Rambo je ponovo aktivan....

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...
Post Reply
rumenko
Posts: 1485
Joined: 24/07/2002 00:00

Rambo je ponovo aktivan....

Post by rumenko » 31/05/2006 11:46

Ovo je u kategoriji...odvala dana.. :D .al'nisam mogao da trazim...u svakom slucaju je kategorija...umjetnost zivljenja.... :D
Rambo je popizdio.... :D

KOTOR VAROŠ - Pripadnici Specijalne policije i Jedinice za podršku CJB Banja Luka peti dan bezuspješno tragaju za Miladinom Šelverom (42) iz sela Prisoje kod Kotor Varoša, koji se sklonio u šumu i danima sije strah pucajući na mještane i policiju.

Mještani sela su u strahu, a rijetki koje smo juče zatekli van njihovih kuća kažu da se plaše jer nikad ne znaju kad Šelver može da zapuca.

Rade Mutić, portparol CJB Banja Luka, izjavio je da ni jučerašnja policijska potraga za Šelverom nije dala rezultate, te da se, do zuba naoružan, bjegunac i dalje krije u obližnjoj šumi.

Policajci na Šelvera od petka, od kada tragaju za njim, nisu pucali jer nastoje da se potraga okonča bez žrtava. Policijskoj potrazi se juče pridružio i Miladinov brat Đukan koji je stigao iz Slovenije nadajući se da će privoljeti brata na predaju.

Dok se to ne dogodi, mještani nerado napuštaju svoje kuće. Mnogi su, čak, evakuisali djecu kod rodbine.

"Miladin je poručio da se neće predati dok ne likvidira trojicu komšija, aktivista mjesne zajednice koji se zalažu za izgradnju puta", kaže jedan mještanin koji je, plašeći se Miladinove odmazde, insistirao na anonimnosti.

Komšije su Miladinu stale na žulj zalažući se za asfaltiranje seoskog makadamskog puta. Jednim dijelom put je trebalo da pređe i preko Miladinove parcele što ga je razbjesnilo. Komšije, međutim, nisu marile za njega, odlučni da konačno dobiju asfalt.

Ubrzo su počeli i pripremni radovi, a da je ozbiljan u svojim namjerama, pokazao je i Miladin zapucavši u petak ujutro na bageristu koji je počeo da kopa uz njegovu među.

Vozač mašine je uspio umaći, ali je Miladin kamenjem polupao stakla na čeličnoj grdosiji. Uveče je ponovo zapucao. Ovaj put na meti mu se našla kuća Radenka Milojčića, vođe projekta izgradnje puta u Prisoju, na koju je ispalio tromblon, bacio bombu i ispucao rafal iz puške. U eksploziji su lakše povrijeđeni Milojčić i njegov komšija Draško Katana koji su se s djecom zatekli u kući.

Od tada nastaju muke za mještane i kotorvarošku policiju, koja se istog dana dala u potragu za Miladinom, odbjeglim u obližnju šumu. Shvativši da će sami teško izaći na kraj kotorvaroška policija pozvala je u pomoć banjolučke specijalce koji od subote ujutro bezuspješno pokušavaju da uhapse Miladina, koji se s vremena na vrijeme oglasi pucnjevima na kuće i policiju.

Mještani pričaju da je Miladin u noći između nedjelje i ponedjeljka dolazio do svoje kuće koju obezbjeđuje policija iz Kotor Varoša.

"Repetirao je pušku na policajca, ali ga nije htio ubiti", priča jedan od Miladinovih komšija i otkriva dio policijskog plana.

"Imao je rok do ponedjeljka do tri sata da se preda. Policija je potom trebalo da ga likvidira, ali to nije urađeno. Ne znam zbog čega. Vjerovatno čeka da ubije nekoga od nas."

Dodaje da Miladina poznaje od ranije i da je veoma sposoban.

"On je pravi divljak, u selu ne priča s komšijama i od njega se svašta može očekivati. Imam ženu i dvoje djece i bojim se za njihovu bezbjednost", priča Miladinov komšija preporučivši i našoj ekipi da što prije napusti selo, jer se ne zna kad će Miladin ponovo povući obarač.

Milojčić ogorčen na policiju
Radenko Milojčić, koji se među prvima našao na meti Miladina Šelvera, kaže da je ogorčen na dosadašnju akciju policije.

"Sa mnom je bio najbolji u selu. Odjednom je poludio i zapucao na moju kuću. Sinoć je bilo mirno, ali je preksinoć izrešetao čitavu kuću. Ja se ne bojim, ali imam ženu i djecu zbog kojih sam najviše i zabrinut. Policija čeka da on nekoga ubije pa će onda da krene u akciju", smatra Milojčić.


edu
Posts: 7900
Joined: 30/11/2004 15:25

Post by edu » 31/05/2006 12:22

pa izgleda da ce prije uhapsiti mladica..negoli miladina.. :D :D :D

Vingo
Posts: 3917
Joined: 11/03/2003 00:00

Post by Vingo » 31/05/2006 13:37

Ne moz' Srbin bez hajducije..... :lol:

Post Reply