Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#76 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
Nemoj onda proizvoljno optuživati, jer se vrlo brzo uhvatiš.

- Jara
#77 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
@KK,
je si li članica novoosnovane udruge žena Katarina Kosača?
- KatarinaKosaca
#78 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
Jara wrote:@KK,
Nisam, ja sam kraljica
- Jara
#79 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
proguglaj...sorry za off topic, necu vise...
- Bihac_4_ever
-
orchidis
#81 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
Zlaja je apsolutni pobjednik, pas-mater k'o drukčije veli 
-
nedim01
#82 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
sdp je izgubio dva nacelnicka mjesta: stari grad sarajevo i gradacac. ne lazite se bezze.
a drugo: s kim misle pravit koaliciju? SDA nece, BPS nece....
jedino ostaje zlaji da poljubi u dupe "dr" silajdzica. p.s. nek ovi sa 60min pocnu lizati sto su ga pljuvali na vrijeme, jer je koalcijia moguca.
jedino ostaje zlaji da poljubi u dupe "dr" silajdzica. p.s. nek ovi sa 60min pocnu lizati sto su ga pljuvali na vrijeme, jer je koalcijia moguca.
- KatarinaKosaca
#83 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
Po mom mišljenju dvije desetine hiljada glasova koje je SDP dobio više u odnosu na predhodne izbore su jedino zasluga Željka KOmšiča, jer je principijelan i dosljedan političar, patriota, blizak narodu, ukratko jedno lijepo osvježenje na beiha političkoj sceni. Nikako, ali baš nikako ne mislim da je to Zlayina zasluga, jer da jeste , bilo bi i prije tako.orchidis wrote:Zlaja je apsolutni pobjednik, pas-mater k'o drukčije veli
-
nedim01
#84 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
"po mom misljenju" sdp je jedna stranka koja sve vise lici na stranku za bih: masa gladnih mladih postovalaca lika i djela "dr" lagumdzije, nesudjenog akademika. sdp ce ostati u pet deka malo gore malo dole.
- KatarinaKosaca
#85 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
Kad je Resić osvojio načelničko mjesto bio je kandidat SDU, pa je nekim koaliranjem sa SBIH dobio to mjesto. Neka je izgubio jer nikada, ali baš nikada općina nije bila gora. Ko god da dođe, radiće bolje. Onda se opet vratio u SDP, ali nije bio kandidat za načenika, nego drugi na listi. Što se tiče koaliranja SDP, Zlatko toliko voli vlast, da me ne bi začudilo da i sa Radikalima koalira. Tako je Do0dika molio za koalicju, ali su mu rekli da je premali. Ta bolesna ambicija i osvetoljubivost ga danas tjeraju da ospe po Dodiku, ali nije stvar principa, nego samo lične osvete.nedim01 wrote:sdp je izgubio dva nacelnicka mjesta: stari grad sarajevo i gradacac. ne lazite se bezze.
-
klixober
#86 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
Prema sadasnjim rezultatima SDP ima preko 30% glasova vise nego na proslim izborima.
-
nedim01
#87 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
ma "porasli" ste koliko god vi kazete: realno, sdp je utopija. lagumdzija je....mislim suvisno je vise bilo sta reci. citava sdtranka klonovi: covjece jeste vi vidjeli onaj plakat na obali: svi crna odijela, bijele kosulje i crvene kravate. izgledalo je tuzno i jadno.
- KatarinaKosaca
#88 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
Sinoć nam je 60 minuta ponudio jednu nekorektnu statistiku, da ne kažem podvalio Ne mogu se uspoređivati lokalni i opći izbori. Ja znam u mojoj općini neke ljude koji su tradicionalni glasači SDP-a, pa su čak i dogmati, ali Resića nisu glasali. Dakle, potpuno se drugačije razmišlja na lokalnim u odnosu na opće izbore. U svakom slučaju SDP jeste porastao.
- Bihac_4_ever
#89 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
Od izbora 2004 SDP biljezi stalan rast biraca...KatarinaKosaca wrote:Sinoć nam je 60 minuta ponudio jednu nekorektnu statistiku, da ne kažem podvalio Ne mogu se uspoređivati lokalni i opći izbori. Ja znam u mojoj općini neke ljude koji su tradicionalni glasači SDP-a, pa su čak i dogmati, ali Resića nisu glasali. Dakle, potpuno se drugačije razmišlja na lokalnim u odnosu na opće izbore. U svakom slučaju SDP jeste porastao.
-
klixober
#90 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
Ja sam mislio da se ti vise neces javljati na forumu nakon sto si rekao da si za nacionalsocijaldemokratiju...Mislim,pronadi istomisljenike...stormfront forum,ili neku stranicu za tugovanje nad sudbinom Joerg Haidera..nedim01 wrote:ma "porasli" ste koliko god vi kazete: realno, sdp je utopija. lagumdzija je....mislim suvisno je vise bilo sta reci. citava sdtranka klonovi: covjece jeste vi vidjeli onaj plakat na obali: svi crna odijela, bijele kosulje i crvene kravate. izgledalo je tuzno i jadno.
by nedim01 on 04/07/2008 14:15
Dragog Allaha dz.s. se bojim jedino!
a vi mali ljigavi sdp-voci i klonirani lagumdzije - padate vjeruj mi, ne budi dijete - odoste ravno do dna.
ja jesam za nacionalsocijaldemokratiju - odnosno u prevodu na stranke koje egzistiraju u FBiH ja sam za BPS ili za SDA. eto jaraniko.
