Raji iz SDA i El Baketu, da ne ispadne da smo papci
Rat u BiH zbog referenduma?
-
bob marley
#476 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Raji iz SDA i El Baketu, da ne ispadne da smo papci
- raoul duke
#477 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
SDA raja i El Bakiri ubjedljivo pobjednici ovog spektakla. Nemojte nas vi vise braniti Allaha vam
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#478 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Djecak-dobar opis
Isti sam osjecaj imao gledajuci RTS nakon napada na Vucica u Srebrenici. Dok sam cekao da vidim hoce li pred novinare izaci zamotane glave ko Sojitj, njima je svaka druga bila "predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vucic ovo, predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vucic ono"
A dijasporu ne dirajte. Nisu ljudi krivi za ovo. Ne znam koga mi je vise zao. Nas sto zivimo u ovoj tundri anarhije ili njih sto su fizicki pobjegli, ali mentalno su tu duboko u tundri
Isti sam osjecaj imao gledajuci RTS nakon napada na Vucica u Srebrenici. Dok sam cekao da vidim hoce li pred novinare izaci zamotane glave ko Sojitj, njima je svaka druga bila "predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vucic ovo, predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vucic ono"
A dijasporu ne dirajte. Nisu ljudi krivi za ovo. Ne znam koga mi je vise zao. Nas sto zivimo u ovoj tundri anarhije ili njih sto su fizicki pobjegli, ali mentalno su tu duboko u tundri
-
internazionale
#479 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ako ti nije mrsko da malo vise napises, nisam bas upoznatAmazonka27 wrote:ja ne pljujem...ja smatram da su svi žrtve. Bilo je i srpskih Hadžića koji su na prošlom popisu bili većinsko muslimansko. Znaš li ti išta o Hadžićima? O masovnim grobnicama tu? O logorima tu? O silovanju tu? o Izbjeglicama tu? Da li si pričao sa nekim srpskim civilom poslije rata? Svojim nekim školskim drugom negdje na nekoj ničijoj zemlji? Ti misliš da te neko mrzi i pljuje? Što bi ti ja udijelila i bila u poziciji da udijelim? Sad sam ti ja neki neprijatelj protiv koga bi ratovao? a ja samo želim reći da se gube životi za neke principe koje nikada obična raja neće ostvariti.
-
PM72
#480 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Dozer wrote:Vjeruj mi da ne bi. Onda nisam imao djecu, sada imam, a njima ni pod razno ne bih priustio ono u cemu sam se ja onda nasaobleee_sa wrote:Ne loži raju bezveze da bi pobjeg'o, dok bi ovi jedan metak u šaržer stavili ti i PM bi već pušku na ramenu imali
A znam da i PM dijeli moje misljenje u ovome
I, ja ne bih pobjegao, nego bih samo otisao.
@Madneru
Nista onda od toga. Nek' se sami snalaze. Naucice u jednom momentu. Ko prezivi do tog momenta, logicno
Sve što napišeš - slobodno i mene potpiši.Znamo se već...jebote- preko 30 godina i mislim da imaš veća muda, vojničko iskustvo i znanje nego svi ostali.Nikad nisi bio ni nacionalista niti šovinista a ni šupak.
-
internazionale
#481 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Kao dao sam negdje procitao Dozer da si ti pisao kako si isao na more uoci pocetka rata?Dozer wrote:A sta je indolentost, nego rezultat gluposti...bleee_sa wrote:Ja ipak mislim da je to indolentnost kakva je bila i '92. kad je bilo "ma neće kod nas"Dozer wrote:Ubjedljvo najveci neprijatelj BH naroda je - glupost...
- sema911s
#482 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Junaci ako zapuca mozete kod mene u Dortmund, westfalen(il ti ga signal iduna park) pred vratima,
Piva na cesmi tece
Samo bih vas brigadiste volio vidjet kada zapuca, na pakas bi ste propricalii
Piva na cesmi tece
Samo bih vas brigadiste volio vidjet kada zapuca, na pakas bi ste propricalii
-
hAZNADAR
#483 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ovo je light referendum i s'toga nedovoljan razlog za rat. A taj rat se samo moze desiti ako Bosnjaci krenu u akciju. Srbi ovog puta nece opsjedati gradove jer su zadovoljni teritorijom koju imaju.
