Ratko Mladić u Haagu!

Post Reply
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#2426 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by mk ultra »

LBVIEW wrote: Pa znamo cija je izreka:"ko se ne osveti taj se ne posveti"? :-)
A ova podrska zlocinu i zlocincima samo nagovjestava kakva buducnost ceka BiH. :roll:
kakva?
ljudi bez obraza čine 40% države... tolika mržnja, a pola foče moli za posao u Goraždu, pola IS, Lukavice, Pala etc radi u Sarajevu

Zašto Express pošte iz RS najviše po FBiH voze? Kako mogu od tolike mržnje

Rješenje problema je da se ograniči apsolutno sve što dolazi iz RS i Srbije... apsolutno sve... od pinka, granda, muzike, poslova, roba... svega
spreca

#2427 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by spreca »

farisovo wrote:
Koliko razumijem ovdje se kaze da su PRESUDU PRIMILI K' ZNANJU, a zatim ono za dnevnopoliticku upotrebu da je sud antisrpski, anti..... Nigdje ne kazu da presude tog suda ne prihvataju.

To mi je maloprije zaparalo, kada je navedeno da Rusija ne priznaje presude.
Ako nevjerujes u sudske odluke to ti je isto kao i negiranje suda to je malo umotano nepriznanje.....a i nije vazno ko priznaje a ko ne sud je rekao svoje
azurna_obala

#2428 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by azurna_obala »

mk ultra wrote:
kakva?
ljudi bez obraza čine 40% države... tolika mržnja, a pola foče moli za posao u Goraždu, pola IS, Lukavice, Pala etc radi u Sarajevu

Zašto Express pošte iz RS najviše po FBiH voze? Kako mogu od tolike mržnje

Rješenje problema je da se ograniči apsolutno sve što dolazi iz RS i Srbije... apsolutno sve... od pinka, granda, muzike, poslova, roba... svega
Pa tamo je minimalna penzija oko 170 maraka, al' koga briga, ne zivi se od toga.
E zaista ovaj Express najčešće viđam po Sarajevu.
SmokingMan

#2429 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by SmokingMan »

Lično mi je nebitno šta sada oni anamo misle o presudi Maldića,njegova nedjela i izgovorene riječi su davno rekle sve o njemu,i na to je tačka stavljena u Hagu.Meni ne smeta što to što oni žele čitav svoj život proživjeti u magli,neka ih tamo,nisu bolje ni zaslužili.Onome kome je stalo do istine uvijek će živjeti u duševnom miru,i imati jasne argumente protiv onih koji se svakodnevno,kao u živome pjesku,guše u svojim lažima i obmanama.
Last edited by SmokingMan on 23/11/2017 20:44, edited 1 time in total.
eltroxin

#2430 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by eltroxin »

spreca wrote:
farisovo wrote:
Koliko razumijem ovdje se kaze da su PRESUDU PRIMILI K' ZNANJU, a zatim ono za dnevnopoliticku upotrebu da je sud antisrpski, anti..... Nigdje ne kazu da presude tog suda ne prihvataju.

Ako nevjerujes u sudske odluke to ti je isto kao i negiranje suda to je malo umotano nepriznanje.....a i nije vazno ko priznaje a ko ne sud je rekao svoje
Plus sto su dali Kadijevicu azil a poslije i drzavljastvo...
animus

#2431 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by animus »

Hvala bht i ftv sto nam veceras prenose utakmicu partizana. Da mozemo jos jednom cuti klicanje sratku. Od danas im je -7 KM od mene. Neka me tuze pa da im napisem sto im necu vise ni marke platiti. Ako bude kakva pretplata za tvsa odmah im dobrovoljno pocinjem placati pretplatu.
Kinaski

#2432 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Kinaski »

animus wrote:Hvala bht i ftv sto nam veceras prenose utakmicu partizana. Da mozemo jos jednom cuti klicanje sratku. Od danas im je -7 KM od mene. Neka me tuze pa da im napisem sto im necu vise ni marke platiti. Ako bude kakva pretplata za tvsa odmah im dobrovoljno pocinjem placati pretplatu.
Bas tako, gadi mi se sve sto ima veze sa Srbijom i ovi levati nasli nasi to danas prikazivati
spreca

#2433 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by spreca »

eltroxin wrote:
spreca wrote:
farisovo wrote:

Plus sto su dali Kadijevicu azil a poslije i drzavljastvo...
Dali su i zeni i sinu od Milosevica ...dobice i Rudonja iz Laktasa ako zatrazi
SmokingMan

#2434 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by SmokingMan »

