Rasimu Deliću 15 godina zatvora za zločine nad nebosnjacima?

Pietje_Bel

#26 Re: Rasimu Deliću 15 godina zatvora za zločine nad nebosnjacima?

Post by Pietje_Bel »

Evo sta taj Rasim nije kaznio:

http://nl.youtube.com/watch?v=2pWy4VYTjuU

Ovi koji kazu da "mudzahedini to tako rade" , da je to normalno da jedna evropska vojska likvidira vojnike pred kamerama mislim da su pomjesali sve loncice. To nije normalno ni u pakistanu i afganistanu. Ovaj Rasim mi je odvratan i zbog toga bih mu zelio samo 100 godina zatvora.
Vaso

#27 Re: Rasimu Deliću 15 godina zatvora za zločine nad nebosnjacima?

Post by Vaso »

Pozelio bi ti mnogo stosta, ali si niko i nista, pa se tvoja ne pika 8)
spreca

#28 Re: Rasimu Deliću 15 godina zatvora za zločine nad nebosnjacima?

Post by spreca »

Sarajevcac wrote:Evo sud je opet dokazao da je politicki sud i da nema P od pravde.
Za zlocine nad Srbima i Hrvatima u Srebrenici, Sarajevu, Ozrenu, Grabovici, Uzdolu, Buhinim kucama, Konjicu.... niko nije kriv.
Vanzemaljci ih pobili.

Pa smiri se malo sta se koprcas ,sta tebi zao sto nije pobio Iljljljljade/tisuce srba i hrvata samo da osude i baliju ida posle kazes kako smo svi isto radili.Koliko si ti bolesno "bice" ,kod tebe izgleda vazi ona izreka : "jebo ti moju radost meni je draza i sladja tudja zalost" ,pa boze nekih jos nije i sramota svrljati na ovom forumu.
spreca

#29 Re: Rasimu Deliću 15 godina zatvora za zločine nad nebosnjacima?

Post by spreca »

mp3sa wrote:
Better Man wrote:
Sarajevcac wrote:Evo sud je opet dokazao da je politicki sud i da nema P od pravde.
Za zlocine nad Srbima i Hrvatima u Srebrenici, Sarajevu, Ozrenu, Grabovici, Uzdolu, Buhinim kucama, Konjicu.... niko nije kriv. Vanzemaljci ih pobili.

Sarajevac, sam Delić je sebe doveo u ovakvu poziciju, jer umjesto da je postupio kao vojnik i pohapsio sve te mudžahedine koji su počinili zločine i izveo ih pred lice pravde on je slijepo slušao Aliju i ostavio zločine i zločince nekažnjenim. I čitav ovaj proces protiv Delića nije vođen protiv njega zato što je izvršio zločine (jer ih on lično nije ni izvršio, ni naredio), već zato što ih nije kaznio, odnosno izveo počinitelje pred lice pravde. Da je to uradio danas bi bio gospodin i uživao kući sa porodicom i ne bi bio u Haškom pritvoru niti bi mu se izašta sudilo.
Veze ti nemas, ono sto se moglo je i uradjeno, kaznjeni su neki pripadnici ABiH koji su cinili sranja, ali mudđahedinima niko nije mogo doc i rec e slusajate vratite ih vamo treba ih nahranit i okupat pa pre sudiju pa u zatvor, jer oni za takvo nesto ne znaju i zarobljenike ubijaju po kratkom postupku (one koji su 30 sec prije toga pucali na njih, nestalo im metaka, pobili par mudzahedina i sad digni ruke i idu u prihvatiliste i cekaj razmjenu, kod njih toga nema, kad krenes u borbu ili si pobjednik ili pobjedeni, a svi oni koji su uhvaceni bez oruzja su prezivili i nije im se nista desilo) i jos se u tom trenutku trebalo ratovat sa mudzahedinima, malo bili cetnici, grci, ukrajinci, rusi, rumuni, ustase...
Lako je palamudit iz fotelje 15 godina iza desavanja...

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
DiplomataSaSela

#30 Re: Rasimu Deliću 15 godina zatvora za zločine nad nebosnjacima?

Post by DiplomataSaSela »

Za zlocine nad Srbima i Hrvatima u Srebrenici, Sarajevu, Ozrenu, Grabovici, Uzdolu, Buhinim kucama, Konjicu.... niko nije kriv. Vanzemaljci ih pobili.
Nadam se da ce u zalbenom postupku biti oslobodjen po svim tackama...kad je vec "nepravda nek je nepravda do kraja"...jel' tako sarajevcac :bih:
Maraschino

#31 Re: Rasimu Deliću 15 godina zatvora za zločine nad nebosnjacima?

Post by Maraschino »

Pietje_Bel wrote:Evo sta taj Rasim nije kaznio:

http://nl.youtube.com/watch?v=2pWy4VYTjuU

Ovi koji kazu da "mudzahedini to tako rade" , da je to normalno da jedna evropska vojska likvidira vojnike pred kamerama mislim da su pomjesali sve loncice. To nije normalno ni u pakistanu i afganistanu. Ovaj Rasim mi je odvratan i zbog toga bih mu zelio samo 100 godina zatvora.
sta bi tek pozeleo Mladicu :oops:
Post Reply