Raspad sistema u Iraku
-
vazda problemi
#1 Raspad sistema u Iraku
Juce...
Sunitski muslimani digli u zrak tri autbombe, u svakoj po pola tone exploziva, pobili vise od 160 Siitskih muslimana, ranili Bog sami zna koliko...
Danas...
Siitski muslimani ispalili nekoliko raketa u Sunitsku dzamiju, i zgrade gdje zive Suniti...Polili 6 zivih Sunita benzinom poslije dzume i spalili ih zive...Pobili 19 drugih Sunita ostalim oruzjem...
Americka demokratija i Sadamov komunizam...
Sunitski muslimani digli u zrak tri autbombe, u svakoj po pola tone exploziva, pobili vise od 160 Siitskih muslimana, ranili Bog sami zna koliko...
Danas...
Siitski muslimani ispalili nekoliko raketa u Sunitsku dzamiju, i zgrade gdje zive Suniti...Polili 6 zivih Sunita benzinom poslije dzume i spalili ih zive...Pobili 19 drugih Sunita ostalim oruzjem...
-
MUNAFIK
#2 Re: Raspad sistema u Iraku
vazda problemi wrote:Juce...
Danas...
ma nevjerujem da se ovi rokaju.... sve to Amerikanci smjestaju... to mi ima vise logike nego da se ovi medjusobno...
- Fratris
#3 Re: Raspad sistema u Iraku
Pa naravno. Gdje bi se ljudi razlicitih religija na bliskom istoku klali?MUNAFIK wrote:ma nevjerujem da se ovi rokaju.... sve to Amerikanci smjestaju... to mi ima vise logike nego da se ovi medjusobno...
-
MUNAFIK
nista novo kad mene nasa braca uvjeravaju da smo mi sami sebi markale sredili...babanovac wrote:I u Miskinovu su Amerikanci spustili granatu...
Prosto je nevjerovatno da je to ucinio neki "brat" sa Trebevica.
meni su Siti ili Suniti isto oni su muslimani na njih gledam isto... al poznata je strategija zavati pa vladaj... neke tamo grupice imaju tone eksploziva, a ameri za to ne znaju... kako da ne....
- Vodenjak
#6 Re: Raspad sistema u Iraku
Sta kaze IslamOnline o ovome?vazda problemi wrote:Juce...
Danas...
-
branimir_s
Bozije davanje
- MuaDib
Jednu poruku imam:
Živio Sadam Hussein, irački diktator i irački najbolji vladar modernog doba.
Čude što je onako vladao, evo vam čisti dokaz!
Nek se pobiju! Baš nas briga. Znaju oni ko ih je napao, ali im je lakše da se između sebe pubijaju. Amerikancima čine uslugu!
Ko ih jebe kada su mahniti i zatrovani...

Živio Sadam Hussein, irački diktator i irački najbolji vladar modernog doba.
Čude što je onako vladao, evo vam čisti dokaz!
Nek se pobiju! Baš nas briga. Znaju oni ko ih je napao, ali im je lakše da se između sebe pubijaju. Amerikancima čine uslugu!
Ko ih jebe kada su mahniti i zatrovani...
- Vodenjak
Gle, gle..zoom66 wrote:mc vodeni, selami te dj zumke...Vodenjak wrote:E samo smo tebe cekali!zoom66 wrote:dobar veche...
da odjavim emisiju?...:D:D
Pa odjednom dobismo i drugog DJ...
Sto ti je zapad, konkurencija i trzisna privreda...
Pripazi se Djeme....
- Bosanac sa dna kace
Nije, al jesu Iracani!domi wrote:Je l' ono Saddam prizna Bosnu?
+ pod Sadamovom vladom djeca su isla u skolu, zdravstvo je radilo normalno...a danas djeca umiru od proljeva a kamoli druge bolesti!
Strategija; ZAVADI PA VLADAJ DO SADA SE POKAZALA NAJBOLJA U SVIM RATOVIMA!
- Bosanac sa dna kace
http://www.aljazeer a.com/cgi- bin/review/ article_full_ story.asp? service_id= 12826
http://www.aljazeer a.com/cgi- bin/review/ article_full_ story.asp? service_id= 12554
brez komentara!
http://www.aljazeer a.com/cgi- bin/review/ article_full_ story.asp? service_id= 12554
brez komentara!
- hrusta
Nedavno mi se jaran vratio odozdo, radio ko zastitar za nake ljude, i kaze frajer to je dole gore nego divlji zapad, ludnica niko nikome nevjeruje, zaustavi te drot na punktu neznas jeli pravi drot ili ce ti metak u celo bez razloga cim te vidi da si bijelac, ma grozota prava. a sto je najgore neznac ko ce te prvo upucati Amer ili neka druga lola na punktu. izgubio frajer 6kg u roku od 1-2, od sekeracije. Bogami kako je krenulo nece se ono tek tako brzo zaustaviti. 
- Bosanac sa dna kace
pa jel makar dobio lovu, onih 10 000 dolara, kolko vec bi?hrusta wrote:Nedavno mi se jaran vratio odozdo, radio ko zastitar za nake ljude, i kaze frajer to je dole gore nego divlji zapad, ludnica niko nikome nevjeruje, zaustavi te drot na punktu neznas jeli pravi drot ili ce ti metak u celo bez razloga cim te vidi da si bijelac, ma grozota prava. a sto je najgore neznac ko ce te prvo upucati Amer ili neka druga lola na punktu. izgubio frajer 6kg u roku od 1-2, od sekeracije. Bogami kako je krenulo nece se ono tek tako brzo zaustaviti.