RAT BENDOVA - OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
DaysleepeR

#651 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by DaysleepeR »

frumpy wrote:
Neelix wrote:Supernova mi odabirom pjesama sve vise pada u ocima. bon jovi :-)
Zaista, Bon Jovi, fuj!
po meni nisu ništa bolji ni oni što sviraju Motley Crue i Scorpionse, to je zaista deplasirano
GOLFER

#652 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by GOLFER »

DaysleepeR wrote:
frumpy wrote:
Neelix wrote:Supernova mi odabirom pjesama sve vise pada u ocima. bon jovi :-)
Zaista, Bon Jovi, fuj!
po meni nisu ništa bolji ni oni što sviraju Motley Crue i Scorpionse, to je zaista deplasirano
meni nije jasno kako dodju do ideje da obradjuju te pjesme??? pa ima li ikakve inovativnosti, svjezine u tim bendovima?
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#653 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Entropio »

Šta fali bendovima Bon Jovi, Scorpions i Motley Crue?
DaysleepeR

#654 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by DaysleepeR »

Entropio wrote:Šta fali bendovima Bon Jovi, Scorpions i Motley Crue?
mainstream proizvodi za ugodno slušanje, kao muzičara skoro ništa tu nema previše pametno da bi to bilo užitak svirati...
Neelix

#655 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

eto....i sad ce ispast nuclear mama, a ovi "originalni"sto nemaju niti jednu pjesmu, ce ici dalje :-)
Neelix

#656 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

:shock: svaka mu cast, povlacim sve negativno sto sam rekao o full house. vidio je i on koji je zele majmun :thumbup:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#657 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Entropio »

Pa šta sad... Nećemo vidjeti ni Nuclear Mama ni Full House sljedeći put?
Neelix

#658 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

ja tako skontah.
BolanBolan
Location: "Get the fuck out of London, you dumb fucks. Get to Bruges."

#659 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by BolanBolan »

Entropio wrote:Pa šta sad... Nećemo vidjeti ni Nuclear Mama ni Full House sljedeći put?
Šta? Izbacili dva benda? Koji je Zeletu...?
Neelix

#660 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

ne, nego su full house sami odustali kad je zele izbacio crnogorce.
BolanBolan
Location: "Get the fuck out of London, you dumb fucks. Get to Bruges."

#661 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by BolanBolan »

Prvi put da neko učini pametan potez na ratu bendova...
janje_

#662 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by janje_ »

malci su veceras na TVu (ne znam kako je uzivo to slusati) bili daleko najlosiji od svih svojih nastupa..
ciacco

#663 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by ciacco »

Dajte ba.. Kod zele nema ni po babi ni po stricu :lol: :lol:
irvinx1

#664 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by irvinx1 »

Gledao samo malo pred kraj EKG i Supernovu,...

Oni iz Fullhousea su stvarno super likovi. Svaka cast za onaj potez :thumbup:
Zanimljivo je da je Supernova nosila majice Alter Ega i FS, a onaj pjevac Atlantide je suknuo Zeletu i Gobcu ono za Smak hahaha.
Na kraju svi su skontali da je Zele jedna velika nistarija, a inace je bio i u nekoj emisiji o yu rocku, u kojoj se napricao takvih gluposti i iznijeo toliki broj licnih uvreda da je to strasno.

Pobijednik ocigledno poznat.

I dokle vise sa onim klincima???
JohnnyS

#665 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by JohnnyS »

Logirao sam se nakon sto godina samo da se Zeletu i ostalim ikebanama u žiriju sjetim svega po spisku... :x Pa je*ote on se još smije svim našim narodima i narodnostima u facu i govori kako u njega nema ni po babu ni po stričevima. Pa po čemu su onda još ona dječurlija tu. Da ostali bendovi imaju išta u glavi više ne bi ni dolazili nego neka Zele odmah sljedeću nedjelju proglasi svoje pobjednike :x :x :x
janje_

#666 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by janje_ »

JohnnyS wrote:Logirao sam se nakon sto godina samo da se Zeletu i ostalim ikebanama u žiriju sjetim svega po spisku... :x Pa je*ote on se još smije svim našim narodima i narodnostima u facu i govori kako u njega nema ni po babu ni po stričevima. Pa po čemu su onda još ona dječurlija tu. Da ostali bendovi imaju išta u glavi više ne bi ni dolazili nego neka Zele odmah sljedeću nedjelju proglasi svoje pobjednike :x :x :x
haman su tuzlaci skontali da su oni sljedece hefte na redu, pa da ustede putni trosak.. ;)
chengaba

#667 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by chengaba »

irvinx1 wrote: Na kraju svi su skontali da je Zele jedna velika nistarija, a inace je bio i u nekoj emisiji o yu rocku, u kojoj se napricao takvih gluposti i iznijeo toliki broj licnih uvreda da je to strasno.
De neki sinopsis večerašnje emisije za naš što nismo gledali...
janje_

