wow,...
RANG LISTA Top5
Moderator: _BataZiv_0809
- manijak1
Wow ali Mag nećeš mi vjerovati tako sam se počašćenim osjećao
što smo se kupali u istom moru nakon SFF -a , ali ne mogu ti reći jel' 2001 ili 2000 , nekako ne pamtim godine ali pamtim taj susret tako srdačan neopterećen odnosom scenarist - glumac , ma bilo je idealno za razgovor o novim projektima
svakako riječ je o Steveu
bio je u pratnji jedne koke, Mire Vatre i daljeg rođaka iz UK.
Ne smijem ti reći koje je mjesto ali asocijacija je šta treba da bi pšenica postala brašno
eto wow fakat je wow
Dakle wow
kako si
hm......kišovito ?
Ne smijem ti reći koje je mjesto ali asocijacija je šta treba da bi pšenica postala brašno
Dakle wow
-
konyan
1. De Niro
2. Brando
3. Edward Norton
4. Christopher Walken
5. Tim Roth
5.a Harvey Keitel
a onda i Al Pacino (zbog Kuma I bih ga stavio i na 3., ali je negdje usput malo usrao), Brad Pitt (fakat jedini maneken koji glumi), Jonny Depp (odusevio me u par filmova), itd.
2. Brando
3. Edward Norton
4. Christopher Walken
5. Tim Roth
5.a Harvey Keitel
a onda i Al Pacino (zbog Kuma I bih ga stavio i na 3., ali je negdje usput malo usrao), Brad Pitt (fakat jedini maneken koji glumi), Jonny Depp (odusevio me u par filmova), itd.
-
violentjack
#56 Re: RANG LISTA Top5
Svi vole Raymonda je ok serija..mislim da je Emmy dobila par putaAhmed.ibn.Fahalan wrote:Ukratko po vasem misljenju top 5 najjacih serija na nasim TV kanalima..
ne racuna se HRT, Nova, srpske televizije...itd
A evo moje..
1. South Park
2. Ed
3. Svi vole Raymonda
4. Oz
5. Alias
..a mozemo i prosirit top 5 sa drugim kategorijama top 5 stvari..otvoren sam za prijedloge
South Park je koma..gledao sam i movie South Park sa Sadamom
-
violentjack
De Niro se proslavio igrajuci gangstere..kao glumac nije ravan slavnom Brandu..koji je mnogo prije bio poznati dramski igrac na Broadwayukonyan wrote:1. De Niro
2. Brando
3. Edward Norton
4. Christopher Walken
5. Tim Roth
5.a Harvey Keitel
Po meni bolji je glumac rahmetli Lawrence Olivier ako se gleda gluma..ako si gledao Marathon Man ..
Tim Roth ima talenta..ali nije glumio u nekom poznatijem filmu..ima onaj Overdose sa Shakurom..tu je bio dobar
Keitel je los glumac..samo je ganstere glumio i svodnike
Kao Taxista= svodnik
i ostale roles gdje uglavnom bio stazista..daleko da bude u prvih 100 a kamoli 5..znaci nije vrijedan paznje
Pitt taj covjek je meni ocajan..kao glumac je tako odvratan..pa bolkji je glumac Farell Rookie po Hollywoodskim standardima nego Pitt..a i zene mu nema nesto
Edwarn Norton dobar glumac..ima par drama gdje stvarno dobar ispao..ali on je imao slabije uloge ..mnogo bolje je zasluzio iako naravno smatram American History x jednom od njegovih boljih filmova
-
violentjack
Mislim sto bas Sandler..pa taj covjek ne zna glumitihaugh wrote:Morgan Freeman
Adam Sandler
Chris Farley (R.I.P)
John Travolta
Matt Damon
Freeman je dobar glumac..postujem taj izbor
Farley ok nije los..samo previse dope
-
violentjack
Pravi je u Fargu..pogotovo kad ga onaj tip u uho pogodimag wrote:steve buscemi?
wow,...
-
violentjack
Astaire dobar pleasac ali los glumac..Drug_Tito wrote:Glumci
1. Humphrey Bogart
2. Cary Grant
3. James Stewart
4. Marlon Brando
5. Fred Astaire
Glumice
1. Katharine Hepburn
2. Bette Davis