Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja naslutio.Skola odgodjena do 6.februara u Kantonu Sarajevo pise u danasnjem Avazu.Budi mene sestra i kaze:''Odgodjena skola''.Jesam sretan ko da sam na Bingu dobio.
A_C_E wrote:Ja naslutio.Skola odgodjena do 6.februara u Kantonu Sarajevo pise u danasnjem Avazu.Budi mene sestra i kaze:''Odgodjena skola''.Jesam sretan ko da sam na Bingu dobio.
Jesi ti siguran u to, nekako mi zvuči predobro da bi bilo istinito
A_C_E wrote:Ja naslutio.Skola odgodjena do 6.februara u Kantonu Sarajevo pise u danasnjem Avazu.Budi mene sestra i kaze:''Odgodjena skola''.Jesam sretan ko da sam na Bingu dobio.
everybody hurts wrote:jesi normalan??? Ove godine maturiram, sta treba da nadoknadjujem citav maj kao maturanti prije 2 godine zbog strajka profesora??? Ni slucajno...
jel ovo onaj sto ne voli da ga se citira, eki maturant
NASTAVA U OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA IPAK POĆINJE U SRIJEDU 01.02.2006.GODINE
30.01.2006.GODINE - PRESS SLUZBE KS
nisam mogla odoliti...
pa eto, nema vise sibirske zime, nema ni razloga da se produzava raspust..
svakako bi se to nadoknadilo, ili vikendom ili dodatnom sedmicom...ovako je bolje...sve po planu
nisam mogla odoliti...
pa eto, nema vise sibirske zime, nema ni razloga da se produzava raspust..
svakako bi se to nadoknadilo, ili vikendom ili dodatnom sedmicom...ovako je bolje...sve po planu [/quote]
kakve veze ti imas sa ovim masnice??? Da nIJEces slucajno i ti sa nama u skolske klupe???