Rampa na Smetovim?!?!?!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- seljak_cojek
#1 Rampa na Smetovim?!?!?!
U čemu je kvaka?
Sad se ne može sa autom do spomenika.
Ima li neko informaciju?
Sad se ne može sa autom do spomenika.
Ima li neko informaciju?
- seljak_cojek
Joj, ja šta je. Jedina slobodna subota u zadnja tri mjeseca. Potrpao djeci bicikle u auto i raspalio gore da se odmorim. Kad ono rampa, ne može.amrino wrote:Ne znam...to je nesto novo...Ja bila prije mozda mjesec- dva i nikakve rampe nije bilo...ali...koliko degenerika gore dodje i ostavi tonu smeca iza sebe i treba staviti rampu.
Sto jel ti to "planove" pokvarilo?
- seljak_cojek
Krajnje vrijeme za ...... šta.SijuksA wrote:Bilo je i krajnje vrijeme.
-
crnjak
amrino amrino jel to i ti imas uspomena na smetoveamrino wrote:Ne znam...to je nesto novo...Ja bila prije mozda mjesec- dva i nikakve rampe nije bilo...ali...koliko degenerika gore dodje i ostavi tonu smeca iza sebe i treba staviti rampu.
-
Ilija_Cvorovic
Rampa za nesavjesne jebace koji ostavljaju kondome po livadi. 
-
amrino
a nadji mi zenicanina/ zenicanku koji nema..."uspomene"...crnjak wrote:amrino amrino jel to i ti imas uspomena na smetoveamrino wrote:Ne znam...to je nesto novo...Ja bila prije mozda mjesec- dva i nikakve rampe nije bilo...ali...koliko degenerika gore dodje i ostavi tonu smeca iza sebe i treba staviti rampu.
-
crnjak
nesto se pitam koliko nas je ustvati zaceto goreamrino wrote:a nadji mi zenicanina/ zenicanku koji nema..."uspomene"...crnjak wrote:amrino amrino jel to i ti imas uspomena na smetoveamrino wrote:Ne znam...to je nesto novo...Ja bila prije mozda mjesec- dva i nikakve rampe nije bilo...ali...koliko degenerika gore dodje i ostavi tonu smeca iza sebe i treba staviti rampu.
Sto jel ti to "planove" pokvarilo?![]()
![]()
-
dr.iver
Ja bio 27.5. sa autom - do kraja staze prema spomeniku.
Sve je to fino ali, trebaju napraviti hlad na glavnom parkingu gore, ovako hlada ima samo dole ispred doma i ako se negdje uhavti hlad od kakve krosnje drveta. Jebiga, ne vozi svako auto sa klimom,
a i poveliki su usponi, ne mogu bas stariji, bolesni, mala djeca pjeske sa parkinga do spomenika, mislim mogu ali....
Sve je to fino ali, trebaju napraviti hlad na glavnom parkingu gore, ovako hlada ima samo dole ispred doma i ako se negdje uhavti hlad od kakve krosnje drveta. Jebiga, ne vozi svako auto sa klimom,
a i poveliki su usponi, ne mogu bas stariji, bolesni, mala djeca pjeske sa parkinga do spomenika, mislim mogu ali....
-
rundo
Koliko sam ja upoznat,doduse sa zakasnjenjem se javljam, pa vjerovatno i ostali znaju, bilo je par devastiranih kucica za odmor
, pa su shvatili da u ovom gradu jedino sto moze da ostane nedirnuto od strane mnogobrojnih maloumnika i idiota koji sebe smatraju mangupima
, jesu upravo rampe...
Zalosno je to sto zbog majmuna koji su se nakotili u ovom gradu svi oni fini i normalni gradjani moraju trpiti i gledati nazalost rampe na svakom koraku.
Dokle Zenico?
Zalosno je to sto zbog majmuna koji su se nakotili u ovom gradu svi oni fini i normalni gradjani moraju trpiti i gledati nazalost rampe na svakom koraku.
Dokle Zenico?
- seljak_cojek
Ovo njihovo rješenje mi je kao i ono "zatvorite banke da nemaju kriminalci šta pljačkati"rundo wrote:Koliko sam ja upoznat,doduse sa zakasnjenjem se javljam, pa vjerovatno i ostali znaju, bilo je par devastiranih kucica za odmor, pa su shvatili da u ovom gradu jedino sto moze da ostane nedirnuto od strane mnogobrojnih maloumnika i idiota koji sebe smatraju mangupima
, jesu upravo rampe...
![]()
Dokle Zenico?
-
_BosanaC
E jbg, ako ti je daleko od parkinga do spomenika pjeske nemoj onda ni ici na Smetovedr.iver wrote:Ja bio 27.5. sa autom - do kraja staze prema spomeniku.
Izvini ali ovo su fakat preseravanja...
-
IlijaLadin
Ja nisam Zeničanin pa imam višestruke uspomene na smetoveamrino wrote:
a nadji mi zenicanina/ zenicanku koji nema..."uspomene"...![]()
![]()
Joj kad se samo sjetim, na novom auto isparao farbu o granje