Zamislite samo vijest u svjetskim medijima da su neki tamo na Balkanu poceli rat zbog referenduma o proslavi jednog dana.
A nije ni drzavni praznik vec jednog dijela.
Previse drame. Naravno da je sve ovo negativno i stetno, da iritira,... ali zaboravljate da ovo nije referendum o nezavisnosti vec o jednom hebenom danu kojeg ce svakako proslavljati sad prosao ref ili ne. Eno po starom obicaju prsta u oko imenovase autoput do Doboja 9 januar.
Zamislite samo vijest u svjetskim medijima da su neki tamo na Balkanu poceli rat zbog referenduma o proslavi jednog dana.
Previse drame. Naravno da je sve ovo negativno i stetno, da iritira,... ali zaboravljate da ovo nije referendum o nezavisnosti vec o jednom hebenom danu kojeg ce svakako proslavljati sad prosao ref ili ne. Eno po starom obicaju prsta u oko imenovase autoput do Doboja 9 januar.
-
belfy
#484 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
jel ga ovo onda svrstava u teroriste?PM72 wrote:Dozer wrote:Vjeruj mi da ne bi. Onda nisam imao djecu, sada imam, a njima ni pod razno ne bih priustio ono u cemu sam se ja onda nasaobleee_sa wrote:Ne loži raju bezveze da bi pobjeg'o, dok bi ovi jedan metak u šaržer stavili ti i PM bi već pušku na ramenu imali
A znam da i PM dijeli moje misljenje u ovome
I, ja ne bih pobjegao, nego bih samo otisao.
@Madneru
Nista onda od toga. Nek' se sami snalaze. Naucice u jednom momentu. Ko prezivi do tog momenta, logicno![]()
![]()
Sve što napišeš - slobodno i mene potpiši.Znamo se već...jebote- preko 30 godina i mislim da imaš veća muda, vojničko iskustvo i znanje nego svi ostali.Nikad nisi bio ni nacionalista niti šovinista a ni šupak.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#485 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
sviCarci udarili nogom u dupe... ambassi prazna cak i mace koje sam godinama hraniJo pokupisHe oko ambasade... kud nisam mjauko sunjima da i mene pokupe u sviCu...PUUUU
- dogtag
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#487 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

kladiJonicar u albaniji, robna razmjena
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#488 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ne smijem ni napisati šta bih radio da počne rat.
Ali nakon završenog posla bih odselio u SAD
Ali nakon završenog posla bih odselio u SAD
-
Ripicipi
#489 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
hAZNADAR wrote:Ovo je light referendum i s'toga nedovoljan razlog za rat. A taj rat se samo moze desiti ako Bosnjaci krenu u akciju. Srbi ovog puta nece opsjedati gradove jer su zadovoljni teritorijom koju imaju.
Zamislite samo vijest u svjetskim medijima da su neki tamo na Balkanu poceli rat zbog referenduma o proslavi jednog dana.A nije ni drzavni praznik vec jednog dijela.
- Danguba
#490 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ceka instrukcije poslije dogovora iz Beograda.
Sutra neces moci dobiti rijec od njega. Ko ce ga trpiti.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#491 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
9.januar se slavi pa slavi. Stoga nikako ne mislim da je u pitanju obicni regerendum o nekom prazniku. Uostalom Dodik je bio toliko glup, tup i bahat da je jasno najavio pitanje Brckog kao i najavu niza referenduma sve popraceno izjavama da je PC drzava, da je BIH propao pokusaj. Istovremeno Covic pokrece pitanje HZJB i daje podrsku. Tako da nikako ne mogu prihvatiti tezu da se radilo o bezazlenom referendumu. Samo sto ih je malo prenijelo kao Lakija. A da li je netko nesto napravio i u korist bosanske stvari lobiranjem, razgovorom, znacemo za par mjeseci ili godina. Bio je ovo probni balon, ali je pukao, srecom, kao onaj od sapuniceRipicipi wrote:hAZNADAR wrote:Ovo je light referendum i s'toga nedovoljan razlog za rat. A taj rat se samo moze desiti ako Bosnjaci krenu u akciju. Srbi ovog puta nece opsjedati gradove jer su zadovoljni teritorijom koju imaju.
