Ne sudim po sebi, jer sa bivshim djevojkama nikad nishta ne petljam.NemaFajde wrote:Jok burek, ne bi htio da ih neko vidi zajedno da samo hoće sex.. To mu kvari potencijalne nove šanse. Ne sudi svakog po sebi, ima likova kojim sex nije toliko važan. Znam iz ličnog iskustva, svi muški, pogotovo bivši, ne žele uvijek sex.Da žele samo to, sve bi to bilo jednostavno..
Posmatraj stvari ovako - djevojka je sama rekla da je on bivshi, vrlo moguce da je on i ostavljen.Ako je neko zlopamtilo, cheka svoju priliku za neku "osvetu", koju ce sprovesti kako?! Pa najbolji nachin je taj da je ponovo zavede, iskoristi i potom odbaci. Ne iskljuchujem mogucnost da i ja grijeshim (odatle i oni moji smajliji
EDIT: zaboravih, josh na ovaj dio oko jednostavnosti se osvrnuti. Opet se pozivam na svoje iskustvo, da ne bi bilo da generalizujem, vecina komplikacija u vezama u kojima sam ja bio dolazila je od strane cura sa kojima sam bio u vezi, i koliko god se chovjek trudio da proba pokazati da postoji jednostavniji nachin i rjeshenje za sve, na kraju bi dolazilo do dizanja ruku od svega, jer glavom kroz zid se ne mozhe (osim ako nema valjan razlog).