Alfons Kauders wrote:
moa wrote:Meni ovo sve smrdi jako, ako ubrzo ne udjemo u NATO moglo bi biti svega.
Opet ponavljam nece oni nikad traziti halala a neko je i rekao, njima je samo zao sto nije bilo jos barem 10 srebrenica a EUROPA neka se hebe.
Sad znamo pravo lice i Europe sta nam misli i zeli.
Samo NVZ, samo naoruzavanje i priprema - opet ce oni pokusati cim se pruzi prilika. Potrudimo se da im sljedeci put bude i zadnji.
Ka što neko jednom reče:"Evo ih,na Dobrinji,samo čekaju priliku"

Vojni rok u FBIH treba pod hitno uvesti,nama nije nikakav garant sigurnosti armija u ovakvome sastavu,znamo da je tu nedavno bilo ispada pojedinaca na nacionalističkoj osnovi,podrška sumnjivim likovima,isto tako znamo dobro šta se desilo kada se zapucalo u Sarajevu 92'ge.Nije li ona armija iz kasarne Maršal Tito bila spreman za preuzimanje vlasti u Sa?
ma_zdra'o

#2435 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by ma_zdra'o »

Kad vidim ove snimke i komentare, počnem da osjećam nemir i užasnu nelagodu.
Meni smeta što s njima moram dijeliti državu, tj. boli me to. Je li to prestrašno za reći?

I kako danas da ja kao mlada osoba od 26 godina ne budem, u najmanju ruku, nepovjerljiva prema njima?
Svaki put kad upoznam Srbe (što se rijetko dešava), osjećam nepovjerenje. Osjećam kako možemo da se družimo sve do onog trenutka kad se spomene politika ili rat. Tada oni postanu onakvi kakvim ih i vidim. Teški mitomani, slijepi pored očiju/gluhi pored ušiju, ne žele priznati istinu ili u najblažu ruku govore : "Ma nas su zavadile strane sile, svi smo mi podjednako krivi."
Smeta mi što osjećam mržnju, ali stvarno ne mogu to da iskontrolišem. A mene truje moja mržnja, ne njih.

Kako ne biti isfrustriran, ljudi? Pitam se evo već 2 dana.
Ne sjećam se rata, ali ne osjećam se kao da je ikada završen. Ne znam ni šta je rješenje. Neka izolacija društena valjda, ali nisam pristalica toga.
Maraschino

#2436 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Maraschino »

Kinaski

#2437 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Kinaski »

Fuj kakav jad
horkesh

#2438 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by horkesh »

SmokingMan wrote:Lično mi je nebitno šta sada oni anamo misle o presudi Maldića,njegova nedjela i izgovorene riječi su davno rekle sve o njemu,i na to je tačka stavljena u Hagu.Meni ne smeta što to što oni žele čitav svoj život proživjeti u magli,neka ih tamo,nisu bolje ni zaslužili.Onome kome je stalo do istine uvijek će živjeti u duševnom miru,i imati jasne argumente protiv onih koji se svakodnevno,kao u živome pjesku,guše u svojim lažima i obmanama.
Lako je nama koji živimo van provincije zvane RS... ali šta je s povratnicima koji tamo žive? A niko ih ne šiti, institucije RS-a neću ni spominjati, ali nemaju skoro nikakvu podršku ni od FBiH. Sutra da počnu masovnije da ih maltretiraju i proganjaju, sumnjam da bi se iko iz FBiH i počešao zbog tog.
Seyfo

#2439 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Seyfo »

Stvarno,divim se svakom Bosnjaku u Rs-u. Zona sumraka za gradjane drugog reda-nesrbe. Sta moraju sve trpiti i tolerisati na dnevnoj osnovi...
seln

#2440 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by seln »

SmokingMan wrote:
Alfons Kauders wrote:
moa wrote:Meni ovo sve smrdi jako, ako ubrzo ne udjemo u NATO moglo bi biti svega.
Opet ponavljam nece oni nikad traziti halala a neko je i rekao, njima je samo zao sto nije bilo jos barem 10 srebrenica a EUROPA neka se hebe.
Sad znamo pravo lice i Europe sta nam misli i zeli.
Samo NVZ, samo naoruzavanje i priprema - opet ce oni pokusati cim se pruzi prilika. Potrudimo se da im sljedeci put bude i zadnji.
Ka što neko jednom reče:"Evo ih,na Dobrinji,samo čekaju priliku"

