Dozer wrote:Jel"? Mislite da mi u Sarajevu nismo imali slicne "dozivljaje"?
Nisam znao da si bio borac, ali ne daje ti to pravo da se kreveljis na "valjo vam je Raso".
Dozer wrote:Jel"? Mislite da mi u Sarajevu nismo imali slicne "dozivljaje"?
iz čista mira? jel?dezurni_ucenik wrote:
dozer i pm su prvi krenuli sa pricom kako se trebamo zahvaliti Rasi.
Hebo te,k'o da slusas ove "nepucene" banjalucke Srbe, zavidne na "audi preko logora".dobojlija81 wrote:ja kurtona od ljudi![]()
![]()
lafo ratnici
Haj dobro, povlaim se iz rasprave. Ne vrijedi vise.Chmoljo wrote:iz čista mira? jel?dezurni_ucenik wrote:
dozer i pm su prvi krenuli sa pricom kako se trebamo zahvaliti Rasi.
Potpisujte vi koliko hocete ,ali jednu stvar cu vam reci danasnja dijaspora je isto prezivjela neki vise, neki manje kao sto ste i vi .Da vam nije lako bilo u Sarajevu to stoji ,ali ne treba druge gradove gdje su bili bosnjaci omalovazavati koji su pretrpjeli psihicki teror .PM72 wrote:potpisujemDozer wrote:Niko nista nije zaboravio Chmoljo. Neki su cak i bili u Krajini i oslobadjali je s 5, Korpusom. Ali, kada se na jednom mjestu nadje par morona koji nemaju pojma ni o cemu i ni u cemu nisu licno ucestvovali, nego o svemu "sve znaju" iz tudjih prica, i onda pocnu prosipati to svoje znanje putem, kako si i sam rekao, infantilnih doskocica...onda zaista ne mogu da sutim...
Ali, evo, njima se vise necu ni obracati. Pokazali su se u savrseno jasnom balavom svjetlu.
Istorija je hobi od vremena kad sam bio srednjoškolac, a što se vremena tiče, sve je u dobroj organizacijiChmoljo wrote:
@julisiz, kad smo kod tvojih malicioznih postova, ostaje pitanje, otkud tebi, kao doktoru medicine, toliko vremena za forumanje i bavljenje historijskim temama?
OHLADITE!!![/color]
Nemojte prestati dolaziti za 15-20 godina nego nemojte od sljedeće godine.Neka nam presuši i neka pomremo od gladi.Ja od vašim para nisam pojeo ni hamburger tako da me zanimate ko lanjski snjeg.Ovo malo dijapore sto se javi ovdje na forumu niko ne poziva na rat , niti lozi raju za 15-20 godina dijasporu vise bih nece ni zanimati u 3,4 generaciji djeca vise nece ni dolaziti , pipa ce presusiti i silne pare koje dolaze u bih u ljetnjem periodu nece dolaziti i onda samo se mozete nadati od MMF pare ,ali te pare ce se morati kada tada vratiti onda ce biti kraj bih
Chmoljo wrote:spustite lopticu!!!
@Dozer, PM, razumijem vašu ljutnju, ali nije način da se zbog infantilnih doskočica zaboravi stradanje Krajine, Kozarca, Prijedora... znam da vrlo dobro znate za sve to, i znam da vam diže živac ovo naklapanje, ali uzdržite se.
@ostali, Dozer i PM su momci koji su bili učesnici odbrane Sarajeva. ako mislite da su se oni dobro proveli u ratu, onako kako pametujete kada kažete "daBogda i tebi tako Radovan valj'o", onda i oni sigurno mogu reći "daBogda i vi guslali, onako kako smo mi guslali devedesetih."
ne mogu da vjerujem da zbog drugačijeg stava iskazujete toliko NEPOŠTOVANJE prema momcima koji su branili ovaj grad i ovu zemlju. halo ba, oni nemaju kome šta dokazivati. VEĆ su to uradili. kako sam već napisao, da naši mrtvi mogu govoriti, zar mislite da bi rekli isto što i vi? ili bi i oni trebali nešto dokazivati?
toliko je načina da se dokaže patriotizam, da se dokaže odanost državi, ali i narodu. blaćenje i demoniziranje nekoga ko se ne slaže svama na nekom forumu TO NIJE. to je samo liječenje vlastitih frustracija i fiksacija.
@julisiz, kad smo kod tvojih malicioznih postova, ostaje pitanje, otkud tebi, kao doktoru medicine, toliko vremena za forumanje i bavljenje historijskim temama?
OHLADITE!!!
stariji si od mene , trebalo bi da znas kako stvari funkcionisuPM72 wrote:Nemojte prestati dolaziti za 15-20 godina nego nemojte od sljedeće godine.Neka nam presuši i neka pomremo od gladi.Ja od vašim para nisam pojeo ni hamburger tako da me zanimate ko lanjski snjeg.Ovo malo dijapore sto se javi ovdje na forumu niko ne poziva na rat , niti lozi raju za 15-20 godina dijasporu vise bih nece ni zanimati u 3,4 generaciji djeca vise nece ni dolaziti , pipa ce presusiti i silne pare koje dolaze u bih u ljetnjem periodu nece dolaziti i onda samo se mozete nadati od MMF pare ,ali te pare ce se morati kada tada vratiti onda ce biti kraj bih
kakavo je vrijeme došlo da se čovjek poput tebe treba pravdati svakojakoj bagri po forumuDozer wrote:Citiraj me u tome...
aha bagri...komunikacija ti nije bas na zavidnom nivoudust in the wind wrote:kakavo je vrijeme došlo da se čovjek poput tebe treba pravdati svakojakoj bagri po forumuDozer wrote:Citiraj me u tome...živ ti bio dozeru...
