rana na nozi....help
Moderator: anex
-
pita zeljanica
#1 rana na nozi....help
Eh ovako, prije par godina sam pala i napravila javila ranu na nozi. Kako je vrijeme prolazilo ja sam tu ranu cesala sve vise i vise, krvarilo i bolilo uzasno ali svrabez je bio nepodnosljiv. Evo kao sto rekoh proslo je par godina a rana je gora nego ikada, probala sam sve i svasta (kantarion,bivacin,cink....) i sve mi pocne pomagati i nekako izdrzim onaj svrabez ali problem sto mi nije do sada zaraslo je u tome sto u snu nesvjesno noktima toliko izgrebem da to nije normalno, proje bi se budila sa bolom i krvavaom nogom i noktima a sada samo mi se skine sloj koze koji se malo napravio i budu otisci noktiju na rani ali krvi nema vec samo neka zuckasta tekucina. Vadila sam i bris toga i naravno ima bakterija. Sada mazem bivacinom i pomaze (sve dok ponovo ne razgrebem) navece na nogu stavim bivacin, gazu pa stucnu ali sve ja to u snu skinem i razgebem. u ponedeljak idem kod dermatologa jer ne mogu vise sama bali samo me zanima ako imate neki savjet kako da ne cesem nocu vise. Sta da stavim a da ne skinem ili da kroz to izgrebem. Izvinite na dugom tekstu i hvalaa ako ko sta pomogne.