RAPIDSHARE

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

User avatar
SaraLe
Posts: 2281
Joined: 21/11/2006 10:45

RAPIDSHARE

Post by SaraLe » 02/02/2007 16:14

:D
Po ko zna koji put tema o "dragom" rapidshareu :-)
Posto ovi sa ADSL-om nemaju problema, samo se diskonektuju, pa ponovo konektuju :razz:
Korisnici Logosofta i ostalih providera, nisu imali tu mogucnost :-)
Ali svemu se "nadje lijek" :D
Kad vam rapdishare "kaze" WAIT 78 min. :D
Zatvorite sve otvorene EXPLORERE, idete na CONTROL PANEL , pa NETWORK CONNECTIONS i WIRELESS NETWORK CONNECTION (desnim klikom misa na W.N.C. i kliknete DISABLE , poslije par sekundi samo kliknete na ENABLE i skidate dalje sa RAPIDSHARE sta vam je CEJF :D bez cekanja od 78 min. :-)


User avatar
pitt
Posts: 27120
Joined: 03/12/2002 00:00
Location: Steelers Nation

Post by pitt » 02/02/2007 17:17

vidi male sto je pametna :D:D Ili......premium membership :D:D:D

User avatar
SaraLe
Posts: 2281
Joined: 21/11/2006 10:45

Post by SaraLe » 02/02/2007 17:47

pitt wrote:vidi male sto je pametna :D:D Ili......premium membership :D:D:D


Mala pametna :-)

AjdinBSC
Posts: 252
Joined: 12/01/2007 20:27
Location: Tesanj

Post by AjdinBSC » 02/02/2007 18:19

pitt wrote:vidi male sto je pametna :D:D Ili......premium membership :D:D:D

M0re bit da je velika cim zna ovo :D :D :D :D


User avatar
SaraLe
Posts: 2281
Joined: 21/11/2006 10:45

Post by SaraLe » 06/02/2007 01:26

freakizdosade wrote:http://anonymouse.org/anonwww.html ;)


:zzzz:
Prvo provjeri dali radi :-)
Sve ide OK. dok ne trebas ukucati SIFRU, e tu zapne i stalno izbacuje da sam ukucala pogresnu sifru 8)

User avatar
freakizdosade
Posts: 41
Joined: 03/02/2007 23:04

Post by freakizdosade » 06/02/2007 01:36

nekada je radilo... sorry ;)

User avatar
shiljak
Posts: 6106
Joined: 13/01/2005 11:58
Location: internet

Post by shiljak » 10/02/2007 18:06

evo uveo sam prosle sedmice kablovski internet, pa sada nemogu da skidam sa te stranice!! Pojavi mi se ono 45min da cekam. Mozel sta krace? :-D

User avatar
stripiii
Posts: 2217
Joined: 15/10/2006 21:44
Location: Zadnje sjediste auta

Post by stripiii » 10/02/2007 18:13

shiljak wrote:evo uveo sam prosle sedmice kablovski internet, pa sada nemogu da skidam sa te stranice!! Pojavi mi se ono 45min da cekam. Mozel sta krace? :-D


Disconnect/connect i pici ponovo :D

User avatar
shiljak
Posts: 6106
Joined: 13/01/2005 11:58
Location: internet

Post by shiljak » 10/02/2007 18:27

stripiii wrote:
shiljak wrote:evo uveo sam prosle sedmice kablovski internet, pa sada nemogu da skidam sa te stranice!! Pojavi mi se ono 45min da cekam. Mozel sta krace? :-D


Disconnect/connect i pici ponovo :D

evo vako. ljudi mi prikljucili kablovsku, i kazu da se uopse ne moram konektovati na internet nego sam automacki prikljucen (cim ustekam USB port od modema na comp). Jel to svaka kablovska takva (bez username-a i sifre??).
Kako dda se disconect/connect?

User avatar
stripiii
Posts: 2217
Joined: 15/10/2006 21:44
Location: Zadnje sjediste auta

Post by stripiii » 10/02/2007 18:33

Kod mene ovako sljaka(EPN)...

1.Desni klik misa na ikonicu konekcije(donji desni ugao-kod sata)
2.Klik na disconnect
3.Start/connect to.../ikonica EPN/connect
4.Skidam ponovo :D

shin
Posts: 7011
Joined: 19/09/2005 10:52

Post by shin » 10/02/2007 18:34

Siljak nas zajebava, sto cu mu bananu srediti kod Zumoslava.

