Mladić u Haagu!

To Be or Not to Be...na nama je tj. od nas sve zavisi... :!:
big.muzzy

#515 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by big.muzzy »

danas je u tribunalu počela nova cirkuska predstava. glavni akrobata je čiča u kačketu kome pomažu klovnovi u crvenom :evil: :evil: :evil: . tačke predstave su vrlo slične predstavi koja je već odavno u toku u kojoj je glavni lik govobvadi fetnik sa drugom trupom crvenih klovnova :evil: :evil: :evil: . za razliku od te predstave koja je tragikomična parodija, ova može imati i 'tragičan' završetak zbog dužine predstave. naime, klovnovi će učiniti sve da predstava traje što duže (dodatnih mjesec dana za čitanje samo 37 stranica optužnice :x :x :x :x :x šta onda sa hiljadama stranica dokaznog materijala!?!?!?) kako bi čiča u kačketu, po mogućnosti, otegao papke prije kraja ... i onda ... pojeo vuk magare
smoki_choko

#516 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by smoki_choko »

Srpska ministrica pravde SNEŽANA MALOVIĆ obavestava javnost da je Ratko Mladic isporucen ˙agu :lol: :lol: :lol:

Image

vee-jay

#517 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by vee-jay »

popajic wrote:
sitno wrote:Jadne zene :( Mislim da nije sada dobro da se bave ulogom nizozemskog bataljona i UN-a - nece medjunarodna zajendica to dozvoliti. Mozda je bilje da se skoncentriraju i vrse pritisak da ono smece smrdljivo sto prije i drasticnije osude...
Naravno da su jadne.
Em su prezivjele pakao, em u oci gledaju zlotvora....ali su ,po meni, takodje jadne sto sve to nose same !
Kao da je Srebrenica na Marsu pa nema zvanicna BIH nista s tim...
Ovi nasi politicki misevi zanijemili, paralizovali se ....
Nesto mislim, da su nedaj boze Bosnjaci (ili Bosanci) odradili ovako zlocinacki posao nad srpskim zivljem , pa da je nas glavni zlikovac ( pu, pu ) uhvacen....Joooj, pa vaskoliko bi se i malo i velikosrpstvo diglo na noge .
Evo, Mladicevci se dizu na noge u korist zlocina :x , a mi.....da hoce Dzeko veceras zviznuti koji... :roll: :-)
a zasto uvijek ti prokleti politicari? kao da je na politicarima sva odgovornost. sta je sa svim ostalim stubovima drustva: nvo, umjetnici, sportisti, obrazovanje, novinari, skolstvo.... MI?!?!?!
vee-jay

#518 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by vee-jay »

PasoDzigera007 wrote: Naravno da odugovlace,dok bagra ne krepa,kao smrad Milosevic,pa tako nece biti ni presude,a ni unistavanja djela nastala na genocidu,kao sto je genocidna tvorevina. Nama treba politicar koji ima viziju i koji ce izaci sa prijedlogom da zeli cijepanje BIH i stvaranje u centru Evrope islamske drzave,vidjeli bi onda kako se ukida genocidna tvorevina.Nemamo pametnog politicara. Podhitno traziti odvajanje genocidne tvorevine,ali obavezno sa naglaskom,da ce se onda stvoriti islamska republika Bosna u srcu Evrope,ovo bi bio pritisak na medjunarodnu zajednicu kao i Evropu da nesto urade po pitanju BIH.Pamet i lukavost nam je potrebna ,a ne mulci koje sad imamo.
upravo toj strategiji se nadaju Dodik i oni koji se nalaze iza njih.
vee-jay

#519 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by vee-jay »

Chmoljo wrote:
PasoDzigera007 wrote: Nisam mislio u praksi da se taj dio islamizira ili radikalizuje,nego da politicari sa takvim stavom izadju,da bi Evropska zajednica ili ukinula ili smanjila ovlasti tvorevine,a upravo si u poslijednjoj recenici i potvrdio ono o cemu ja pricam.
i daješ im izgovor za nove "krstaške" pohode :-) :-) :-)

koga uopšte briga kakvo je stanje na terenu, uvijek je bila bitna prezentacija. trojica bradonja sa harfovima oko glave i trojica bradonja sa kokardama na glavi, gospodo nemaju isti učinak. za to ne treba tražiti krivce u "glupim zapadnjacima" (dok se mi gušimo u inteligenciji jelte) nego nečemu što se odigralo prije haman deset godina, septembar, i sve ono što je pratilo... bez ulaženja u neke razloge pro et contra svega toga.

kakvi crni islamisti i radikali, bože me oprosti, znaš li bolan šta i ko nama treba?

treba nam Edin Džeko, treba nam Danis, treba nam Jasmila, pa i onaj kloc, Hari sa svojom Lejlom. treba nam Ivica Osim.

treba nam i taj spomenik Papi.. što da ne.

treba nam prijatelja iz drugih zemalja... pa kad ih uvedem u harem Begove džamije, da se istope od ljepote, ko i uvijek. da se iznenade kada vide turbe i Husrevbegovog prijatelja, Dubrovčanina. da ih odvedem kod Bibana, opet da se istope od ljepote. nije ovo patetika drug, ovako se dobijaju advokati u inostranstvu i među običnim narodom.

