Raste seksualna napetost u showu "To sam ja"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
violentjack
#1 Raste seksualna napetost u showu "To sam ja"
Raste seksualna napetost u showu "To sam ja"
ImageJugonostalgični reality show "To sam ja" svakim je danom sve napetiji. Slovenac Miro uvjeren je kako je "glavna faca" u kući i kako sve ukućanke žele spavati s njim, a neke od djevojaka su i potvrdile njegove navode.
Miro se pohvalio kako je on najveći frajer u kući, te ustvrdio da bi sve djevojke rado spavale ali im smeta Srpkinja Dijana koja ga se prva dočepala, pa tako i on sam jedva čeka da ona ispadne kako bi mogao "završiti posao" koji si je dao za zadatak.
Josipa je priznala da joj se Miro sviđa, dok je Mateja rekla kako osjeća posebnu kemiju s Mirom, ali će ipak pričekati da izađu iz kući prije nego što stupi u "akciju". Miro se i dalje redovito spava s Dijanom, a zvukovi koje proizvode jako smetaju hrvatskom predstavniku Edisu, koji zbog njih ne može spavati.
Zanimljiva je i izjava Makedonke Jane, koja je ustvrdila da joj vlastiti dečko ide strahovito
na živce jer previše vremena provodi uz kompjuter pa tako ona koristi svaku priliku da ga prevari pa čak i nekoliko puta na noć, a u kući bi vrijeme rado provodila s Edisom, ali ne može zbog kamera.
Edis je pak priznao da mu se sviđala Sanela, koji su gledatelji showa izbacili iz kuće telefonskim glasanjem, ali smeta mu što se ta kandidatkinja navodno nije redovito kupala.
ImageJugonostalgični reality show "To sam ja" svakim je danom sve napetiji. Slovenac Miro uvjeren je kako je "glavna faca" u kući i kako sve ukućanke žele spavati s njim, a neke od djevojaka su i potvrdile njegove navode.
Miro se pohvalio kako je on najveći frajer u kući, te ustvrdio da bi sve djevojke rado spavale ali im smeta Srpkinja Dijana koja ga se prva dočepala, pa tako i on sam jedva čeka da ona ispadne kako bi mogao "završiti posao" koji si je dao za zadatak.
Josipa je priznala da joj se Miro sviđa, dok je Mateja rekla kako osjeća posebnu kemiju s Mirom, ali će ipak pričekati da izađu iz kući prije nego što stupi u "akciju". Miro se i dalje redovito spava s Dijanom, a zvukovi koje proizvode jako smetaju hrvatskom predstavniku Edisu, koji zbog njih ne može spavati.
Zanimljiva je i izjava Makedonke Jane, koja je ustvrdila da joj vlastiti dečko ide strahovito
na živce jer previše vremena provodi uz kompjuter pa tako ona koristi svaku priliku da ga prevari pa čak i nekoliko puta na noć, a u kući bi vrijeme rado provodila s Edisom, ali ne može zbog kamera.
Edis je pak priznao da mu se sviđala Sanela, koji su gledatelji showa izbacili iz kuće telefonskim glasanjem, ali smeta mu što se ta kandidatkinja navodno nije redovito kupala.
-
_MaYa_
e taj show je jadan,
taj miro? boze dragi, pa on jetoliko prosjecan, ali kad je nejebica u pitanju nalozi se covjek na bilo sta, ....
jedina normalna je ona fibi slovenka ovo ostalo...
ili 
nije lose vec jadno a ona hrvatica glavu probi skrici li skrici
bosanka- tetka da je nema
hrvat je los brate...ono priglup lik
onaj nas? nista-
ostale ne znam
jedina normalna je ona fibi slovenka ovo ostalo...
nije lose vec jadno a ona hrvatica glavu probi skrici li skrici
bosanka- tetka da je nema
hrvat je los brate...ono priglup lik
onaj nas? nista-
ostale ne znam
-
violentjack
Ako je on laf
-
violentjack
ona hrvatica glavu probi skrici li skrici
Sto skrici..
Cuo sam da su ljudi aktuelno imali sex pred kamerama tamo

Sto skrici..
Cuo sam da su ljudi aktuelno imali sex pred kamerama tamo
-
imigrant
Ovo je dokaz da televizija cini cuda.Tornjak wrote:Ovaj show samo budale gledaju!![]()
Ocito da i kod nas su ljudi spremni da prave totalne budale od sebe samo da su na TV??
Pa makar i neukusna ta pojava bila....
Jos je kod nas tako mala sredina, pa je vrlo moguce do majka gleda tv show, dje joj se cerka puca sa jednim, kupa se gola sa drugim, a isto se krese sa cetvrtim....
-
violentjack
Zanimljivo to se bacaju na Americke reality shows 
-
car-x
mozda malo ostro zvuci, ali meni je debilan svako ko gleda takve stvari.. a da ih ne gledaju, ne bi se tako sto produciralo..
sat vremena sjediti ispred ekrana, samo da bi vidio kako neki idiot ili ca prdi u real time.. come on..
sat vremena sjediti ispred ekrana, samo da bi vidio kako neki idiot ili ca prdi u real time.. come on..
-
imigrant
car-x wrote:mozda malo ostro zvuci, ali meni je debilan svako ko gleda takve stvari.. a da ih ne gledaju, ne bi se tako sto produciralo..
hebiga, pogledaj ostali program....
mexicke serije
-
car-x
razumijem da je ostali program los, ali to ne znaci, da ako nemam sta pametno da gledam, da mora da gledam necije smece.. uvijek se nadje nesto interesantno za raditi i zajebavati.. meni pravo debilno bilo kad se u domu gdje sam zivio sakupe mace sa sprata i gledaju prvu stafetu big brother-a.. haji sto ne mozees nista drugo gledati, nego ne mozes ni pricati od njih, jer moraju sve da cuju i u neka doba pojacaju tv i sve..imigrant wrote:
hebiga, pogledaj ostali program....
mexicke serije
srecom, pa nam rusi ukradose tv.. onomad..
--
bujrum u avliju
- nostalgicar
Glupi su majkemi....neznam nesto kontam da je bar naziv showa drogo kao npr. BB(Big Buraz)
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Joj teme...
a tek pokretaca...
Jackie, jesi tu ili ne? Surfas po saxu s drugim nickom garant
:D:D:D
a tek pokretaca...
Jackie, jesi tu ili ne? Surfas po saxu s drugim nickom garant
- horns&drums
Nemam msn, ukino sam ga nedavno. Mobitel takodjer ukidam do kraja mjeseca. Selim se u sumu među braću međede
:D:D:D
- horns&drums
Vid' ljepote 

- horns&drums
Je l' spala napetost?
:D:D