User avatar
shiljak
Posts: 6106
Joined: 13/01/2005 11:58
Location: internet

Post by shiljak » 10/02/2007 19:02

shin wrote:Siljak nas zajebava, sto cu mu bananu srediti kod Zumoslava.

ovo je bilo najpostenije do sada :D
evo ja diskonektovao (disable) mrezu sto se nalazi na network connection uzeo na disable, pa onda iskljucio modem i izgasio comp. Upalim comp i modem i opet mi se pojavi ista poruka kad hocu da downloadiram. Jel kablovska ima free zonu, vidim da europronet ima, ali kod mene je bhcablenet http://www.bh-cabelnet.ba/

Maksim
Posts: 931
Joined: 18/11/2006 03:25
Location: Bec, Austrija
Contact:

Post by Maksim » 10/02/2007 19:50

fasciniran sam

latinalover
Posts: 964
Joined: 29/10/2004 22:01

Post by latinalover » 10/02/2007 20:02

shiljak wrote:
stripiii wrote:
shiljak wrote:evo uveo sam prosle sedmice kablovski internet, pa sada nemogu da skidam sa te stranice!! Pojavi mi se ono 45min da cekam. Mozel sta krace? :-D




Disconnect/connect i pici ponovo :D

evo vako. ljudi mi prikljucili kablovsku, i kazu da se uopse ne moram konektovati na internet nego sam automacki prikljucen (cim ustekam USB port od modema na comp). Jel to svaka kablovska takva (bez username-a i sifre??).
Kako dda se disconect/connect?




da to nije Globalnet?


i kod mene je..

User avatar
shiljak
Posts: 6106
Joined: 13/01/2005 11:58
Location: internet

Post by shiljak » 10/02/2007 20:05

latinalover wrote:
shiljak wrote:
stripiii wrote:
shiljak wrote:evo uveo sam prosle sedmice kablovski internet, pa sada nemogu da skidam sa te stranice!! Pojavi mi se ono 45min da cekam. Mozel sta krace? :-D




Disconnect/connect i pici ponovo :D

evo vako. ljudi mi prikljucili kablovsku, i kazu da se uopse ne moram konektovati na internet nego sam automacki prikljucen (cim ustekam USB port od modema na comp). Jel to svaka kablovska takva (bez username-a i sifre??).
Kako dda se disconect/connect?




da to nije Globalnet?


i kod mene je..

ma nije 100% cak im je i na ledzima pisalo da su bhcablenet :D

User avatar
shiljak
Posts: 6106
Joined: 13/01/2005 11:58
Location: internet

Post by shiljak » 11/02/2007 00:03

shiljak wrote:
latinalover wrote:
shiljak wrote:
stripiii wrote:
shiljak wrote:evo uveo sam prosle sedmice kablovski internet, pa sada nemogu da skidam sa te stranice!! Pojavi mi se ono 45min da cekam. Mozel sta krace? :-D




Disconnect/connect i pici ponovo :D

evo vako. ljudi mi prikljucili kablovsku, i kazu da se uopse ne moram konektovati na internet nego sam automacki prikljucen (cim ustekam USB port od modema na comp). Jel to svaka kablovska takva (bez username-a i sifre??).
Kako dda se disconect/connect?




da to nije Globalnet?


i kod mene je..

ma nije 100% cak im je i na ledzima pisalo da su bhcablenet :D

hej, pa kod mene je isto globalnet!!! to sam tek skonto kad sam ukucavao ono u run...
I jel ni ti neupisivas username i sifru? I cim ubacis u usb u comp konektujes se na internet? Koji je tebi paket? Kako da vidim koliko sam presao limita? Kako mogu doci do svog hostinga? Kod mene covjek doso-otiso a nije mi dao moju e-mail adresu (bar jednu)??

User avatar
shiljak
Posts: 6106
Joined: 13/01/2005 11:58
Location: internet

Post by shiljak » 11/02/2007 00:09

evo sta mi pise kad odem tamo:

Korisnicki Control-Panel preko kog ce se moci
gledati vrijeme provedeno na internetu kao i
utrosnja prometa ce biti uskoro aktivan. Do
osposobljavanja ove mogucnosti promet se
nece mjeriti.


http://globalnet.ba/?id=8

Jel to znaci da mogu skidati neograniceno dak mi to neomoguce? (nisam se registrovao na njihovu stranicu, posto nisam dobio e-mail)!!!

izbjeglica_iz_besmisla
Posts: 403
Joined: 15/09/2005 17:22
Location: sarajevo ...
Has thanked: 5 times

Re: RAPIDSHARE

Post by izbjeglica_iz_besmisla » 17/02/2007 13:49

SaraLe wrote::D
Po ko zna koji put tema o "dragom" rapidshareu :-)
Posto ovi sa ADSL-om nemaju problema, samo se diskonektuju, pa ponovo konektuju :razz:
Korisnici Logosofta i ostalih providera, nisu imali tu mogucnost :-)
Ali svemu se "nadje lijek" :D
Kad vam rapdishare "kaze" WAIT 78 min. :D
Zatvorite sve otvorene EXPLORERE, idete na CONTROL PANEL , pa NETWORK CONNECTIONS i WIRELESS NETWORK CONNECTION (desnim klikom misa na W.N.C. i kliknete DISABLE , poslije par sekundi samo kliknete na ENABLE i skidate dalje sa RAPIDSHARE sta vam je CEJF :D bez cekanja od 78 min. :-)


Saro, hfala ti 'dje čula 'dje ne čula ... dabogda našla curu kakvu god poželiš :D ...sad mogu ko čo'ek na miru skidat piratski softver :oops:

bc_chupo
Posts: 1357
Joined: 02/08/2006 23:37
Location: Zla2

Post by bc_chupo » 17/02/2007 13:52

SaraLe wrote:
pitt wrote:vidi male sto je pametna :D:D Ili......premium membership :D:D:D