Zamislite samo vijest u svjetskim medijima da su neki tamo na Balkanu poceli rat zbog referenduma o proslavi jednog dana.A nije ni drzavni praznik vec jednog dijela.
-
Ripicipi
#492 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Zato bi Bosnjaci u naredno vrijeme(da je srece) trebali zaboraviti na Srbe i sa Hrvatima dovesti federaciju u red.KatarinaKosaca wrote:9.januar se slavi pa slavi. Stoga nikako ne mislim da je u pitanju obicni regerendum o nekom prazniku. Uostalom Dodik je bio toliko glup, tup i bahat da je jasno najavio pitanje Brckog kao i najavu niza referenduma sve popraceno izjavama da je PC drzava, da je BIH propao pokusaj. Istovremeno Covic pokrece pitanje HZJB i daje podrsku. Tako da nikako ne mogu prihvatiti tezu da se radilo o bezazlenom referendumu. Samo sto ih je malo prenijelo kao Lakija. A da li je netko nesto napravio i u korist bosanske stvari lobiranjem, razgovorom, znacemo za par mjeseci ili godina. Bio je ovo probni balon, ali je pukao, srecom, kao onaj od sapuniceRipicipi wrote:hAZNADAR wrote:Ovo je light referendum i s'toga nedovoljan razlog za rat. A taj rat se samo moze desiti ako Bosnjaci krenu u akciju. Srbi ovog puta nece opsjedati gradove jer su zadovoljni teritorijom koju imaju.
Maniti se corava posla i poceti graditi zemlju, nece ni PIC uvijek biti tu.
-
dječak sa šibicama
#493 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Eno imenovali su autocestu Doboj - Banjaluka "9. januar".
Mene vala zaboli patka, ne kontam sto je taj jbn datum bitan.
-
TheMule
#494 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ne, rat se moze desiti kad Srbi pripucaju na policiju, OS, ili NATO snage ako isti pokusaju zakonito sprijeciti referendum. Dakle Srbi bi opet poceli rat.hAZNADAR wrote:Ovo je light referendum i s'toga nedovoljan razlog za rat. A taj rat se samo moze desiti ako Bosnjaci krenu u akciju. Srbi ovog puta nece opsjedati gradove jer su zadovoljni teritorijom koju imaju.
- mirsek
#495 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Pici jesil to u komsiluku ??pici wrote:sviCarci udarili nogom u dupe... ambassi prazna cak i mace koje sam godinama hraniJo pokupisHe oko ambasade... kud nisam mjauko sunjima da i mene pokupe u sviCu...PUUUU
Ja neki dan prolazio Mjedenicom i 2-3 mace zive i zdrave iznad one kucare za cuvare.
- Amazonka27
#496 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
O logorima i nestaliminternazionale wrote:Ako ti nije mrsko da malo vise napises, nisam bas upoznatAmazonka27 wrote:ja ne pljujem...ja smatram da su svi žrtve. Bilo je i srpskih Hadžića koji su na prošlom popisu bili većinsko muslimansko. Znaš li ti išta o Hadžićima? O masovnim grobnicama tu? O logorima tu? O silovanju tu? o Izbjeglicama tu? Da li si pričao sa nekim srpskim civilom poslije rata? Svojim nekim školskim drugom negdje na nekoj ničijoj zemlji? Ti misliš da te neko mrzi i pljuje? Što bi ti ja udijelila i bila u poziciji da udijelim? Sad sam ti ja neki neprijatelj protiv koga bi ratovao? a ja samo želim reći da se gube životi za neke principe koje nikada obična raja neće ostvariti.
http://tip.ba/2016/01/13/zasto-zlocinci ... u-niksicu/
O Pandurevicki i silovanju
Ovu zenu sam znala...negdje pred kraj rata su je razmjenli...sjecam se kada smo otišli da je obiđemo...mama je prva ušla a ja i tata na stepenicama...mama je tako kriknula kada ju je vidjela...a tada sam vidjela prvi put tatu kako plaće
http://diwan-magazine.com/novi-detalji- ... e-starice/
Moj drug preživio
http://forum.klix.ba/da-se-nikad-ne-zab ... l#p2313510
-
Rob_Atl
#497 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ok, kakvo je sad stanje u naoruzanju, nedo bog da se zarati, koliko je tenkova na njihovoj teritoriji ,a koliko na nasoj? Helikoptera, pamova, topova? Da vidim jesmo li spremni ili ne.

