Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam dečko u pubertetu 14 uskoro 15 za 2 sedmice (teenager) ali kako da kazem, zaostajem za drugima iz razreda
Pa posto sam citao mnoge stvari da se rast moze ubrzati ili sta vec.... Pa ako neko zna način kako da se brže razvijem neka napiše, Hvala !
Svaka preporuka bi mi bila jako važna, stoga zahvaljujem se svakom savjetu.
Ja sam dečko u pubertetu 14 uskoro 15 za 2 sedmice (teenager) ali kako da kazem, zaostajem za drugima iz razreda
Pa posto sam citao mnoge stvari da se rast moze ubrzati ili sta vec.... Pa ako neko zna način kako da se brže razvijem neka napiše, Hvala !
p.s Super sajt
Šta je ovo večeras?
Ovo me podsjeti na mene. Moj ti je prijedlog bavljenje košarkom, a visina će sama od sebe doći. Tek sada češ da poćneš rasti, pa se ništa nemoj sikirati. Poz
p.s Super sajt
Šta je ovo večeras?
Svi bi da narastu, a mene zanima kako da se smanjim?!
p.s Super sajt
Šta je ovo večeras?
Svi bi da narastu, a mene zanima kako da se smanjim?!
w01f wrote:Ahh ja sa 15 godina visina nekih 155 ( LOL ) i to krenuo u gimnaziju boq te ... i kazes ne sikiraj se
xD
Ne mora znaciti da ces ostati te visine, ti jos rastes... Znam ljudi koji su bili niski, ali su u srednjoj ili krajem osnovne izrasli i presisali i mene. Znam slucaj da je neko za jednu godinu izrasto 10ak cenata sa tim sto nije zdravo tako naglo izrasti.
Poslusaj nas visoke treniraj kosarku, plivanje i vidjeces rezultate!