popić wrote:Al Debeel wrote:Žao mi je to reći ali zbog mira moje i tvoje djece etnička čiščenja su možda bila jedino rješenje
Htio sam ti replicirati, ali kad sam došao do ove zadnje rečenice - odustao sam, i tvoj post prijavio moderatorima, jer
Ne komuniciram s fašistima ni u forumskoj diskusiji! 
Žao mi je što ću te razočarati, jesam Hrvat i svi su mi u obitelji bili antifašisti ali Hrvati, ne ustaše.I nismo u Srbiji i Vojvodini rušili gradove i pjevali "Bit će mesa, bit će mesa klat čemo Srbe"
Eto vidiš(u stvari niti neznam jesi li Srbin, a nije ni važno), sad kad bi vrtili film od Raščana unatrag, ko je za što kriv i ko je što počeo, najvjerovatnije bi došli do Kosovskog boja, pa onda da te pitam:Zašto niste(kad ste poznati po čojstvu i junaštvu) porazili Turke, ili svi izginuli ili nakraju krajeva primili Islam, nego ste sa onim Brankovičem zbrisali sve do Bosne i Hrvatske, naselili se i počeli pravit pizdarije domicilnom stanovništvu.Evo za primjer Bosna, prije upada Turaka i ispred Turaka vas(Srba) tu je večina bila katolika i Bosanskih krstjana,došli Turci, krstjani kao miroljubiv narod primili Islam također i neki katolici, neki nisu primili Islam i ostali su i nisu nikog dirali, niti bježali, ,gdje su bili, tu su i ostali i danas od tih krstjana imamo Bošnjake, nit traže što od Hrvatske niti od Srbije, a vi junaci zbrisali
sa "vekovnog srpskog ognjišta-Kosova" i naselili "svete srpske zemlje" po Bosni i Hrvatskoj i otada počinju pizdarije na Balkanu