-
L u c i f e r
#498 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
dječak sa šibicama wrote:Eno imenovali su autocestu Doboj - Banjaluka "9. januar".
dnevno.hr
'Srbi su lud narod' (J. Rašković) - Nova teorija po kojoj su Srbi 'nebeski narod' s Atlantide | Dnevno.hr
Autor:
Četvrtak, 18. Listopad 2012. u 17:13
Čuli smo za ideju Velike Srbije, kao i za tumačenja kako su 'Hrvati zapravo katolički Srbi' ili da je 'Novi svjetski poredak osmišljen zbog Otadžbine'. No, što reći na najnovije teorije po kojima su Srbi kreirani od strane vanzemaljaca te dolaze s drevne Atlantide?
‘Srbi uvijek teže ka svemu ili ničemu’
Pokojni srpski akademik Jovan Rašković, član Srpske akademije nauka i umjetnosti i Medicinske akademije Hrvatske, još je 1990. u knjizi ‘Luda zemlja’ Srbe proglasio ‘Edipalnim narodom’ uz agresivan i submisivan karakter koji u svim poljima djelovanja nalaže – sve ili ništa. U povijesnom dijelu je sve izraženiji ovaj prvonavedeni aspekt.
Atlantida
Ἀτλαντὶς νῆσος otok je legendarne drevne kulture, o čijem samom postojanju i lokaciji nema čvrstih dokaza, a prvi je put spominje starogrčki filozof Platon
Širu raspravu o ovoj dugo prisutnoj teoriji započeo je popularni bloger Duh vremena, a glavni teoretičar ovakvih navoda koji oko sebe u sve većem broju okupljaju kritičnu masu ljudi je publicist i teoretičar zavjere Milan Vidojević. Problem s njegovim teorijama je taj što su u više-manje svakom fokusu zavjere upravo Srbi. On tvrdi da je nalazište drevnog Platonovog kontinenta Atlantide identično sa srpskom pradomovinom.
CCCC kao simbol Atlantide
Naime, američki znanstvenici Pitman i Ryan otkrili su činjenicu da je prije 5.000 godina Crno more bilo jezero omeđeno s četiri rijeke što je identično opisu legendarnog grčkog mislioca. Vidojević i istomišljenici smatraju kako je ušće četiri rijeke zapravo izvorna domovina Srba. Srbi, odnosno svi Slaveni koji su podrijetlom Srbi, po njihovim pričama dolaze s tog područja te su svoje storije prenijeli egipatskim svećenicima. Kasnije je priča došla do Solona i Platona.
Teoretičari ‘srpske pradomovine’ nastavljaju s tumačenjima kako Srbi i danas dijasporu nazivaju ‘Rasijanjem’, a protosrbi su osnovali državu Rasiju (današnju Rusiju), Moravsku i Srbiju, sve nakon potopa. Četiri rijeke su simbolički prikazane kao srpski križ sa CCCC dok su drevne kulture Vinčana, Tripoljana i Taničlana ‘dokazano’ srpski preci.
Srbi dolaze iz svemira, a Isus je bogo-srbin
Miloš Grozdanović, srpski pisac, otišao je korak dalje. Naprednu tehnologiju koju su Srbi ‘imali stoljećima’ povezuje s imenom Sorabi. ‘Sora’ na sanskrtu znači ‘s neba’, a ‘Bi’ označava ‘narod’. Srbi su dakle ‘narod s neba’ iliti ‘narod iz vasione (svemira)’. Po Vidojeviću, Srbe su genetskim inženjeringom kreirali ‘plemeniti reptiloidni vanzemaljci s ciljem da kao sveta nadrasa upravljaju Zemljom’.
Srpski i reptilski bog je tako Riba, bog afričkog plemena Dogoni iz Malija, a pogađate – mnoge povijesne osobe su također bili – Srbi. Kralj David i Isusova majka Marija su iz srpskog plemena Venijami, čime je i Isus dijelom bog, a dijelom Srbin! Sljedeći veliki srpski narod su Spartanci, a nakon toga dolaze na konačnu točku seobe naroda, Balkanski poluotok.
