Na OBN-u pokažu da je vrijeme iftara u SARAJEVU
Hayat-1 satna emisija
Vogošća Alfa i Igman isto tako
FTV I TVSA ilahije i iftarsko vrijeme
Kako ste vi zadovolji Ramazanski programom
Ramazanski program
Moderator: anex
-
Dolina avalona
Nije lose!
Vise sam zadovoljan nego nezadovoljan!
Vise sam zadovoljan nego nezadovoljan!
-
la ciliegia
Nije lose. Moram priznati da me ove godine jako iznenadio OBN, nisam mogla vjerovati...
-
la ciliegia
Nije lose. Moram priznati da me ove godine jako iznenadio OBN, nisam mogla vjerovati...
-
mr__bosnjak
Poslusajte BM Radio iz Zenice. Dva sahata prije iftara pocinje citanje Kur´ana prevedenog na bosanski(jedno dvije sure) a onda dodje neki ekspert za to i komentira prijevod i znacenje toga sto pise u surama. Zatim dodje neki imam da isprica kako prolazi Ramazan u nekom od dijelova BiH(neki dan je bio Prijedor) itd. te razne ilahije, sevdalinke i slicno i to i nakon iftara. Takodje slusateljima se omuguci prekid programa tokom namaza.
- seljak_cojek
Radio i nije nešto posebno ali im je Ramazanski program uvijek ovako sadržajan.mr__bosnjak wrote:Poslusajte BM Radio iz Zenice. Dva sahata prije iftara pocinje citanje Kur´ana prevedenog na bosanski(jedno dvije sure) a onda dodje neki ekspert za to i komentira prijevod i znacenje toga sto pise u surama. Zatim dodje neki imam da isprica kako prolazi Ramazan u nekom od dijelova BiH(neki dan je bio Prijedor) itd. te razne ilahije, sevdalinke i slicno i to i nakon iftara. Takodje slusateljima se omuguci prekid programa tokom namaza.
Možete ga slušati i puem interneta http://www.bmradio.net/index_slusajte_nas.html