Rat u BiH zbog referenduma?
- Sibirski Plavac
#1 Rat u BiH zbog referenduma?
Kolike su šanse da se ponovi rat u BiH zbog referenduma?
Da li bi se Hrvatska miješala u sve to budući da je članica EU? I kako bi međunarodna zajednica reagovala na sve to?
Da li bi se Hrvatska miješala u sve to budući da je članica EU? I kako bi međunarodna zajednica reagovala na sve to?
-
Hafis
#2 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
hrvatska bi se vjerojatno umiješala tako što bi zatvorila svoje granice i većinu djelovanja usmjerila na humanitarni rad i prihvatanje stampeda bježanije koji bi tada nastao.
- Lincoln-Burrows
#3 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Rat zbog referenduma je ludost u kojoj bi stradali opet oni nižeg sloja.
Hrvatska se nebi umiješala.
-
L u c i f e r
#4 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ima tema, lock.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Hrvatska se vec mjesa. Preko Boze Ljubica danas upravo. Jer bez skuta matice BIH Hrvati su nistica da ne kazem big shit. Dakle, Hrvatska bi cerupala slatko teritorije i dogovarala sa Srbijom. Povjesno omiljeni sport.Lincoln-Burrows wrote:Rat zbog referenduma je ludost u kojoj bi stradali opet oni nižeg sloja.
- Lincoln-Burrows
#6 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Božo Ljubić upravo ima taj zadatak, nije to miješanje već priprema, čisto da ne budeš nespreman na eventualna sranja.KatarinaKosaca wrote:Hrvatska se vec mjesa. Preko Boze Ljubica danas upravo. Jer bez skuta matice BIH Hrvati su nistica da ne kazem big shit. Dakle, Hrvatska bi cerupala slatko teritorije i dogovarala sa Srbijom. Povjesno omiljeni sport.Lincoln-Burrows wrote:Rat zbog referenduma je ludost u kojoj bi stradali opet oni nižeg sloja.
- tututuuuu
#7 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Povijesno.KatarinaKosaca wrote:Hrvatska se vec mjesa. Preko Boze Ljubica danas upravo. Jer bez skuta matice BIH Hrvati su nistica da ne kazem big shit. Dakle, Hrvatska bi cerupala slatko teritorije i dogovarala sa Srbijom. Povjesno omiljeni sport.Lincoln-Burrows wrote:Rat zbog referenduma je ludost u kojoj bi stradali opet oni nižeg sloja.
-
Niemand
#8 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Mene plasi sva ova prica.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
dajte ba van neta niko ovome ne priča
nije 1991.
nije 1991.
-
Fudo387
#10 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Naravno da bi se umijesala, s tim da bi uradila ono sto joj NATO naredi.Lincoln-Burrows wrote:Rat zbog referenduma je ludost u kojoj bi stradali opet oni nižeg sloja.
- KatarinaKosaca
#11 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
hvala na ispravci slovne gresketututuuuu wrote:Povijesno.KatarinaKosaca wrote:Hrvatska se vec mjesa. Preko Boze Ljubica danas upravo. Jer bez skuta matice BIH Hrvati su nistica da ne kazem big shit. Dakle, Hrvatska bi cerupala slatko teritorije i dogovarala sa Srbijom. Povjesno omiljeni sport.Lincoln-Burrows wrote:Rat zbog referenduma je ludost u kojoj bi stradali opet oni nižeg sloja.
- Lincoln-Burrows
#12 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Mislim da nebi, NATO je zahtjevao od mnogih NATO članica da podrži Tursku uFudo387 wrote:Naravno da bi se umijesala, s tim da bi uradila ono sto joj NATO naredi.Lincoln-Burrows wrote:Rat zbog referenduma je ludost u kojoj bi stradali opet oni nižeg sloja.
eventualnom sukobu sa Rusijom od prije pola godine pa je to većina članica odbila.
NATO je krovna organizacija ali BiH je osjetljivo područje osobito za RH i
Hrvatska bi se tu više pitala za mišljenje od ostalih članica.
Last edited by Lincoln-Burrows on 28/08/2016 15:09, edited 1 time in total.
- tandmand
#13 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ne priča, ali se pripremaju šupe za zimnicu.Black swan wrote:dajte ba van neta niko ovome ne priča
nije 1991.
