Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mene bas zanima kako ljudi izlaze na kraj s prekidima veze, esp. duge...
Da vidim kako to drugi rade...
znate li ikog da ni nakon haman pa godinu nakon raskida nije ''doso sebi''...? ima li takvih at all? i ako ima, ima li nade za te tako ''dusevne'' ljude da move on sa zivotom
Bloody_Mary-Sue wrote:Mene bas zanima kako ljudi izlaze na kraj s prekidima veze, esp. duge...
Da vidim kako to drugi rade...
znate li ikog da ni nakon haman pa godinu nakon raskida nije ''doso sebi''...? ima li takvih at all? i ako ima, ima li nade za te tako ''dusevne'' ljude da move on sa zivotom
Nikako, zajebaješ se i životariš. Najbolje se ne nadati ničemu. Živjeti od danas do sutra. Treba biti svjestan da to nije bila prava stvar, inače bi opstala.
Ja sebi nisam dolazio cijelu godinu poslije malo jače i burnije šeme, dok mi nije neko bukvalno upao u život i stavio sve na svoje mjesto. Onda shvatiš šta si propuštao i da si bio budala što si uopšte gubio vrijeme misleći na nekoga ko nije vrijedan dvije tvoje misli.
Ne odrđuje vrijeme kada ćeš doći sebi, nego kada če ti neko ući u život i malo ga "protumbati". Nekome za 2-3 sedmice, nekome za 2-3 godine...Ti izgleda spadaš u ovu drugu kategoriju
ma joj sve mi to poznato zvuci...
opasno sam se navikla na ovo stanje...
vise se drugi zabrinu kad cuju kad je bio prekid pa onda eh nisi normalna...
Taj Neko ima tezak zadatak, da izbaci iz cipela, prodrma svijet, isl :D:D
optimisticno zvuci, onda jos bar dvij egod da se strpim