- KatarinaKosaca
#91 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
To sad trebamo neprekidno ponavljati i diviti se, ili šta?komeba wrote:Prema sadasnjim rezultatima SDP ima preko 30% glasova vise nego na proslim izborima.
-
klixober
#92 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
Ocito nekima treba ponavljati.KatarinaKosaca wrote:To sad trebamo neprekidno ponavljati i diviti se, ili šta?komeba wrote:Prema sadasnjim rezultatima SDP ima preko 30% glasova vise nego na proslim izborima.
-
nedim01
#93 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
komeba wrote:Ja sam mislio da se ti vise neces javljati na forumu nakon sto si rekao da si za nacionalsocijaldemokratiju...Mislim,pronadi istomisljenike...stormfront forum,ili neku stranicu za tugovanje nad sudbinom Joerg Haidera..nedim01 wrote:ma "porasli" ste koliko god vi kazete: realno, sdp je utopija. lagumdzija je....mislim suvisno je vise bilo sta reci. citava sdtranka klonovi: covjece jeste vi vidjeli onaj plakat na obali: svi crna odijela, bijele kosulje i crvene kravate. izgledalo je tuzno i jadno.
by nedim01 on 04/07/2008 14:15
Dragog Allaha dz.s. se bojim jedino!
a vi mali ljigavi sdp-voci i klonirani lagumdzije - padate vjeruj mi, ne budi dijete - odoste ravno do dna.
ja jesam za nacionalsocijaldemokratiju - odnosno u prevodu na stranke koje egzistiraju u FBiH ja sam za BPS ili za SDA. eto jaraniko.
ja sam i napisao za koje stranke sam, prema tome...nemam potrebu tebi bilo sta objasnjavati zlatko mali.
Last edited by nedim01 on 14/10/2008 15:17, edited 1 time in total.
- Bihac_4_ever
#94 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
SDP-ov cilj za izbore 2010 bi trebao biti da skupe 300.000 glasaca!!!
-
nedim01
#95 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
Bihac_4_ever wrote:SDP-ov cilj za izbore 2010 bi trebao biti da skupe 300.000 glasaca!!!
stvarno ste smiejsni. halooooo? dva nacelnika minus. plus ovo su lokalni izbori, rezultati su uvijek drugaciji za opce. jer vise ljudi izlaze druge liste lider su tu itd itd. ne budite smijesni.
porasla je jedino SDA i BPS. to je ono sto je toliko vidljivo !
- Gandalf
#96 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
Rast SDP-a je stvarnost , vidim da mnoge na forumu to sekira , e pa sekirajte se zelembaći , imate i zašto , al' šta vas briga , imate općinu Sapna ha ja 
- Bihac_4_ever
#97 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
nedime,ja sam rekao da SDP-u treba toliko glasova da imaju glavnu rijec u vlasti,jesam ja spomenuo ove izbore???nedim01 wrote:Bihac_4_ever wrote:SDP-ov cilj za izbore 2010 bi trebao biti da skupe 300.000 glasaca!!!
stvarno ste smiejsni. halooooo? dva nacelnika minus. plus ovo su lokalni izbori, rezultati su uvijek drugaciji za opce. jer vise ljudi izlaze druge liste lider su tu itd itd. ne budite smijesni.
-
klixober
#98 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
Vidis kako lazes i izvrces stvari...SDP je izgubio jednog nacelnika-Gradacac,a u SG nije izgubio jer uopste nije bio SDP-ov nacelnik.Na drugoj strani,SDP je postala prva stranka u jednom od velikih i veoma bitnih gradova u BiH-Brckom i upravo SDP ima najbolje sanse da postavi gradonacelnika Brckog.Takode i u glavnom gradu BiH,Sarajevu,SDP biljezi znatan rast glasova i ima jako dobre izglede da postavi gradonacelnika Sarajeva.nedim01 wrote:Bihac_4_ever wrote:SDP-ov cilj za izbore 2010 bi trebao biti da skupe 300.000 glasaca!!!
SDP je takodje odnio ubjedljivu pobjedu jos dva velika bitna grada u BiH-Bihacu i Tuzli.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#99 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
Ako su smijesni, smij se, nemoj raju na forumu prozivat ljigavcima i slicno.nedim01 wrote:Bihac_4_ever wrote:SDP-ov cilj za izbore 2010 bi trebao biti da skupe 300.000 glasaca!!!
Ok?
-
nedim01
#100 Re: Rast SDP-a, realnost ili ubleha?
u brckom? gdje vam je djapo pod istragom vrlo cesto? pola funkcionera vam je pod istragom: lagumdzija vise puta, matic, djapo, roboti ovi oni...ljudi? ne izvrcite vi. SDA i BPS su vidljivo i vrlo realno porasli!