-
Fudo387
#14 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Mislim da si tu picu o zahtijevu NATO pakta svojim clanicama da podrze Tursku u sukobu sa Rusijom, a one kao isti odbile, izmislio. Hrvatska se tu ne bi nista pitala.Lincoln-Burrows wrote:Mislim da nebi, NATO je zahtjevao od mnogih NATO članica da podrži Tursku uFudo387 wrote:Naravno da bi se umijesala, s tim da bi uradila ono sto joj NATO naredi.Lincoln-Burrows wrote:Rat zbog referenduma je ludost u kojoj bi stradali opet oni nižeg sloja.
eventualnom sukobu sa Rusijom od prije pola godine pa je to većina članica odbila.
NATO je krovna organizacija ali BiH je osjetljivo područje osobito za RH i
Hrvatska bi se tu više pitala za mišljenje od ostalih članica.
- Danguba
#15 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
u tvom komsiluku...Black swan wrote:dajte ba van neta niko ovome ne priča
nije 1991.
- KatarinaKosaca
#16 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ma, naravno da ne bi. Kao sto se u EU nista ne pita. Kao blokirace otvaranje poglavlja Srbiji, preskoci ih Vucic bez motke
Prava saka jada...
- Ludzak
#17 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ratujte do milje volje al samo mi recite dan i datum kada ćete početi sa ratom da znam kada započeti sa spremanjem za Njemačku.
- pirpa
#18 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Mirno spavaj narode , rata nece biti! 
- Lincoln-Burrows
#19 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ma nisam izmislio, nemam nikakav razlog za to, ustvari taj zahtjev možda i nije postojao već su se veliki broj članica sami izjasnili da nećeFudo387 wrote: Mislim da si tu picu o zahtijevu NATO pakta svojim clanicama da podrze Tursku u sukobu sa Rusijom, a one kao isti odbile, izmislio. Hrvatska se tu ne bi nista pitala.
podržatim Tursku, to je bilo nakon obaranja ruskog aviona.
-
Fudo387
#20 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Mozda jeste, mozda nije, sbbkbb...Lincoln-Burrows wrote:Ma nisam izmislio, nemam nikakav razlog za to, ustvari taj zahtjev možda i nije postojao već su se veliki broj članica sami izjasnili da nećeFudo387 wrote: Mislim da si tu picu o zahtijevu NATO pakta svojim clanicama da podrze Tursku u sukobu sa Rusijom, a one kao isti odbile, izmislio. Hrvatska se tu ne bi nista pitala.
podržatim Tursku, to je bilo nakon obaranja ruskog aviona.
Znaci, izmislio.
Dobro, idemo dalje.
Sta's mi sad slagat'?
-
daddy-kool
#21 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Dobre, ali nije to ovaj referendum.Sibirski Plavac wrote:Kolike su šanse da se ponovi rat u BiH zbog referenduma?
- pirpa
#22 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Živo me inreresuje sta ce "naša" vlast poduzeti ako Miletu prođe referendum ...
Poznavajuci koliko,toliko politiku srpskog naroda, ne bi rekao da blefiraju sa referendumom i ne bi se sekunde zacudio da su spremni ponovo da ratuju za neovisnost....-Ne dao Bog nikome rata
Slušajuci naš narod svima je isti komentar, kakav rat, daleko bilo
kakvo je vaše mišljenje, jesu li spremni "naši" politicari da povedu ponovo zemlju u rat ako RS.u prođe rreferendum o otcjepljenju ?
Poznavajuci koliko,toliko politiku srpskog naroda, ne bi rekao da blefiraju sa referendumom i ne bi se sekunde zacudio da su spremni ponovo da ratuju za neovisnost....-Ne dao Bog nikome rata
Slušajuci naš narod svima je isti komentar, kakav rat, daleko bilo
kakvo je vaše mišljenje, jesu li spremni "naši" politicari da povedu ponovo zemlju u rat ako RS.u prođe rreferendum o otcjepljenju ?
-
daddy-kool
#23 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ne znam baš za zatvaranje, ali mislim da se vojno ne bi direktno miješala.Hafis wrote:hrvatska bi se vjerojatno umiješala tako što bi zatvorila svoje granice i većinu djelovanja usmjerila na humanitarni rad i prihvatanje stampeda bježanije koji bi tada nastao.
Ostalo da, humanitarni rad, blago neutralna.
-
haos1
#24 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Ej, pogledajte samo postove na forum.hr-u
http://www.forum.hr/showthread.php?t=965576&page=11
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
http://www.forum.hr/showthread.php?t=965576&page=11
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
-
BISCANIN2
#25 Re: Rat u BiH zbog referenduma?
Bolje i sad nego da nam djeca i unuci ratuju. Dok se ima snage i kimeta. Sad rjesiti pitanne Bosne zauvijek.