Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja ne vidim neki problem u tome - kupaci kostim je za kupanje, a ne za hodanje po gradu... kao da je lijepo vidjeti recimo dlakave trbusine iznad speedo gacica, dok kupujes kruh.. ili sjesti na stolicu u kaficu sa koje se digao neko u kupacem kostimu...
ja ne bih cenzurisao te trebe.. ..cak ni da sam hodza..ili pop.. ..muskarce bih odmah u zatvor..nebitno jesu li u kupacim ili nisu.. ..elektricna stolica!..
Znas turiste... bit ce da se pocelo pretjerivati sa casual dressing u obilascima spomenika... ako nema ko drugi da digne glas, neka je to ucinila barem crkva.
edu wrote:muskarce bih odmah u zatvor..nebitno jesu li u kupacim ili nisu.. ..elektricna stolica!..
ova ti je dobra edu... i opcenito, trebalo bi zabraniti muskarcima da se u javnosti pojavljuju u bilo cemu oskudnijem od dugih hlaca i kosulje .. iz estetskih razloga ))