Rampa na Smetovim?!?!?!

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
seljak_cojek

#1 Rampa na Smetovim?!?!?!

Post by seljak_cojek »

U čemu je kvaka?
Sad se ne može sa autom do spomenika.
Ima li neko informaciju?
amrino

Post by amrino »

Ne znam...to je nesto novo...Ja bila prije mozda mjesec- dva i nikakve rampe nije bilo...ali...koliko degenerika gore dodje i ostavi tonu smeca iza sebe i treba staviti rampu.
Sto jel ti to "planove" pokvarilo? :D
seljak_cojek

Post by seljak_cojek »

amrino wrote:Ne znam...to je nesto novo...Ja bila prije mozda mjesec- dva i nikakve rampe nije bilo...ali...koliko degenerika gore dodje i ostavi tonu smeca iza sebe i treba staviti rampu.
Joj, ja šta je. Jedina slobodna subota u zadnja tri mjeseca. Potrpao djeci bicikle u auto i raspalio gore da se odmorim. Kad ono rampa, ne može. :x :x :x
SijuksA

Post by SijuksA »

Bilo je i krajnje vrijeme.
seljak_cojek

Post by seljak_cojek »

SijuksA wrote:Bilo je i krajnje vrijeme.
Krajnje vrijeme za ...... šta.
tbaharis

Post by tbaharis »

seljak_cojek wrote:
SijuksA wrote:Bilo je i krajnje vrijeme.
Krajnje vrijeme za ...... šta.
da seljaci shvate sta je planina i odmor.... :lol: :lol: :lol: :lol:
crnjak

Post by crnjak »

amrino wrote:Ne znam...to je nesto novo...Ja bila prije mozda mjesec- dva i nikakve rampe nije bilo...ali...koliko degenerika gore dodje i ostavi tonu smeca iza sebe i treba staviti rampu.
amrino amrino jel to i ti imas uspomena na smetove :D
Ilija_Cvorovic

Post by Ilija_Cvorovic »

Rampa za nesavjesne jebace koji ostavljaju kondome po livadi. :D
amrino

Post by amrino »

crnjak wrote:
a nadji mi zenicanina/ zenicanku koji nema..."uspomene"... :D :D :D
crnjak

Post by crnjak »

amrino wrote:
crnjak wrote:
nesto se pitam koliko nas je ustvati zaceto gore :D
SijuksA

Post by SijuksA »

Sad kad pociste otpad gore, necemo moci prebrojati koliko ih je jos moglo biti zaceto :lol: :lol: :lol:
dr.iver

Post by dr.iver »

Ja bio 27.5. sa autom - do kraja staze prema spomeniku.

Sve je to fino ali, trebaju napraviti hlad na glavnom parkingu gore, ovako hlada ima samo dole ispred doma i ako se negdje uhavti hlad od kakve krosnje drveta. Jebiga, ne vozi svako auto sa klimom,

a i poveliki su usponi, ne mogu bas stariji, bolesni, mala djeca pjeske sa parkinga do spomenika, mislim mogu ali....
Mislilac

Post by Mislilac »

Napravit će žičaru za stare i mlade.
rundo

Post by rundo »

Koliko sam ja upoznat,doduse sa zakasnjenjem se javljam, pa vjerovatno i ostali znaju, bilo je par devastiranih kucica za odmor :x , pa su shvatili da u ovom gradu jedino sto moze da ostane nedirnuto od strane mnogobrojnih maloumnika i idiota koji sebe smatraju mangupima :x , jesu upravo rampe... :(
Zalosno je to sto zbog majmuna koji su se nakotili u ovom gradu svi oni fini i normalni gradjani moraju trpiti i gledati nazalost rampe na svakom koraku.
Dokle Zenico?
seljak_cojek

Post by seljak_cojek »

rundo wrote:Koliko sam ja upoznat,doduse sa zakasnjenjem se javljam, pa vjerovatno i ostali znaju, bilo je par devastiranih kucica za odmor :x , pa su shvatili da u ovom gradu jedino sto moze da ostane nedirnuto od strane mnogobrojnih maloumnika i idiota koji sebe smatraju mangupima :x , jesu upravo rampe... :(
Zalosno je to sto zbog majmuna koji su se nakotili u ovom gradu svi oni fini i normalni gradjani moraju trpiti i gledati nazalost rampe na svakom koraku.
Dokle Zenico?
Ovo njihovo rješenje mi je kao i ono "zatvorite banke da nemaju kriminalci šta pljačkati"
rundo

Post by rundo »

:roll: :roll: :roll: nije losa ideja...lakse je i to, a i sto ce nam banke kad se nema love ( osim par izabranih ), nego ganjati lopove i kriminalce...Ne bi vise nasi mili organi morali okretati glavu da ne vide sta se desava nego bi fino kulturno setali i ispijali kafe...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

dr.iver wrote:Ja bio 27.5. sa autom - do kraja staze prema spomeniku.

Sve je to fino ali, trebaju napraviti hlad na glavnom parkingu gore, ovako hlada ima samo dole ispred doma i ako se negdje uhavti hlad od kakve krosnje drveta. Jebiga, ne vozi svako auto sa klimom,

a i poveliki su usponi, ne mogu bas stariji, bolesni, mala djeca pjeske sa parkinga do spomenika, mislim mogu ali....
E jbg, ako ti je daleko od parkinga do spomenika pjeske nemoj onda ni ici na Smetove :roll:

Izvini ali ovo su fakat preseravanja...
Oi

Post by Oi »

rampa ukradena!
IlijaLadin

Post by IlijaLadin »

amrino wrote:
Ja nisam Zeničanin pa imam višestruke uspomene na smetove :D

Joj kad se samo sjetim, na novom auto isparao farbu o granje :D
Post Reply