Raspad Formule 1

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
iPlay

#1 Raspad Formule 1

Post by iPlay »

Potegni - povuci...

Sta reći na ovo... jedina prednost ove situacije jeste ta da ćemo izgleda, kako stvari stoje, F1 moći gledati x2.
Mada mislim da će se ubrzo dogovoriti, jer ni "FOTA"-i ni "FIA"-i nije u interesu ova situacija...
Vitamin C

#2 Re: Raspad Formule 1

Post by Vitamin C »

Najbolja vijest u godini recesije.
U biti, Formula 1 se, po meni, sportom nazivati ne može.
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#3 Re: Raspad Formule 1

Post by grunt »

poslije Schumachera sam prestao da gledam F1 tako da me ovo ne zabrinjava :D
cyprus

#4 Re: Raspad Formule 1

Post by cyprus »

grunt wrote:poslije Schumachera sam prestao da gledam F1 tako da me ovo ne zabrinjava :D
Također :D
vjecnobordo

#5 Re: Raspad Formule 1

Post by vjecnobordo »

Samo seru inače s pravilima, pa je dobro da se raspada. Prije bilo zanimljivo, a sad.. ne pogledam ni jednu godišnje.
sirocco

#6 Re: Raspad Formule 1

Post by sirocco »

ma formula je bila zanimljiva za gledat dok su vozili schumacher i hakkinen , poslije je bilo vecinom monotono dok se nije alonso probudio

p.s. i hamilton je dobar potencijal
mikelandjelo

#7 Re: Raspad Formule 1

Post by mikelandjelo »

ma bilo je samo pitanje vremena kad ce se raspasti.
ne interesantna, dosadna, glupa pravila... brawn gp, itd.
moto gp je zanimljiviji sto puta. :)

sto se mene tice nek se raspadaju ne pratim vec dugo vremena forumulu 1
Art-Vandaley

#8 Re: Raspad Formule 1

Post by Art-Vandaley »

koga briga ima moto gp koji je sto puta zanimljiviji...
Djidjimilovich

#9 Re: Raspad Formule 1

Post by Djidjimilovich »

grunt wrote:poslije Schumachera sam prestao da gledam F1 tako da me ovo ne zabrinjava :D

i rekose da f1 nece propasti poslije schumachera... aha nece nece...
amrica

#10 Re: Raspad Formule 1

Post by amrica »

Djidjimilovich wrote:

i rekose da f1 nece propasti poslije schumachera... aha nece nece...

f1 je bila prava sa Sennom i Prostom, Sumi je unistio sav merak....
davorf
Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...

#11 Re: Raspad Formule 1

Post by davorf »

FOTA ce vjerovatno da organizuje svoje takmicenje...koje ima potencijala da bude puno zanimljivije od ovih zadnjih par sezona F1...a uz to su se provlacile i price da neki arapski seik hoce da organizuje takmicenje u kojem ce se natjecati reprezentacije, a bolidi bi trebali biti istih karakteristika...sto bi znacilo da ce doci do izrazaja umjeca voznje...a ne tehnicke karakteristika bolida. :mrgreen:
el_gadafi

#12 Re: Raspad Formule 1

Post by el_gadafi »

ma i najbolje je da se sve raspadne i nek ljudi iz FOTE naprave svoje takmicenje......ovo ovako nije imalo smisla......na svaki nacin i sve novim i glupljim pravilima su rusili dominaciju ferrarija...........i jos sad im ogranicavaju budzet kolko smiju potrosit.....nidje veze........

naravno dok su bili Sumi i Montoya bilo je zanimljivije sjecam se navece sam se budio kasno da gledam kad je negdje van evrope.... :D :D :D
The Realist

#13 Re: Raspad Formule 1

Post by The Realist »

el_gadafi wrote:ma i najbolje je da se sve raspadne i nek ljudi iz FOTE naprave svoje takmicenje......ovo ovako nije imalo smisla......na svaki nacin i sve novim i glupljim pravilima su rusili dominaciju ferrarija...........i jos sad im ogranicavaju budzet kolko smiju potrosit.....nidje veze........

naravno dok su bili Sumi i Montoya bilo je zanimljivije sjecam se navece sam se budio kasno da gledam kad je negdje van evrope.... :D :D :D
Tako su rušili i dominaciju MCClaren-a, prvo im dozvole neke stvari i kada vide da su sa tim prejaki, onda ih ukinu. Uglavnom se više išlo na ruku Ferrarija, nego protiv njih, bar su se drugi uvijek na to žalili.
iPlay

#14 Re: Raspad Formule 1

Post by iPlay »

The Realist wrote:
el_gadafi wrote:ma i najbolje je da se sve raspadne i nek ljudi iz FOTE naprave svoje takmicenje......ovo ovako nije imalo smisla......na svaki nacin i sve novim i glupljim pravilima su rusili dominaciju ferrarija...........i jos sad im ogranicavaju budzet kolko smiju potrosit.....nidje veze........

Tako su rušili i dominaciju MCClaren-a, prvo im dozvole neke stvari i kada vide da su sa tim prejaki, onda ih ukinu. Uglavnom se više išlo na ruku Ferrarija, nego protiv njih, bar su se drugi uvijek na to žalili.
Hoces da kazes da je McLaren nevin... daj...
Sounder

#15 Re: Raspad Formule 1

Post by Sounder »

Sta vas privlaci da ovo gledate? Bez ikakve zajebancije, volio bi znati sta vi vidite u ovom sportu? Bude mi pravo cudno kada se vratim u nase krajeve i vidim momke kako sjede po kaficima i gledaju te trke. To mi nekako isto dodje kao kada Ameri gledaju NASCAR, iako je Formula barem malo zanimljivija jer ima okuke, ali nemogu se licno uziviti da gledam tako nesto ni 10 sekundi, pa me samo interesuje sta vas privlaci?
Post Reply