Rat u BiH zbog referenduma?

Locked
dezurni_ucenik

#701 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by dezurni_ucenik »

Ja koliko sam upratio, oni sto su se izjasnili kao Bosanci/Ostali bi prvi pobjegli odavde u slucaju rata. Sjetim se i one teme o rezultatima popisa kad su sebe deklarisali kao jedine patriote a onda procitam ovdje komentare.
GeeTnT

#702 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by GeeTnT »

Djenerale War, ejs...a ja mislo da ce biti balvanijada, pa ono "HALT"! Papire? A gde je pecat...nema...onda moras platit? Koliko? Sveeeee aaaaa!

Na to sam mislio.... :mrgreen:
pirpa

#703 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by pirpa »

kritichar wrote:Čitajući ove forumaše koji su inače velike patriote, vole puno da pametuju kakva treba da bude BiH, šta valja i šta ne valja, Srbi bi mogli vrlo lahko i bezbolno doći do Velike Srbije. Dovoljno je samo objaviti rat, svi ovi bosanci patriote će se razbježat i ostat će im prazna Bosna, ono malo kukavelji desničarske što ostane, to mogu pomlatit za par dana.
Nemoj tako, jučer je bilo okupljanje DELTI.

A čuo si da je Švrakić tražio od vojske da im daju puške i bojevu municiju da malo pucaju po nekim poligonima. :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#704 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by _BataZiv_0809 »

dezurni_ucenik wrote:Ja koliko sam upratio, oni sto su se izjasnili kao Bosanci/Ostali bi prvi pobjegli odavde u slucaju rata. Sjetim se i one teme o rezultatima popisa kad su sebe deklarisali kao jedine patriote a onda procitam ovdje komentare.
Znaci odbrana domovine nije upitna. Jer ce od nje odustati samo statisticka greska :D
General War

#705 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by General War »

dezurni_ucenik wrote:Ja koliko sam upratio, oni sto su se izjasnili kao Bosanci/Ostali bi prvi pobjegli odavde u slucaju rata. Sjetim se i one teme o rezultatima popisa kad su sebe deklarisali kao jedine patriote a onda procitam ovdje komentare.
...evo prilike da nas uvjerite u suprotno.
dezurni_ucenik

#706 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by dezurni_ucenik »

_BataZiv_0809 wrote:
Znaci odbrana domovine nije upitna. Jer ce od nje odustati samo statisticka greska :D

Nahvalise se da su jedine prave patriote, a sad pisu da bi bjezali sa prvim granatama. Ne kontam nista.
General War

#707 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by General War »

GeeTnT wrote:Djenerale War, ejs...a ja mislo da ce biti balvanijada, pa ono "HALT"! Papire? A gde je pecat...nema...onda moras platit? Koliko? Sveeeee aaaaa!

Na to sam mislio.... :mrgreen:
ili to ili:

dezurni_ucenik

#708 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by dezurni_ucenik »

General War wrote:

Sta te imam uvjeravati, vi sebe predstaviste kao jedine istinske patriote ove drzave a sad ispade da bi bjezali.
General War

#709 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by General War »

dezurni_ucenik wrote:
_BataZiv_0809 wrote:

Nahvalise se da su jedine prave patriote, a sad pisu da bi bjezali sa prvim granatama. Ne kontam nista.
Sta ne kontas...pa svadjate se sa guznim haverima i koalicionim partnerima a sad..ne kontas. :-)
General War

#710 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by General War »

dezurni_ucenik wrote:
General War wrote:

Sta te imam uvjeravati, vi sebe predstaviste kao jedine istinske patriote ove drzave a sad ispade da bi bjezali.
...tamam posla, vratili bi se cim zavrsite a u medju vremenu, navijali, slali pakete...druzili se, organizovali donacije...sve sto i vasi patrioti kad smo mi po sumama skakali.
dezurni_ucenik

#711 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by dezurni_ucenik »

Patriote bosanske aka pobjegulje :lol: Legendooo
General War

#712 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by General War »

dezurni_ucenik wrote:Patriote bosanske aka pobjegulje :lol: Legendooo
...ali i ugledni biznismeni :D ..valja opet bosnu gradit, shoping centre, puTove :D
dezurni_ucenik

#713 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by dezurni_ucenik »

General War wrote:
...ali i ugledni biznismeni :D ..valja opet bosnu gradit, shoping centre, puTove :D

Ma taj rad brate, donatorske konferencije organizovati, kmecat po svijetu za hedije itd. :thumbup:
kritichar

#714 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by kritichar »