Na moje komentare kako je dozer Fox Mulder, Alex Jones, kako trazi vanzemaljce po Sehitlucima ja dobih odgovor u vidu kreveljenja na pm-ovo "valjo vam je Raso". I na kraju ja bagra ispadoh.dust in the wind wrote:kakavo je vrijeme došlo da se čovjek poput tebe treba pravdati svakojakoj bagri po forumuDozer wrote:Citiraj me u tome...živ ti bio dozeru...
nemoj se kleti djecom , nema se ti meni sta pravdati ,ali jednu stvar mi vjeruj mogu zamisliti kako ti je nije ni vama lako bilo a ni nama ...PM72 wrote:Kunem ti se djecom da nikad nisam dobio ni paket ni marku iz dijaspore.Niti sam im šta prodao niti imam ikakve veze s njima.To što dođu i pojedu ćevape ili kupe stan u Tibri samnom nema ama baš nikakve veze.Od ćevapa hajruje Šahin a od stana ratni HVO profiter iz Kiseljaka.
mislim da sa svakim treba komunicirati po zaslugama... samo dupelisci komuniciraju sa neki o kome i nemaju neki stav na fin način.nepotrebno... sa finim fino sa lošim lose...mO k3 wrote:aha bagri...komunikacija ti nije bas na zavidnom nivoudust in the wind wrote:kakavo je vrijeme došlo da se čovjek poput tebe treba pravdati svakojakoj bagri po forumuDozer wrote:Citiraj me u tome...živ ti bio dozeru...
Slažem se ali to nije razlog da jednog prekaljenog vikićevog specijalca prozivaju kako traži vanzemaljce ili ide "svojima" u Bjeljinu.Njega koji je više valjao ovog državi nego tri brigade pobjegulja.mO k3 wrote:nemoj se kleti djecom , nema se ti meni sta pravdati ,ali jednu stvar mi vjeruj mogu zamisliti kako ti je nije ni vama lako bilo a ni nama ...PM72 wrote:Kunem ti se djecom da nikad nisam dobio ni paket ni marku iz dijaspore.Niti sam im šta prodao niti imam ikakve veze s njima.To što dođu i pojedu ćevape ili kupe stan u Tibri samnom nema ama baš nikakve veze.Od ćevapa hajruje Šahin a od stana ratni HVO profiter iz Kiseljaka.
Niko ne trazi belaj preko tvojih ledja , jeli ti mislis da ja nemam sta izgubiti , jeli mislis da neko od nas vani zeli rat ?PM72 wrote:Slažem se ali to nije razlog da jednog prekaljenog vikićevog specijalca prozivaju kako traži vanzemaljce ili ide "svojima" u Bjeljinu.Njega koji je više valjao ovog državi nego tri brigade pobjegulja.mO k3 wrote:nemoj se kleti djecom , nema se ti meni sta pravdati ,ali jednu stvar mi vjeruj mogu zamisliti kako ti je nije ni vama lako bilo a ni nama ...PM72 wrote:Kunem ti se djecom da nikad nisam dobio ni paket ni marku iz dijaspore.Niti sam im šta prodao niti imam ikakve veze s njima.To što dođu i pojedu ćevape ili kupe stan u Tibri samnom nema ama baš nikakve veze.Od ćevapa hajruje Šahin a od stana ratni HVO profiter iz Kiseljaka.
U tome je problem.I što tražite belaja preko naših leđa.
_BataZiv_0809 wrote:Jest samo sto svake godine odlazi novih 80 000 u dijasporu koji nas nece odmah zaboraviti i necemo umrijeti od gladi ipak
Mogu i ja napisati da sam šta hoću, pa tako i on. Forum je anoniman.PM72 wrote: Slažem se ali to nije razlog da jednog prekaljenog vikićevog specijalca prozivaju kako traži vanzemaljce ili ide "svojima" u Bjeljinu.Njega koji je više valjao ovog državi nego tri brigade pobjegulja.
U tome je problem.I što tražite belaja preko naših leđa.
Bolan nisi temu upratio. Patriote proglasile dozera srbinomPM72 wrote:Svojima? Jel' se to šališ ili ozbiljno?julisiz es grant wrote:Pa išo svojima, čudna mi čuda.PM72 wrote:Ja znam da je Dozer išao u Banja Luku i Bjeljinu još od 1996.
Ma ko ce listatiPM72 wrote:Pregledaj temu iz početka pa ćeš vidjeti ko planira nekakve "blickrigove" i bosanske oluje.Sve napaljeni internet ratnici iz dijaspore.A onda pogledaj ko smiruje strasti nakon čega bude proglašen saloncem i izdajnikom.Evo,vidiš ovog iz Ljubljane kako za mene napiše "onaj PM72" kako napadam u čoporu,ko biva ja pašče...