Raspukla dinja/papaja pod pupkom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- 8. sekretar SKOJ-a
#1 Raspukla dinja/papaja pod pupkom
Vlazna, glatka, skliska...dinja...Skoro istog okusa, ali još skliskija i ukusnija paja-paja...
Tamo kod nas, zovu je i papaja)...Sa moje muške tačke gledišta, najseksi voće, dinja i paja-paja!
Tamo kod nas, zovu je i papaja)...Sa moje muške tačke gledišta, najseksi voće, dinja i paja-paja!
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Dobra je kada je probusena
:D
- horns&drums
Ma kakvo voce sestro...

- horns&drums
Aha i to od banane
neoguljene, naravno

- 8. sekretar SKOJ-a
Nemoj mi, molim te, mijeshati vocce i povrcce. He..., forbiden zabranjeno povrcce...i to krastavac...ne ide to, nikako. Mozda bi moglo proci da je ova tema u okviru Allo, allo serije sa mrkvom, pershunom ili celerom. U celeru velika susha...Ovo je sasvim druga pricha!anais_nin wrote:a gdje krastavci i patlidzani?
Raspukla dinja pod pupkom, prava stvar!
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
8. sekretar SKOJ-a wrote:Nemoj mi, molim te, mijeshati vocce i povrcce. He..., forbiden zabranjeno povrcce...i to krastavac...ne ide to, nikako. Mozda bi moglo proci da je ova tema u okviru Allo, allo serije sa mrkvom, pershunom ili celerom. U celeru velika susha...Ovo je sasvim druga pricha!anais_nin wrote:a gdje krastavci i patlidzani?
- kekec
#14 Re: Raspukla dinja/papaja pod pupkom
Ocigledan dokaz8. sekretar SKOJ-a wrote:Vlazna, glatka, skliska...dinja...Skoro istog okusa, ali još skliskija i ukusnija paja-paja...

- 8. sekretar SKOJ-a
Ja bih se "nadovezao" na gornju sliku i tvoj komentar:Qler wrote:samo kod ovih vasih nesto mi mLogo crno, ubudjalo se malo:D:D
Nekako su mi i boje rasporedjene neregularno, sve nešto kontra...k'o da je ogledalo u pitanju - gdje treba da je duboko ruzzichasto, ono je crno,...ali,...ali... paja-paja ostaje voce koje, kada ga jedem, u meni izaziva isti osjeccaj kao kada slusham muziku koja zvuchi kao sex, recimo Bolero!
Kekec, valja li sad?
- 8. sekretar SKOJ-a
Što to bijaše lopindza? Smokva ili lubenica iz Hercegovine?
- anais_nin
necu nista vise mjesati, ni gurati, ni sastavljati8. sekretar SKOJ-a wrote:Nemoj mi, molim te, mijeshati vocce i povrcce. He..., forbiden zabranjeno povrcce...i to krastavac...ne ide to, nikako. Mozda bi moglo proci da je ova tema u okviru Allo, allo serije sa mrkvom, pershunom ili celerom. U celeru velika susha...Ovo je sasvim druga pricha!anais_nin wrote:a gdje krastavci i patlidzani?