Damien wrote:
Potpuno si u pravu, ali poenta je sledeca, sam ziri je u takvoj situaciji gde samo slusaju sta im kaze direktor televizije, i onda moraju da lupaju raznorazne gluposti ne bi li opravdali izbacivanje nekog benda i zato dolazi do komicnih izjava(death metalci slusaju power,los odabir pesme,kontradiktorne izjave i sl).
U razloge zasto su clanovi zirija dozvolili da do toga dodje,tj da budu samo izvrsioci onoga sto im se kaze i da svaju rec "prodaju" za male pare necu da ulazim,to je njihov izbor i tu se zavrsava sva prica.Bendovi su to shvatili i sad se desava da

jer ne zele da budu deo farse.
Sve ovo pricam jer sam video sopstvenim ocima kao ucesnik ovog serijala.Dobra stvar u svemu ovome je sto su ljudi culi za neke nove bendove i sto ce ova muzika, toliko omalovazavana i zapostavljana na ovim prostorima ipak malo oziveti.
ja sam već napisao ovo davno, šta ćeš ljudi ne čitaju temu
nego u pitanju je obostrani interes, prvo OBN ima show, ima gledanost, a bendovi imaju više tezgi i veće cijene
niko se tamo nije prijavio da bi izdavao albume i snimao singlove, samo da bi digao cijenu tezge
i singl ti digne cijenu tezge na kraju krajeva
dakle obostrani interes, učestvuješ u farsi ali imaš promociju, imaš curice nakon emisije, više svirki, bolju lovu
Ćaleta ima svoj show, Zele uvali nekom pjesmu, Gobac dobije lovu od Grada za koncert u Slozi, dobije i svirku u Mostaru, Tony se malo promoviše, onaj iz Atlantide malo, itd, itd.