Dozer wrote:
kritichar wrote:Čitajući ove forumaše koji su inače velike patriote, vole puno da pametuju kakva treba da bude BiH, šta valja i šta ne valja, Srbi bi mogli vrlo lahko i bezbolno doći do Velike Srbije. Dovoljno je samo objaviti rat, svi ovi bosanci patriote će se razbježat i ostat će im prazna Bosna, ono malo kukavelji desničarske što ostane, to mogu pomlatit za par dana.
Ti mi reci za sta da se borim i ratujem, PONOVO, i ja cu ostati...
Daj samo 1 validan razlog.
Da bi imao neke materijalne koristi, ne bi, da će biti bolje, neće, da će država opet biti porušena, hoće, da će biti unazađena 50 godina, hoće
da je veća vjerovatnoća da ćeš biti invalid ili mrtav nego zdrav i prav, jeste
da će biti nepravde, hoće
da od nas nema nikad napredne države i to znam, jer smo mi marioneta u nečijim rukama i iz tog se nikad nećemo izvući

Ne može se neko nagovoriti na rat, osim ako je plaćenik

Po meni nije uredu pustiti da odlome pola države koju su dobili etničkim čišćenjem
pogineš, pogineš, ovaj život je svakako kao tren oka, ne vrijedi za njim plakati
možda je to i do shvatanja samog života
General War

#715 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by General War »

dezurni_ucenik wrote:
General War wrote:

Ma taj rad brate, donatorske konferencije organizovati, kmecat po svijetu za hedije itd. :thumbup:
Tako je, citav zivot nesto se uci.
Bodkin

#716 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Bodkin »

Protiv koga? Bosnjaka, srba i hrvata? Jer koji bosanac ce ratovati za bosnjacku bih?
dezurni_ucenik

#717 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by dezurni_ucenik »

Bodkin wrote:
Protiv koga? Bosnjaka, srba i hrvata? Jer koji bosanac ce ratovati za bosnjacku bih?

De oguli jabuku, smiri se. Udahni pozitivu izdahni negativu :thumbup:
Bodkin

#718 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Bodkin »

dezurni_ucenik wrote:
Bodkin wrote:

De oguli jabuku, smiri se. Udahni pozitivu izdahni negativu :thumbup:
Cijeli ovaj podforum je negativa ali kad vec prozivas red je da ti se odgovori :thumbup:
dezurni_ucenik

#719 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by dezurni_ucenik »

Bodkin wrote:
Cijeli ovaj podforum je negativa ali kad vec prozivas red je da ti se odgovori :thumbup:

Samo tako nastavi, imas moju podrsku :thumbup:
prog321

#720 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by prog321 »

Ako si iskreni Bosanac (a ne prikriveni srpski nacionalista ) davno bi shvatio da je moguće biti Bosanac samo tamo gdje su Bošnjaci većina.

Tako da je logičan odgovor da li bi se odlučio na bošnjačku, srpsku ili hrvatsku stranu :-D
TheMule

#721 Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by TheMule »

insomnia78 wrote:
TheMule wrote:
Ne, rat se moze desiti kad Srbi pripucaju na policiju, OS, ili NATO snage ako isti pokusaju zakonito sprijeciti referendum. Dakle Srbi bi opet poceli rat.
Image
heh
Ripicipi

#722 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Ripicipi »

prog321 wrote:Ako si iskreni Bosanac (a ne prikriveni srpski nacionalista ) davno bi shvatio da je moguće biti Bosanac samo tamo gdje su Bošnjaci većina.

Tako da je logičan odgovor da li bi se odlučio na bošnjačku, srpsku ili hrvatsku stranu :-D
Da se primjetiti...
Naslovnica

#723 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Naslovnica »

kritichar wrote:
Dozer wrote:
Ti mi reci za sta da se borim i ratujem, PONOVO, i ja cu ostati...
Daj samo 1 validan razlog.
Da bi imao neke materijalne koristi, ne bi, da će biti bolje, neće, da će država opet biti porušena, hoće, da će biti unazađena 50 godina, hoće
da je veća vjerovatnoća da ćeš biti invalid ili mrtav nego zdrav i prav, jeste
da će biti nepravde, hoće
da od nas nema nikad napredne države i to znam, jer smo mi marioneta u nečijim rukama i iz tog se nikad nećemo izvući

Ne može se neko nagovoriti na rat, osim ako je plaćenik

Po meni nije uredu pustiti da odlome pola države koju su dobili etničkim čišćenjem
pogineš, pogineš, ovaj život je svakako kao tren oka, ne vrijedi za njim plakati
možda je to i do shvatanja samog života
Vala ja ne skontah 1 valjan razlog.
Jedna suza mog djeteta nije vrijedna cijele Bosne, a bogami i Hercegovine.
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#724 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Toto »

Dodik veceras upucuje poziv da se krene od pocetka. Znaci jopet 1992.
l33t

#725 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by l33t »

Dobro je da Senad ne drzi dnevnik na Faceu, on bi ovo vec zakuho maksimalno
Locked