Vojni rok u FBIH treba pod hitno uvesti,nama nije nikakav garant sigurnosti armija u ovakvome sastavu,znamo da je tu nedavno bilo ispada pojedinaca na nacionalističkoj osnovi,podrška sumnjivim likovima,isto tako znamo dobro šta se desilo kada se zapucalo u Sarajevu 92'ge.Nije li ona armija iz kasarne Maršal Tito bila spreman za preuzimanje vlasti u Sa?
Drzimo se onoga sto je rekao Teddy Roosevelr: govori tiho, ali nosi veliki stap.
Tipicoti

#2441 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Tipicoti »

Seyfo wrote:Stvarno,divim se svakom Bosnjaku u Rs-u. Zona sumraka za gradjane drugog reda-nesrbe. Sta moraju sve trpiti i tolerisati na dnevnoj osnovi...
Buraz, a Dodik hoce da granica Srbije bude na Dobrinji, Sanskom Mostu, Jajcu, Doboju, Istocnom Mostaru i sa pogledom na Dubrovnik ...covjek ne smije ni da pomisli. :shock:
BlueBlood

#2442 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by BlueBlood »

eltroxin wrote:Meni ovo nije nista cudno, jednino sto bi me zacudilo bi bilo da ih kazne...

https://faktor.ba/vijest/uefa-potvrdila ... ike-259903
Last edited by BlueBlood on 24/11/2017 00:05, edited 1 time in total.
Rockefeller

#2443 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Rockefeller »

Treba ih zbrisat sa lica zemlje, jadovi.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2444 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by pici »

smradovi...
SmokingMan

#2445 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by SmokingMan »

Fakat gdje su ovi rusofili sa teme Sirija.Vol.2. :D
House

#2446 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by House »

gamad bili i ostali
BlueBlood

#2447 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by BlueBlood »

eltroxin wrote:Meni ovo nije nista cudno, jednino sto bi me zacudilo bi bilo da ih kazne...

Partizan je bio kaznjen sa dva meca bez publike i 130 000 eura zbog skandiranja navijaca pelenaru
https://faktor.ba/vijest/uefa-potvrdila ... ike-259903

pred vecerasnju utakmicu
https://naslovi.net/tema/1094348

na utakmici
https://sport1.ba/evropska-takmicenja/v ... ala/102014

bit ce interesantno ispratiti reakciju UEFE i za partizan jer su ponovili nesto zbog cega su nedavno bili kaznjeni, za zvezdu jer slijedece kolo igra na marakani odlucujucu utakmicu za prolaz dalje u evropskim takmicenjima
Postpostmoderna

#2448 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Postpostmoderna »

jebo ja njima majku pa da ih vode ne znam kakvi glupani i fasisti nejasno je kako neko moze biti ovako glup u neznanju i ubijanju
LSD

#2449 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by LSD »

:lol: :lol: smiješni su ovi koji se sad u 2017 nešto cude srbima :facepalm:

...Normalan čovjek, koji ne pripada mitomanskoj vrsti, pita se kakve je pameti narod koji svoje izgubljene ratove slavi kao pobjede i koji na samom kraju 20.stoljeća bira monstruma za vođu. Kakve je pameti narod koji je stradao u fašitičkim logorima od Auschwitza i Buchenwalda, do Jasenovca, da bi 50 godina kasnije i sam formirao slična mučilišta kako bi u njih strpao svoje komšije druge nacije.
Još prije šest godina, u opsjednutom Sarajevu, pisao sam da je Milošević samo šešir na glavi srpskog mentaliteta. Ako glava ne želi da mijenja šešir, tu se ništa ne da učiniti. Miloševića su od tada Srbi još četiri ili pet puta birali za Vožda. Iako je postao njihov zvanični grobar, oni i ovih dana uzvikuju
"Slo-bo, slo-bodo"!, potvrđujući mu takvu vijernost kakvu nisu gajili ni nacisti prema Hitleru. Robijaš koji bi tako klicao svom tamničaru, bio bi prebačen u bolnicu za duševne bolesnike. Ali, kako od čudne duševne bolesti izliječiti gotovo cijeli jedan narod?
Ili kako bi Wilhelm Reich rekao : "Ako je kolektiv bolestan, uzalud je liječiti jedinku."........
Gojko Berić, NATO protiv gusala (30.03.1999.)
Kikibombona

#2450 Re: Ratko Mladić u Haagu!

Post by Kikibombona »

Negdje oko 50 minute Seselj kaze da je Ljubisa Beara pocinio i organizovao genocid sa svojim oficirima. Pere Mladica od odgovornosti.

https://www.youtube.com/watch?v=ELI5hFXgwDA

U emisiji neki Ostojic koji dobro zbori u puca zestoku kontru Seselju i ekipi. :thumbup:
Post Reply