Rasvjeta u Opcini Novo Sarajevo
-
Nele
ma katastrofa ove sijalice nista ne svijetle
mi smo pokrenuli incijativu da se rasvjetla promjeni na trgu heroja i trebalo nam je 1-2 da skupimo pare i da nađemo ko ce to uraditi
malo opstina,malo grad, malo strance moljakali i dobili smo nova svjetla
sve u svemu mora se dobro zapeti i biti uporan i dosadan svim da bi se sta ostvarilo
mi smo pokrenuli incijativu da se rasvjetla promjeni na trgu heroja i trebalo nam je 1-2 da skupimo pare i da nađemo ko ce to uraditi
malo opstina,malo grad, malo strance moljakali i dobili smo nova svjetla
sve u svemu mora se dobro zapeti i biti uporan i dosadan svim da bi se sta ostvarilo
- cotton's journey
Cim malo zadjes iz Zmaja od Bosne hvata te mrak...
Mozda opcina stedi struju???
Mozda opcina stedi struju???
- uvjek dobar gost
Kad bude barem 50% onih koji rade u opštini porijeklom iz bilo koje urbane sredine, možda šta i bude.... do tada nama rasvijeta ulična ne treba, čudi me što asfalta još uvijek imamo na cesti il po trotoarima.....
- karanana
#7 Re: Rasvjeta u Opcini Novo Sarajevo
Pa dobro, ima mracnih dijelova ali mislim da je nacelnik rekao da se radi na postavljanju rasvjete na nekoliko mjesta. Mislim da problem nije prevelik (osim za one koji zive u mracnim dijelovima) i da nije veci od ne-rasvjete drugih opstina.studentica21 wrote:Kolike su razmjere ovog problema po vama?
Konkretno, vase misljenje o ovom problemu.
- ja_cura_
problem rasvjete postoji i na nekim vaznijim mjestima u toj opcini, kao na primjer na prostoru oko osnovne skole grbavica II. hiljade je peticija upuceno opcini novo sarajevo, jer najveci je problem sto se zimi na velikom odmoru recimo ne vidi nista ispred, a tek je 16h! ali dzabe, ne pije to vode sto se skola i roditelji bune i traze makar jednu ulicnu svjetiljku... valjda kontaju da ne treba, sta li. onda me i ne cudi sto masa roditelja stoji na velikim odmorima i gleda svoje dijete.