e to fakat ne razumijem, i to mi je najgore...
gluposti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ja znam jednu ovakvu, fakat ima i ovog. Sto je najgore ostat ce s tim likom samo iz ovih razloga koje ti pobroja, uzaszamzija wrote:Ima žena koje ostaju u duuugoj vezi, zbog navike, jer se boje ostati same, kao niko "bolji" neće naići, zbog okoline koja će ih osuđivati jer imaju "dobru"priliku - a u stvari su nesretne u vezi, jer su u godinama pa kao stara sam ako ostanem sama zauvijek ću biti sama, moje je vrijeme prošlo i tako to...
e to fakat ne razumijem, i to mi je najgore...
glupostiostati u vezi samo zbog okoline i zbog "sigurnosti" koja je ustvari lažna
Ljuska_u_BaklaFi wrote:Mislim da zene cesce raskidaju samo zato sto su iskrenije (necemo ici u detalje kakvih gadura ima), a muskarci radije prevare, nego sto stisnu petlju i kazu ti da to nije to...(nemojte me shvatiti pogresno, ne mislim da su svi isti) ali ako je pitanje sta ko cesce radi, onda tako mislim....
boldirano je poenta... i ma koliko blesavo zvucalo, itekako je istinito... bitno je da se igraju kojekakve igrice, a ja tome nisam pristalica.. ziv ti meni bio, ako ja moram glumit hladnu macu da bi me volio - MRŠ!!!! (blago rečeno)... dakle s tim dijelom se slažem, ali ne bih izdržala 6 godina u takvoj vezi.. to treba prekinut još u testnoj fazithea wrote:Jer zena kad voli, ona je glupa, to decki dobro znaju.
nakon 6 godina,Sad me moj partner cesto zna upitati, imas li ti malo duse. A ja onaku u sebi, da imam ali samo za zene.
Interesantno ovaj vec 6 godina je tu, nece da ide. A ja dok sam voljela bilo je povuci potegni.
Gorka istina, ali je istina.
Zene ne volite, naj bolji recept za dobar zivot. Oni ce i onako voljeti vas.
cls wrote:@amy-ra zasto ti igrice smetaju, koje je doticni igrao ?? vjerovatno PESS, a mozda i Fifu, sve je to ok dok se nije nakacnio na WOW onda tvoju frustraciju mogu da razumijem tu nema lijeka, ili raskid veze ili da mu se pridruzis, ono napravis svog lika pa zajedno idete u fajt i ta ljubavna idila.....
a sada ozbiljno...stvarno djevojka da ne voli igrice, mislim, nije realno, zar ne ??![]()
e sada po meni to oko raskida, svi se nesto prevara ili ljubavi uhvatili, a po meni je gore kada te osoba nakon par godina veze negativno iznenadi pa te ko covjek razocara, ono kada je trebas najvise ona ti ledja okrene, stabilnost veze se ogleda u tome koliko ste uspona i padova zajedno prosli i nakon najveceg sranja ako osoba pored tebe je opet tu i u stanju da stane iza tebe i pogura te, e to je onda ono pravo, a ne godine, ima ljudi jednostavno ni nakon 10 godina se ne upoznaju, a neki cak ne upoznaju nikad ni sebe
Ejbo je jeza ko tebe ozenithea wrote:Jer zena kad voli, ona je glupa, to decki dobro znaju.
nakon 6 godina,Sad me moj partner cesto zna upitati, imas li ti malo duse. A ja onaku u sebi, da imam ali samo za zene.
Interesantno ovaj vec 6 godina je tu, nece da ide. A ja dok sam voljela bilo je povuci potegni.
Gorka istina, ali je istina.
