Rat protiv BiH se nastavlja
-
hiram
#26 Re: Rat protiv BiH se nastavlja
koliko ja znam Toperic je doveo i evropski samit mladih u Sarajevo a ako ga je Budimir Loncar uzeo kao saradnika i dao mu povjerenje da ovaj samit sa UN-om dovede u Sarajevo, onda mozda Toperic nije Tito, ali nije ni daleko od toga. Radio je i izlozbe mladih BH dizajnera u Njujorku, prezentaciju BH u Svjetskoj Banci itd. Da mi u Bosni budemo manje ljubomorni na uspjesne te da nasim zlatnim ljudima poput Toperica damo sve sto im treba, bilo bi nam svima bolje. A koliko vidim na website-ima, Toperic pazi da i Srbi i Hrvati i Bosnjaci budu uvijek ravnopravno zastupljeni u svemu sto radi. Mozda za polemiku, ali svaka mu cast.
-
shalaedin
#27 Re: Rat protiv BiH se nastavlja
dobar post vedoni... konacno post koji odskace od prosjeka ...Vedoni wrote:Vise se ne rokamo tromblonima, al...rat je u punom jeku i nece stati dok ne uvedemo BiH u EU i minimaliziramo moc entiteta, prvenstveno RS-a kao Karadjicevog i Milosevicevog ratnog plijena. Ali tu masovnu grobnicu treba pamecu ukidati, a ne potpaljivati vatru i pruzati oportunistima poput Dodika da iskoristava ludilo koje nazalost vlada Srpskim narodom u RS-u. Mada nekad sticem dojam da Dodik baca prasinu u oci Srbima u RS-u da bi se tehnicki ipak moglo raditi na neizbjeznom integrisanju entiteta u drzavu. Jer realno, ko god od politicara javno podrzava BiH...taj nece dogurati daleko u politickom zivotu u RS-u. Obican narod ne konta tehnicke stvari organizacije drzave i Ustava, samo reaguje na pompezne izjave ala "ne damo RS". Nekad mi se cini da je i sutnja Lajcaka i Dodikovi ispadi, politicka strategija. More bit da se varam.
P.S. Svaka cast Sasi.
-
walter-
#28 Re: Rat protiv BiH se nastavlja
zašto je ovako mnogo nacionalističke histerije, paranoje i ratnog huškanja na sarajevo-x.com forumu?
- Polynesian
#29 Re: Rat protiv BiH se nastavlja
toga imaš na svim forumima i to na pdf-u politikawalter- wrote:zašto je ovako mnogo nacionalističke histerije, paranoje i ratnog huškanja na sarajevo-x.com forumu?
-
walter-
#30 Re: Rat protiv BiH se nastavlja
znam da ima, ali zašto ima i ovdje?
zar nije sarajevo-x forum mjesto gdje se kuje velikobosansko bratstvo i jedinstvo, rodilište buduće bosanske nacije u kojem će se istopiti srbe i hrvate u bosanskom melting potu, kad ono ovdje glavna tema srbi i srpsko nacionalno pitanje.
zar nije sarajevo-x forum mjesto gdje se kuje velikobosansko bratstvo i jedinstvo, rodilište buduće bosanske nacije u kojem će se istopiti srbe i hrvate u bosanskom melting potu, kad ono ovdje glavna tema srbi i srpsko nacionalno pitanje.
- Polynesian
#31 Re: Rat protiv BiH se nastavlja
walter- wrote:znam da ima, ali zašto ima i ovdje?
Ako si klonu imao problema sa moderatorima, nastaviš li trolati ubrzo ćeš morati
Ukoliko ti ne odgovara pdf politika imaš i druge pdf-ove.
Toliko.
- samson
#32 Re: Rat protiv BiH se nastavlja
pogledaj samo srbske forume i jos zapadne svugdje neka nervozaPolynesian wrote:toga imaš na svim forumima i to na pdf-u politikawalter- wrote:zašto je ovako mnogo nacionalističke histerije, paranoje i ratnog huškanja na sarajevo-x.com forumu?