treba nam reklama. marketing, bolan sve danas prodaje. i čarape, i pastu za zube, i seks, i države, i vlade, i... tuđe kosti... sve...

jer eto, Srbija je na reklamiranju Mladića poboljšala svoj status u Evropi. a gledano ljudski, moralno, pa i pravno... teško licemjerje i bezobrazluk... umotaj izmet u sjajni papir i uvalićeš ga već nekome...
tako je @chmoljo. naravno, zalosno je sto istina nije dovoljna sama po sebi ali druge nema.
zavrzlama

#520 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by zavrzlama »

Slusao/gledao sam seronju i moje je misljenje sledece:

zlocinac je svjestan svega sta je pocinio,on djeluje kao osoba koja je sretna sto je pocinila stravicne zlocine i genocid...(vjerovatno konta sto nisam jos veci zlocin napravio)

mladic ce na sudjenju odbijati da ista prizna,a nece nista priznati jer zna da ce biti osudjen na dozivotnu(ako doza potraje duze nego su beogradski frankestajn doktori planirali),a isto tako zna da iza njega stoji cijela srbija i srbi iz BIH,tako da nema bojaznosti za sudbinu njegove uze porodice...mladica je srbija drzala toliko dugo van Haga ,dok nisu propagandno odradili dosatanizaciju srpskog naroda i relativizovali sve zlocine i genocid dodticnog i njegovih sluga...kad su se u srbiji(SANU,SPC,DB) uvjerili da vecina srpskog naroda vidi istoriju i karakter ratova 90-tih onako kako njima pase ,tad su poslali seronju u Hag....mladicu je sluzba vjerovatno ubrtizgala dozu koja ce vjerovatno sprijeciti zavrsetak sudjenja...mladic vise nije bitan,bitni su rezultati satanizacije dok se krilo mladica...od onih 12 000 u banja luci u buducnosti ce se lako naci bar jedan da ratka naslijedi,jer takav je usud, jer ideja mora ici dalje...dokle znamo i sami....do tarabica..
Last edited by zavrzlama on 03/06/2011 16:40, edited 1 time in total.
opa22

#521 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by opa22 »

smoki_choko wrote:Srpska ministrica pravde SNEŽANA MALOVIĆ obavestava javnost da je Ratko Mladic isporucen ˙agu :lol: :lol: :lol:

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
muha_sa

#522 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by muha_sa »

smoki_choko wrote:Srpska ministrica pravde SNEŽANA MALOVIĆ obavestava javnost da je Ratko Mladic isporucen ˙agu :lol: :lol: :lol:

Image

smoki@
samo da ispravim----Srbijanska ministrica.

ovi nam smisljeno poturaju kukavicije jaje :-) srpska reprezentacija--srpski teniser........................ :-)
Šef

#523 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Šef »

Ne znam je li bilo ali treba pogledati, pogotovo kraj. Prvi program ruske televizije.

popajic

#524 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by popajic »

vee-jay wrote:
popajic wrote:
sitno wrote:Jadne zene :( Mislim da nije sada dobro da se bave ulogom nizozemskog bataljona i UN-a - nece medjunarodna zajendica to dozvoliti. Mozda je bilje da se skoncentriraju i vrse pritisak da ono smece smrdljivo sto prije i drasticnije osude...
Naravno da su jadne.
Em su prezivjele pakao, em u oci gledaju zlotvora....ali su ,po meni, takodje jadne sto sve to nose same !
Kao da je Srebrenica na Marsu pa nema zvanicna BIH nista s tim...
Ovi nasi politicki misevi zanijemili, paralizovali se ....
Nesto mislim, da su nedaj boze Bosnjaci (ili Bosanci) odradili ovako zlocinacki posao nad srpskim zivljem , pa da je nas glavni zlikovac ( pu, pu ) uhvacen....Joooj, pa vaskoliko bi se i malo i velikosrpstvo diglo na noge .
Evo, Mladicevci se dizu na noge u korist zlocina :x , a mi.....da hoce Dzeko veceras zviznuti koji... :roll: :-)
a zasto uvijek ti prokleti politicari? kao da je na politicarima sva odgovornost. sta je sa svim ostalim stubovima drustva: nvo, umjetnici, sportisti, obrazovanje, novinari, skolstvo.... MI?!?!?!
Uglavnom i jesu prokleti - jer ne rade ono sto su obecavali da ce uraditi pa zato i bili birani i debelo placeni.
Ali, oni i nisu bas glavna tema moje " emisije" , nego upravo Mi.

Da se razumijemo , stomak mi se dize ovih dana od klicanja fasizmu, farse sa jadna- majko- svoja bolesnim zlocincem,nespominjanju hoce li Divjak biti slobodan prije nego sto Srbija zakoraci u Evropu , hoce li se iko posluziti nasim ustavom da zaveze krkanovo fasisticko ( za sada) retoricko razbijanje BIH....

Sve samo blato oko mene , koje te tjera da nesto uradis jer je odnio vrag , djavo, sejtan salu....i skontam, odoh veceras navijati za nase.Usro u Hagu, Dzeko na terenu...sto bih ja izigravao Don Kihota ?!
Sutra novi dan nova nafaka ....u prevodu : status quo :sad:
Vares City

#525 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Vares City »

Image

Ne pika se,...nije procitala tekst do kraja (KRAJ) :mrgreen:
Post Reply