Zene ne volite, naj bolji recept za dobar zivot. Oni ce i onako voljeti vas.
heheh strasno, sve je kako se postavis, a vidim ljubav jos tinjaamy-ra wrote:cls wrote:@amy-ra zasto ti igrice smetaju, koje je doticni igrao ?? vjerovatno PESS, a mozda i Fifu, sve je to ok dok se nije nakacnio na WOW onda tvoju frustraciju mogu da razumijem tu nema lijeka, ili raskid veze ili da mu se pridruzis, ono napravis svog lika pa zajedno idete u fajt i ta ljubavna idila.....
a sada ozbiljno...stvarno djevojka da ne voli igrice, mislim, nije realno, zar ne ??![]()
e sada po meni to oko raskida, svi se nesto prevara ili ljubavi uhvatili, a po meni je gore kada te osoba nakon par godina veze negativno iznenadi pa te ko covjek razocara, ono kada je trebas najvise ona ti ledja okrene, stabilnost veze se ogleda u tome koliko ste uspona i padova zajedno prosli i nakon najveceg sranja ako osoba pored tebe je opet tu i u stanju da stane iza tebe i pogura te, e to je onda ono pravo, a ne godine, ima ljudi jednostavno ni nakon 10 godina se ne upoznaju, a neki cak ne upoznaju nikad ni sebe
ma jok te.. to su igrice koje su mu bile potrebne, da malo skuliraal on se nakacio na "kako ucinit da amy-ra dobije nervni slom".. igrica ima tri levela, koja je uspjesno prelazio svaki put
i tako.. a nije bio 'nako los
imao je i dobrih strana, samo se ne mogu sad sjetiti nijedne
zar iko cita tu knjigu, a cujem kada su je zavrsili da se zena odmah predomislilaGhost_Rider_XXX wrote:Pa k'o vam je kriv kad se ljepite za idiote. U knjizi Šta žene žele, na 67852 strani poglavlje 592, lijepo ima obradjen dio o ljepoticama i zvjerima.
pa sta onda ti radis na ovoj temi, ti si u sretnoj vezishin wrote:Zene i WoW idu zajedno, ja sam primjer plejboja
thea wrote:Koliko se da primijetiti, ovdje su zene problem, one su te koje raskidaju ili sta vise.
U svijetu, dokazana statistika, da muskarac svaki 4 podnosi razvodnu parnicu ostalo su zene.
Mislim da zene takoder raskidaju duge veze, ili ih pak odrzavaju.
Licno poznajem osobu-zena, koja je imala vezu 12 godina pa su se vjencali. Ali je za sve zasluzna ona, sretni su i vole se.
Opet cu reci, da zena shvaca zivot drugacije a muskarci takoder.
Onaj muskarac koji pronade svoju drugu mamu pored sebe, sigurno ce ostati pored takve, ako je ne pronade i dalje ce je traziti.
žulijan asanž wrote:thea wrote:Koliko se da primijetiti, ovdje su zene problem, one su te koje raskidaju ili sta vise.
U svijetu, dokazana statistika, da muskarac svaki 4 podnosi razvodnu parnicu ostalo su zene.
Licno poznajem osobu-zena, koja je imala vezu 12 godina pa su se vjencali. Ali je za sve zasluzna ona, sretni su i vole se.
Onaj muskarac koji pronade svoju drugu mamu pored sebe, sigurno ce ostati pored takve, ako je ne pronade i dalje ce je traziti.
da ali ovo samo vrijedi na balkanu, još nekim zemljama i ima veze za mentalitetom društva. jer na kraju krajeva, muškarci su takvi zato što to od njih naprave njihove mame - dakle opet žene.![]()
i sve ove cure koje prigovaraju svojim momcima da su mamini sinovi, od svojih vlastitih sinova naprave to isto. koji paradoks.
Hebena Cosmo mudrost. Kakvu ba drugu mamu??? Da me zove milion puta i pita jel mi hladno, da jedem, kako sam se obuk'o. Dajte ba manje čitati kozmo i slične pizdarije.thea wrote:Koliko se da primijetiti, ovdje su zene problem, one su te koje raskidaju ili sta vise.