Rast poslije puberteta

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
zlatandr

#1 Rast poslije puberteta

Post by zlatandr »

Sta mislite postoji li mogucnost rasta tijela u visinu poslije puberteta, u ranim 20im,posto sam dosta nizak a to mi stvara odredjene komplekse i sta mislite o onim pilulama za poticanje rasta sto se reklamiraju na internetu...unaprijed hvala na svim savijetima...pozdrav!
bez_ideje

#2 Re: Rast poslije puberteta

Post by bez_ideje »

Mislim da ljekari najbolje znaju odgovor na to pitanje,prethodnim uvidom u tvoje stanje.....a pilule preko interneta na svoju ruku su najveca glupost koju mozes da uradis.
Uostalom,sta te briga-jedan si jedini i neponovljiv ,voli sebe :mrgreen:
Bosanac sa dna kace

#3 Re: Rast poslije puberteta

Post by Bosanac sa dna kace »

zlatandr wrote:Sta mislite postoji li mogucnost rasta tijela u visinu poslije puberteta, u ranim 20im,posto sam dosta nizak a to mi stvara odredjene komplekse i sta mislite o onim pilulama za poticanje rasta sto se reklamiraju na internetu...unaprijed hvala na svim savijetima...pozdrav!
nemoj mislit da je nama visokim glavonjama bas veselo, pogtovo kad nedje zvajznes o stok od vrata, il se vozis u busu pa se moras pogurit pod uglom od 90 stepeni, a kupovini pantola da ne pricam...
dobro sad ako si ispod 160 cm, malo je u BiH teze jer onda sve gledas odozdo...paaa igraj kosarke, skaci....valjda pomogne
Post Reply