RAT MOĆNICIMA!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
morti

#1 RAT MOĆNICIMA!

Post by morti »

Eto,čujem za neki "rat savezu"...
Ok...Potpisujem i potpuno sam za zbacivanje papaka koji na "vode" reprezentaciju...
Ali...
Čudno je to da nas toliko isfrustrira rezultat 4:1,čak i više od onoga zbog čega bi trebali onu TROJICU na lomaču...Znam da ih ima više,al su mi oni nekako sinonim za opštu sićuejšn u zemlji...

Dakle,kažem:

Zar ne bi bilo bolje objaviti RAT MOĆNICIMA,tj. troglavoj aždaji,zajedno sa njenim malim "glavicama"...
Fair Life

Post by Fair Life »

Ma, jebo "opštu sićuejšn"... problem je u nogama.
rajvosa4ever

Post by rajvosa4ever »

Ma samo nek se ratuje, ja sam uvijek za...
neutralac

Post by neutralac »

...pobjeci :D
furlan

Post by furlan »

Hajmo se malo nadati da bosanska dijaspora koja je ocigledno mnogo zainteresovanija od bosanskih domicila po pitanju koja se ticu njihovog nacinalnog ponosa uspije promijeniti nesto.Onih petnaest hiljada u Belgiji je pokazalo svoje zelje i svoju ljubav tokom devedeset minuta igre.Ne sumnjam da bi htjeli jos mnogo sto sta da promijene.Moze li se stvarati kriticna masa vani, ne samo po pitanju sporta?
morti

Post by morti »

Hvala Bogu da može...
Al yebo "vanjsku masu" kad nema ničeg "unutra"...il se ne primjeti,pa je do mene...
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Imamo samo 4 kolone...
St.Germain

Post by St.Germain »

morti wrote:Hvala Bogu da može...
Al yebo "vanjsku masu" kad nema ničeg "unutra"...il se ne primjeti,pa je do mene...
svi su cool, svi su veseli, pametni, prosvjetljeni, svi hoce da budu in, sve je potaman, nema gladnih, siromasnih, beskucnika, protjeranih, penzionera koji kopaju po kontejnerima, omladine koja studira jer sta bi drugo radila, nema 50 % stope nezaposlenih, agresivnih vjerskih zajednica koje prave politiku zajedno sa fasistima na vlasti, nema bogomolje po glavi stanovnika, nema korupcije, nema stele, fabrike se prave na svakom cosku, strane investicije kaplju, sve je to u poletu. prica se o grupnom seksu i o tome kako je biti sam, cija je kita veca, ko se vise prca, gdje se moze fina teletina pojest, gdje se moze dobro provest, posto se para ima, ima se cim

ukratko: nema se vremena razmisljati o takvim banalnostima poput skidanja fasista sa vlasti

ma ko ce to ba, napor

a ti germa odvaljuj ledja da prehranis porodicu koja bi zivjela na rubu egzistencije da zavisi od tih i takvih koji vama ne smetaju

ma jebo ja vas, nista bolje niste ni zasluzili nego sto vam je sad :x
Last edited by St.Germain on 21/04/2005 20:13, edited 1 time in total.
Zadig

Post by Zadig »

e hebiga sruze, dje ces od sebe u pauzama izmedju skokova
:-)
St.Germain

Post by St.Germain »

e pa kad ja moram uzet jos jedan kredit da bi neko dole imao sta da jede, a ja blage nemam kako cu ga otplatiti, to me pogadja itekako :roll: :(
Zadig

Post by Zadig »

St.Germain wrote:e pa kad ja moram uzet jos jedan kredit da bi neko dole imao sta da jede, a ja blage nemam kako cu ga otplatiti, to me pogadja itekako :roll: :(
suti, dobro je kada mozes pomoci uopste.

imas plus gore
Post Reply