#668 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by janje_ »

chengaba wrote:De neki sinopsis večerašnje emisije za naš što nismo gledali...
odsvirali tuzlaci najprije RATM (mnogo tvrdji zvuk od dosadasnjeg izbora pjesama), pa onda fridu s gobcem.. zele im prebacivo da ne zna gdje bi ih svrsto i oni odsviraju i autorsku pjesmu koja se zeletu nije svidila..

zadnje 2-3 emisije riba crnogorce kako su tezgarosi.. i u baraz turilo tuzlake i crnogorce.. crnogorci bili super s autorskom pjesmom (nako malo neki dino dvornik fazon, uostalom slicno njihovom cijelom repertoaru).. tuzlaci odsvirali odlicnu obradu money, money, money od Abbe..

i kad je zele reko da u toj obradi ipak ima i autorskog rada, i da crnogorci idu kuci, davor iz FH uze mikrofon i veli kako im je super bilo i da su upoznali super raje, da su se od prvog dana sprijateljili s crnogorcima i da i oni vise nece svirati u ratu bendova..

vazno je reci da su malci bili jako losi veceras i da su barem morali u baraz..

LM, davor na najbolji nacin pokaza sta je rock'n'roll..

dabogda crko, kad ga svako svira.. ;)
DaysleepeR

#669 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by DaysleepeR »

bilo je raznih tenzija, koliko sam cuo bendovi nisu birali pjesme vec su im birane, osjetila se negativna energija od pocetka posebno kod crnogoraca...

show must go on :D
simbabimba

#670 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by simbabimba »

Mene bude stid u zeletovo ime kad nakon one djecurlije pocne drugim bendovima bilo sta prigovarati! Mislim fakat nema smisla. Ne mogu sebi da dodjem koga poslase u baraz i neka su ih Tuzlaci otkantali, fakat sinoc im se nakacio zele nako - sve ih do sad falili falili i onda kao ne znam kakve su vam autorske, de malo da cujem, jao ne valja vam to nista... :roll:

A kad smo kod autorskih pjesama - eto da mi je da cujem jednu od SuperNove :x mislim kakva je ono papanijada, pjevac je pravi i istinski nasljednik alena (rumenog) islamovica pa je valjda zato zeletu toplo oko srca kad ga vidi :cry: bljak!

Cuj oni favoriti! Mislim jasno mi je da ce to tako i biti na kraju, papanijada prvi, mali puleni drugi (za utjesnu nagradu) a svi ostali sikter.

:run:
Neelix

#671 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

pjevac supernove ima daleko najbolji vokal od svih ucesnika, ukljucujuci i one sto su ispali :) ali ne vjerujem da imaju nekih autorskih, s obzirom da su nastali u augustu.
simbabimba

#672 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by simbabimba »

Neelix wrote:pjevac supernove ima daleko najbolji vokal od svih ucesnika, ukljucujuci i one sto su ispali :) ali ne vjerujem da imaju nekih autorskih, s obzirom da su nastali u augustu.
Dzaba mu vokal... :run:
fixer

#673 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by fixer »

Ja sam prvi put ovo gledao i mogu reci da je veceras meni bila najbolja ona grupa sa izvedbom Kings of leon.
doktor78

#674 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by doktor78 »

Sta reci... Sve vise pocinjem vjerovati u tezu koju je neko ovdje iznio da ce Zele forsirati samo grupe kojima bi u nekoj doglednoj buducnosti mogao raditi pjesme i imati hajra od njih. S obzirom da su malci najavili da u januaru idu u Njemacku da snimaju nesto, eto im i Zele pa neka ga vode sa sobom... i neka ga ne vracaju...
Comrad

#675 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Comrad »

Stvarno su malci bili najlosiji veceras.

OBN nek napravi rat bendova do 18 i rat 18+. Ovako imam osjecaj da se djeca pustaju, jer eto oni su bend koji dolazi, djaba sto svi ostali bolje od njih sviraju. Pa hebo to, kakav mu je to kriteriji, valjda se treba postaviti prema svima isto. Nisu ostali krivi sto su malo stariji od one djecurlije.

Nece njih Zele do kraja izbaciti, jer su ovako malci kao neka senzancija, nece pobijediti, ali neka ih tu malo da se gledaoci privuku. I sam je rekao da bi najvise volio kad bi oni mogli svirati svaku emisiju, tj. drugim rijecima ne namjerava ih izbaciti. :D

Sta je poenta glasanja putem telefona, nisam bas to shvatio. Jel telefonski pozivi nose kao jedan glas kod glasanja zirija?

Gobac pod hitno mora kreirati svoje neko misljenje i prestati ponavljati kao papagaj sta su ostali rekli. Ok, nije neki kriticar, ali mora poceti komentarisati BEND i kako sviraju, a ne sta sviraju. :-)
Post Reply