Mala pametna :-)


promjeni nick u mala pametna

User avatar
shiljak
Posts: 6106
Joined: 13/01/2005 11:58
Location: internet

Re: RAPIDSHARE

Post by shiljak » 17/02/2007 16:22

izbjeglica_iz_besmisla wrote:
SaraLe wrote::D
Po ko zna koji put tema o "dragom" rapidshareu :-)
Posto ovi sa ADSL-om nemaju problema, samo se diskonektuju, pa ponovo konektuju :razz:
Korisnici Logosofta i ostalih providera, nisu imali tu mogucnost :-)
Ali svemu se "nadje lijek" :D
Kad vam rapdishare "kaze" WAIT 78 min. :D
Zatvorite sve otvorene EXPLORERE, idete na CONTROL PANEL , pa NETWORK CONNECTIONS i WIRELESS NETWORK CONNECTION (desnim klikom misa na W.N.C. i kliknete DISABLE , poslije par sekundi samo kliknete na ENABLE i skidate dalje sa RAPIDSHARE sta vam je CEJF :D bez cekanja od 78 min. :-)


Saro, hfala ti 'dje čula 'dje ne čula ... dabogda našla curu kakvu god poželiš :D ...sad mogu ko čo'ek na miru skidat piratski softver :oops:

kod mene vazda ista IP adresa sta god da uradim!!!

izbjeglica_iz_besmisla
Posts: 403
Joined: 15/09/2005 17:22
Location: sarajevo ...
Has thanked: 5 times

Re: RAPIDSHARE

Post by izbjeglica_iz_besmisla » 17/02/2007 18:32

shiljak wrote:
izbjeglica_iz_besmisla wrote:Saro, hfala ti 'dje čula 'dje ne čula ... dabogda našla curu kakvu god poželiš :D ...sad mogu ko čo'ek na miru skidat piratski softver :oops:

kod mene vazda ista IP adresa sta god da uradim!!!


ovo je procedura za Logosoft, tebi vjerovatno nije taj operater ..

User avatar
shiljak
Posts: 6106
Joined: 13/01/2005 11:58
Location: internet

Re: RAPIDSHARE

Post by shiljak » 17/02/2007 18:38

izbjeglica_iz_besmisla wrote:
shiljak wrote:
izbjeglica_iz_besmisla wrote:Saro, hfala ti 'dje čula 'dje ne čula ... dabogda našla curu kakvu god poželiš :D ...sad mogu ko čo'ek na miru skidat piratski softver :oops:

kod mene vazda ista IP adresa sta god da uradim!!!


ovo je procedura za Logosoft, tebi vjerovatno nije taj operater ..

ok, meni nije taj :-D

User avatar
SaraLe
Posts: 2281
Joined: 21/11/2006 10:45

Re: RAPIDSHARE

Post by SaraLe » 17/02/2007 21:24

izbjeglica_iz_besmisla wrote:
SaraLe wrote::D
Po ko zna koji put tema o "dragom" rapidshareu :-)
Posto ovi sa ADSL-om nemaju problema, samo se diskonektuju, pa ponovo konektuju :razz:
Korisnici Logosofta i ostalih providera, nisu imali tu mogucnost :-)
Ali svemu se "nadje lijek" :D
Kad vam rapdishare "kaze" WAIT 78 min. :D
Zatvorite sve otvorene EXPLORERE, idete na CONTROL PANEL , pa NETWORK CONNECTIONS i WIRELESS NETWORK CONNECTION (desnim klikom misa na W.N.C. i kliknete DISABLE , poslije par sekundi samo kliknete na ENABLE i skidate dalje sa RAPIDSHARE sta vam je CEJF :D bez cekanja od 78 min. :-)


Saro, hfala ti 'dje čula 'dje ne čula ... dabogda našla curu kakvu god poželiš :D ...sad mogu ko čo'ek na miru skidat piratski softver :oops:


Molim :D

dugmee
Posts: 264
Joined: 19/11/2006 17:09

Re: RAPIDSHARE

Post by dugmee » 18/02/2007 13:23

SaraLe wrote::D
Po ko zna koji put tema o "dragom" rapidshareu :-)
Posto ovi sa ADSL-om nemaju problema, samo se diskonektuju, pa ponovo konektuju :razz:
Korisnici Logosofta i ostalih providera, nisu imali tu mogucnost :-)
Ali svemu se "nadje lijek" :D
Kad vam rapdishare "kaze" WAIT 78 min. :D
Zatvorite sve otvorene EXPLORERE, idete na CONTROL PANEL , pa NETWORK CONNECTIONS i WIRELESS NETWORK CONNECTION (desnim klikom misa na W.N.C. i kliknete DISABLE , poslije par sekundi samo kliknete na ENABLE i skidate dalje sa RAPIDSHARE sta vam je CEJF :D bez cekanja od 78 min. :-)


ne moze ni ovako

Post Reply