Čakra
Riječ dolazi iz sanskrtskog jezika i znači kotač, a smatra se da je to energetski vrtlog smješten u ljudskom energetskom polju
Srbi ‘najprosvjetljeniji svjetski narod’
Zašto? Niti to nije slučajni odabir. Naime, Kosovo predstavlja ‘zvjezdana vrata’, a kroz teritorij Srbije prolazi ‘ključna staza, poveznica čakri planeta’. Čakra Srbije je ‘čakra prosvijetljenja’ zbog čega su Srbi ‘daleko najprosvjetljeniji narod’ s čime su upoznati i Illuminati pa kuju ‘belosvetske i judeomasonske zavere protiv Srba i lažu da su Srbi agresori’.
Putem linka možete pročitati i knjigu Sime Lazića Lukina, poznatog srpskog književnika iz Bosanskog Broda pod nazivom ‘Kratka povjesnica Srba od postanja Srpstva do danas’ u kojoj prasrbe smješta u Sumer, Sibir i preddinastijski Egipat. Kako je knjiga prodana u preko 100.000 primjeraka, zaključak na ovakve teorije zbilja nema smisla…
Petar Bašić: Ovo je kolektivni psihološki poremećaj
Za mišljenje o ovom fenomenu ‘pseudopovijesti’ koja nema niti jednu natruhu dokaza pitali smo povjesničara Petra Bašića.
‘Radi se o teoriji koja graniči s psihopatologijom. Doduše, kod Srba to nije prvi slučaj. U njihovoj povijesti pojavili su su se, nazovimo to tako, pravi znanstvenici (osobe koje su završile fakultete i bavile se nekim drugim ozbiljnim temama), a koji su po pitanju srpske nacionalne mitologije konstruirali teze iza kojih ni polupismeni ljudi ne bi mogli ozbiljno stati. Nažalost, stoljeće i pol takve indoktrinacije srpskog naroda dovelo je do ozbiljnog kolektivnog psihološkog poremećaja – ‘manije veličine’, navodi Bašić.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#499 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
hrvati uopce ne pricaju o ovom referendumu dok se kod bosnjaka po firmama samo o ovome prica
ovo nije nas rat?

ovo nije nas rat?
- Amazonka27
#500 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
ne, predlažem koletivno jebanje keva svima onima koji huškaju na rat...znači, ljudi svih nacionalnosti koji bi bili mobilizovani da ginu za imetak ovih što kreiraju ratnu mustru (sa sigurnog mjesta i zaštićene porodice...pa dok ja suze ronim zbog razbijenog jajeta u torbi, koje sam dobila na poklon na putu od škole do kuće, jadna napacena Ganicka se skoluje po svijetskim skolama a danas je jedna od glavnih elitnih picoka). Zasto neko od djece boraca, šehida ili eto i ratnih malih heroja (djeca koja su preživila rat) nije neki baja u SFF-u...pa nemaaaaaamo prestižne diplome...nemamo nikakvu privilegiju ni prioritet...biznis je biznis. Mi levati, ona školovana.tandmand wrote:Predlažeš da oni koji nisu patrioti, mirno sjede kod kuće i čekaju kada će ih odvesti u logor (bivša HZ HB)?Amazonka27 wrote:prosto ne mogu da shvatim da bi se neko nakon svega (a i zbog inata je glupo) izložio ratovanju, gubljenju najmilijih, svojih dijelova tijela, života. Patriotizam? Koji bolan patriotizam?
Ti misliš da velikosrpski ciljevi zavise od nekog FAKING DATUMA?
treba pročitati malo kako je uopšte došlo do masovne hipnoze...sa svih strana....ne samo jednu stranu.
Šta mene najviše ljuti? Nebriga države prema onima koju su joj prvi pružili ruku spasa... Iskreno, Boli me briga i za BiH i RS i velikosrpske ciljeve i faking datume...žao mi uplakane djece, žao mi uplakanih majki i oceva, zao mi našeg uništenog djetinstva....žao mi sto cupkamo u mjestu 20 god i govorimo bio rat/sad ce rat....